Guest MMMMM Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 Nejdou mi otevřít zadní dveře nevim co se tam stalo ale pravé zadní dvere mám pořád zamknuté,ani nejde pohybovat zevnitř ten druhý zámek je to nějak zasekle. Co s tím dál, jak ty dveře otevřu, tapecírunk vyndat bude problém dveře jsou zavřené a vadí tam sedačky. Měl jsem nedávno problém s klikou ale nemělo to nic společného se zamykáním,to jsem již vyřešil. Dá se nějak odblokovat toto uzamčení odpojením centrálu? Nevim co s tím. Citovat
Matt Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 odpojenim centralu si nepomuzes nejsou ty dvere zamrzle??? Citovat
oddie Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Jestli jsi měl problém s klikou, tak to klidně může být tím - pokud táhlo od kliky zůstane viset \"na půl cesty\", zablokuje celý mechanismus zámku. Citovat
pedros123 Odesláno 23. prosinec 2005 Odesláno 23. prosinec 2005 zdravim chlapi, taky mam problem z dvermi,prozmenu s prednimy (u spolujezdce)jdou me otevrit jen zevnitr,zkousel sem asi pred tydnem rozebirat tapec ale nak se nedarilo:myslim chtel sem se zeptat jak na to mam strach abych neco neurval:roll,jo a mam stejnej rok vyroby jako MMMMM Citovat
Guest MMMMM Odesláno 23. prosinec 2005 Odesláno 23. prosinec 2005 Me nejdou otevřít ani zevniř, dnes na to mrknu, jsem zvedat jestli zevnit při zavřených dveří sundám tapecírung Citovat
Dave_k Odesláno 23. prosinec 2005 Odesláno 23. prosinec 2005 Původně zaslal: MMMMM Me nejdou otevřít ani zevniř, dnes na to mrknu, jsem zvedat jestli zevnit při zavřených dveří sundám tapecírung Aby jsi nemusel demontovat zadní sedačku. To by bylo nemilé. [upravil dne 23/12/05 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.