MJSytic Odesláno 8. říjen 2019 Odesláno 8. říjen 2019 Tak možná chce jen poslouchat hudbu a ne rachot, tak mu ty "sra-čky" stačí Jinak profi zástavba na míru bude hrát vždycky líp, než to originální řešení Akorát to nesmí dělat někdo takový: "Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají o mě, že jsem odborník na audio" ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Juro1 Odesláno 14. říjen 2019 Odesláno 14. říjen 2019 Určite vieš ako som ten "rachot" myslel. Samozrejme k tomu musiš aj dvere vytlmiť. montažna hlbka sa dá velmi lahko vyskušať, Ak si dobre pamatam tak na 508 sa repro uchytava na šasy dverý(nie na pplastový tapacír. Takže ked si to otvoríš a spustíš okno - lahko to vyskušaš- zmeraš Citovat
hakavcak Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 Zdravím, začal mi v pravých zadních dveří drnčet reprák, pokud na něj trochu přitlačím nedrnčí, ale určitě je na výměnu. Tak jsem sháněl a sehnal po kusech jen JBL a já mám standart. Teď nevím buď koupit oba zadní JBL a přehodit jestli je to rozměrem i konektorem stejný nebo zkusím ještě Zašovou, abych nemusel montovat obě strany. Jinak cena i s dopravou za kus 800 2ks 1500 a je to z 2017 co radíte? Já mám 2013 Citovat
Hanz397 Odesláno 16. leden 2023 Odesláno 16. leden 2023 Zdravím všechny. Tohle je můj první příspěvek tady... Chystám se udělat upgrade audiosoustavy na mé 508,protože jsem před tím měl Citroën C5 s JBL a i tam jsem měl audio upravené a teď jsem z toho, co předvádí 508 bez JBL mírně řečeno rozladěn... Potřeboval bych proto vědět, jaký RMS výkon má sériová RT6... Citovat
MJSytic Odesláno 16. leden 2023 Odesláno 16. leden 2023 Ahoj, zkus mrknout TADY, jestli ti to k něčemu bude Ale tobě jde asi o výkon zesilovače, že? Citovat
Hanz397 Odesláno 4. březen 2023 Odesláno 4. březen 2023 (upraveno) @MJSytic díky, už jsem se tak nějak dopátral. Má cca 20-25 na kanál... Na repro je vyražený výkon 20 W... A montážní hloubka je vepředu max 40 mm, pokud by to někdo potřeboval. Vzadu je to "jedno", tam se standardní středobas vejde. Ale teď mě napadla jiná věc. Rozhodl jsem se, že si JBL prostě do auta dodělám komplet, takže jsem posháněl potřebné věci a napadlo mě, jestli víme, jak je na tom s úmrtností na teplo ten origo zesilovač JBL... Jde mi o to, že tu soustavu nebudu jen montovat, ale i odstraňovat různé nedostatky, které tam páni konstruktéři (zřejmě v rámci úspor) udělali, tak že bych rovnou i lépe dimenzoval chlazení toho zesilovače. Protože jeho umístění na ozvučnice wooferu, ještě v rohu kufru, pod tím bočním kobercem se mi nejeví, jako ideální místo pro topení, jakým ten zesilovač určitě je... Takže, máme nějaké zkušenosti? Zase to nechci dělat úplně zbytečně... Už takhle je tam těch drátů potřeba natahat skoro 80 metrů... Edit 12.5.24. Po roce průběžných příprav jsem konečně nainstaloval JBL do své 508. Nebylo to tak strašné, jen projít do dveří u řidiče byl trošku porod, protože konektor v "A" sloupku je schovaný vedle BSI a musí ven jak ona, tak hlavně ten plast, ve kterém drží a to je bez vyndání palubky docela masakr. Zatím jsem trošku oje*al středový reproduktor (kabel mám připravený), protože se mi kvůli němu nechtěla kupovat palubka. Jednak je jich málo a jednak se zatím prodávají za nesmysl... Samozřejmostí bylo vytlumení dveří, lepší upevnění obložení kufru a výhybky pro repro v zadních dveřích (kde jsou oba kanály přivedené dohromady a ve dveřích jen rozbočené na kabeláži)... Všechno je vedené 2,5 mm kabely, přičemž originál je tam i pro JBL 1 mm... Upraveno 12. květen 2024 uživatelem Hanz397 Doplnění Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.