TommyC4 Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 (upraveno) Ahojte, i ked som na dovolenke v Chorvatsku - nezahalam Nakolko nie som majitel GT a robit zo zakladnych vybav plnu je moje hobby, tak som si dnes vymenil repro za repro JBL. Vymena absolutne easy, casovo tak na 2h, teda do 2h. Vymienal som aj spunty vo dverach nakolko pri zhadzovani tapacir par poslo vymenil som ich komplet nech to drzi ako ma. Z coho som bol prekvapeny, tak uz sa setri aj na srobikoch, 165mm maju uz len tri diery - nie som zvyknuty z C4 a C2 . Vymenene su aj vyskove repro, tie som este cosi vytunil. Zdali sa mi, ze po zalozeni do tapacir boli akosi volnesie (drzali ale neboli pevne) podlepil som ich aby po zaisteni boli pevne a po case netrebalo riesit , ze rezonuju. Poskladal som, nahodil som vypiekol som a ostal som v pici a to doslovne. Kombinacia vyskovych + stredobasov hrala horsie ako povodna zostava. Vysvetlim. Prebijali hlasitostou vysky. Cize postup, vsetko dole a povodne vysky. Zase poskladat a teraz to prislo. Vypiekol som to, a zvuk v kombinacii so seriovymi vyskami a JBL stredobasami bolo perfektne. Nakolko mam dobry zdroj, mam doma na predaj 4x fungl nove vysky a 4x fungl nove 165mm JBL , kt keby mal niekto zaujem, rad predam a pomozem nahodit. Ak mate otazky, piste este doplnim, ked som to porovnaval s kamosovou 508 s JBL, uprimne rozdiel tam bol ,ale ozaj minimalny. Upraveno 3. srpen 2016 uživatelem TommyC4 Citovat
loque Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Zaujímali by ma detaily, v čom sa zvuk posunul k lepšiemu a potom čo všetko tá výmena obnáša. A tiež cena tých repro, kludne aj do správy PS: Ako vyzerajú pôvodné repro? Tiež sú to také plastové hračky ako v 406tke? Tam som pri výmene pôvodných repro za JBL zaznamenal obrovské vylepšenie zvuku. Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. srpen 2016 Odesláno 5. srpen 2016 Dovolenka je na oddych, nie na robotu. Chorvatsko = more,oddych. Auto zamkni a lez na pláži. Citovat
loque Odesláno 5. srpen 2016 Odesláno 5. srpen 2016 To inak ani mňa by nenapadlo babrať sa s autom na dovolenke Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat
OK406 Odesláno 5. srpen 2016 Odesláno 5. srpen 2016 Pokud již nebavý pobyt v moři, tak proč se neodreagovat prací na Peugeotu? To je taky odpočinek a pak ten výsledek z dobře udělané práce! ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
TommyC4 Odesláno 7. srpen 2016 Autor Odesláno 7. srpen 2016 Musim sa obhajit , toto bol pre mna oddych, mlada na plazi, ja som sa hral a dobre urobene to je :-). V com je zlepsenie? Hlbsie basy, ked pridas tak na testovacej mp3 na povodnom zacali repro chrcat na 21 teraz 26 a pocit JBL ma tesi, idem to pofotit a pridam :-) Citovat
TommyC4 Odesláno 7. srpen 2016 Autor Odesláno 7. srpen 2016 Nech sa paci, su tam aj OE cisla ceny si pozrite v serviceboxe a dohodneme sa kto bude mat zaujem, po dohode aj namontojem. :-) Citovat
loque Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 kurnik ja som bol v nádeji, že aspon tie JBL niesu plast edition ale ako vidím tak sú No nič to, keď hrajú dobre tak snáď cena presvedčí Citovat
TommyC4 Odesláno 7. srpen 2016 Autor Odesláno 7. srpen 2016 v dnesnej dobe, je to uz nerealne, zijeme v polymerovej dobe Citovat
HonzaZ Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 (upraveno) Ty výšky JBL nemohou přímo nahradit původní. Nemají totiž výhybku (kondenzátor). U systému JBL je zesilovač, který zahrnuje mimo jiné i výhybky pro repro. Jinak je zajímavé, že JBL středobasy jsou levnější než origo standard. Upraveno 7. srpen 2016 uživatelem HonzaZ Citovat
TommyC4 Odesláno 8. srpen 2016 Autor Odesláno 8. srpen 2016 tiez som bol trosku vydrbany z ceny standard / JBL, v kazdom pripade som spokojnost, dnes som si nahodil Logo JBL na palubovku Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Takže máš středobasy JBL a výšky původní standard? Citovat
TommyC4 Odesláno 8. srpen 2016 Autor Odesláno 8. srpen 2016 Ano presne a hra to fakt dobre :-) Citovat
loque Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Chcelo by to aj tie JBL výšky a keďže sú výšky aj stredobasy spolu v dverách, tak by som to videl na inštaláciu rozumnej výhybky, nie len kondenzátora. Ale ako dočasné riešenie je použitelný aj ten... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat
HonzaZ Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Porovnal jsi repro aspoň změřením odporu cívky původního a JBL, zda je stejný? Jde o to, aby nebyl koncový zesilovač rádia přetěžován. U mé bývalé 407 jsem předělával standard na JBL, a repro JBL měly odpor vinutí cca 2 ohmy. Původní měly cca 4 ohmy. Citovat
TommyC4 Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 uprimne nie, ale neni problem to zmerat. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Jasně, když je máš venku tak to není problém. Citovat
TommyC4 Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 Za cca hodinu budem doma pomeram a pofotim, sam som zvedavy. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 OK, jsem zvědavý jak to dopadne. Je ve dveřích za repro nějaká ochranná clona proti stékající vodě, nebo jsou tam repro bez clony? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.