lukas razim Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 zdravim mám v plánu opravit zadní brzdiče s opravnou sadou, je možné to udělat sám? a jestli je někde postup... .prošel sem forum ale o tomhle sem se tu moc nedočetl na netu sem našel pár návodů, ale ty mi moc nepomohli. díky za rady. LR Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 třeba s knihou --Jak na to-- bych do toho šel, prostě jako laik musíš mít něco, co tě povede, je třeba udržet čistotu při práci Citovat
foxo Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 ono zase ked je fajt "laik" tak bych neco takeho, jak su brzdy radsej zveril nekomu, kto tomu rozumi... Auto by jet malo, ale brzdit musi... Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 nejvíc se mi líbí takoví, co mají pro samodomo opravu argument, že v servisu je to drahé... ale máš pravdu--laik by se do opravy řízení a brzd pouštět neměl Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Souhlasím, opravu brzdových třemenů je lepší svěřit servisu. Sám jsem tak svěřil přední brzdové třmeny u 406. Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 A nevyjde ta oprava třmenů v servisu pomalu jak novej třmen? Zvlášť když uvážím, že ten opravenej zdaleka nebude mít takovou životnost. Citovat
Návštěvník Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Dával jsem opravnou sadu do zadních brzdičů u 807 před půl rokem. Stálo to na jednu stranu kolem 500,-. Dneska jsem přivezl nový třmeny TRW za 1750,- kus. K tomu rozdělání jsou potřeba speciální kleště na seegerovky. Jsou dlouhý a zahnutý, jinak tu seegerrovku z toho brzdiče nevyndáš bez deformace. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Pokud jsi zručnej tak bych se toho nebál.. Momentálně repasuju přední třmeny z 3.0i co sem pořídil a nic moc na tom neni. Jen musíš přemejšlet a bejt zručnej. Pokud se ale necejtíš, tak se do toho nepouštěj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.