Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

1,6 Turbo, z roku 2007, tedy THP z doby těch nepovedených...

Já tedy nevím podrobnosti, od kterého roku ty THP přestaly zlobit, případně zda toto konkretní auto prošlo výměnou motoru za inovovaný. Pro jednoduchost bych volil naftu 1,6 HDi, to je v pohodě.

O zjišťování historie dle VIN si přečti zde http://www.peugeot-club.com/topic/105624-maly-dotazek/

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Naftu nechci :) zajimá mě přímo tenhle vuz,četl jsem že měli nějake problemy s čerpadlem.Zajíma mě spíše jestli se tam byl někdo podívat na něho vystavuje se už nějakou dobu a co si o něm myslíte.

Odesláno

ale jako to všechny tyhle typy aut jsou spatne?nebo to už tadyk někdo řešil tenhle problem? a co se na tom autě posere že je potřeba vymněnit cely motor??

Odesláno

a tadyk nekdo na foru ma tenhle motor? myslím ten 110kw. Jestli stím ma problemy?! nebo kdyz se to udrzuje tak nevydrží? a co se na něm tak sere?

Odesláno (upraveno)

Dej si do googlu motor THP problem

nebo si počti tady http://www.peugeot-club.com/topic/48948-207-turbo-rozne-problemy-(benzin-aj-diesel/?hl=%20thp%20%20z%C3%A1vady

spolupráce s BMW se nepovedla, aspoň na začátku. Nynější motory už jsou vychytané.

http://www.peugeot-club.com/topic/62973-308-16-thp-150k/?hl=%2Bthp+%2Bz%C3%A1vady#entry959168

Odesláno

Thp PRestali zlobit kolem roku 2010 tuším do ty doby příšer,motor se zakorbonuje,detonační hoření,auto nejede potkávají se rozvody,chceš to hlavně kvůli výkonu a oslnovani slecen ze..

Odesláno

Hele já zvažoval koupi 207RC, ale když jsem zjistil, že ty auta v neměcku mají najeto cca 120 tisíc a už je tam 3tí motor, tak jsem si to rychle rozmyslel ;) 

Odesláno

to jste mě uplně rozhodili,ja uz se tesil ze si necham proverit toho 110kw a bude jezdenicko a asi nebude nic :-( jen peugeot nic v benzinu a 1.6nevyrabí v takove cenně.. :-(

Odesláno (upraveno)

Ta cena není extra nízká.

A pokud teda je nízká, tak proto, že je to past.

Ještě si to rozmysli, např. 2,0 HDi pojede taky výborně.(pokud se teda 207 vyrábí).

Nebo si vyhlídni THP po určitém roce, kdy už závady byly odstraněny.

Doporučuju osvědčený 1,6 HDi.

Odesláno

Mno rekl bych ze 2.0 hdi je osvedceny ne 1.6 Hdi. To ze ho cpou vsude nic neznamena. Ale chapu ze proste bohuzel  downsizing je nova moda, proto si nejsem jist zda neco silnejsi ve 207 bude

Odesláno (upraveno)

Promluvil ten, kdo 1,6 nemá.

Všimni si, prosím, kolik jezdí Partnerů, a dalších 206,207,208,307,308,407, 508, 5008, C3, C4 Picasso. O poruchovosti se nějak nemluví. Že by byly docela obstojné? Mluvím na základě vlastní zkušenosti, jeden Partner má asi 350 000, další 215 000, další 120 000 a moje 5008 má najeto 136 000. Motory bez problémů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...