Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na mém voze se mi nedaří odklopit přední stěrače.

Zkoušel jsem servisní polohu jak radí manual ale na ramínku chybí kloub a obávám se ,že stěrač poškodím při užití větší síly. Je to snad chyba z výroby, nebo dělám něco špatně? Poradí někdo?

Odesláno (upraveno)

ale co v zimě? to se nedají odklopit uplně jako u p 207? manual říká že by to mělo jít.

Upraveno uživatelem pepinnno
Odesláno

Na P2008 je to robene tak, ze vypnes motor a este pred vytiahnutim klucika zapnes stierace. Tie sa potom daju do zdvihnutej polohe a vtedy sa daju plne vyklopit. Asi to bude to iste ako u P208.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Podle kolegů ze Slovenska to prý u prvních 208ček šlo normálně odklopit ,ale u nových to nejde - jen odtáhnout asi 5 cm.

Dá se někde koupit ramena stěrače z toho staršího modelu, nebo nahradit rameny z jiného typu? Nechci čekat na zimu až přimrznou k oknu

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Nezkoušel jsem teda to rvát silou, ale myslím si, že to úplně odklopit nejde a to mám model před faceliftem. Přimrznutí bych se nebál, stačí v zimě spustit "vyhřívání předního skla(pomocí klimatizace)" a mezitím škrábat zbytek auta, prostor pod stěrači rozmrzá jako první.

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...