punkac Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Dodnes mám v živé paměti jak velitel hasičů (Kouďáku promiň), který měl hvizd píšťalky asi hodně rád z práce, pískal na svého syna, že musí jít domů ze hřišťe. To hřiště bylo mezi dvěma paneláky. Všichni věděli, že malej musí k večeři Nejednodušší je to, co psal Ozzy56 a to aby se Pavel držel otce a nebo aby znal nebezpečí silnice a když ujede, tak na Medvěda počkal na rozcestí Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Ještě by Medvěd mohl zamakat na fyzičce, aby mu mladej ve stoupání neujížděl Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Kámoš koupil takovou tu trumpetu s tím gumovým "míčkem" a pokaždé když zatroubil tak synek zvolnil a počkal na něj.. Jinak některý ty vysílačky jdou použít jako morze vysílač. Takže když ti Pavel ujede tak ty ho jenom propípneš. (2X zvolni,3X zastav na bezpečném místě) Takže něco jako prozvonis ale s tím,že nemusíš odemykat telefon ale jenom zmáčknes jedno tlačítko. tak mu namontuje bezdratovy zvonek na riditka - funkce stejna cena mnohem mensi Citovat
KoudaK Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 punkac v pohodě. Já byl velitelem jen rok a to stačilo. Nebo ať si Medvěd koupi elektrokolo a bude mu stíhat furt. Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2016 Autor Odesláno 5. květen 2016 (upraveno) Ještě by Medvěd mohl zamakat na fyzičce, aby mu mladej ve stoupání neujížděl Nešlo ani tak o stoupání jako o naší sobotní cestu po CYKLOSTEZCE kolem Vltavy, kdy Pavel několikrát předjel skupinku cykloušů s dětmi a oni pak mě různě cestu zkřížili nebo se vynořili jiní cyklouši naproti a než jsem tedy já tu první skupinku předjel, byl Pavel o několik desítek metrů vpředu a dojet ho na tom cykloVáclaváku nebylo úplně snadné. Každopádně vysílačky asi fakt nebudou to správné řešení, tak se holt budeme učit čekat na křižovatkách ... Upraveno 5. květen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Návštěvník Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Jinak Medvěde trochu offtopic, krásná cyklostezka je Choceň - Letohrad 35km v jednom směru. Další hezkej výlet je H. Králové - Kuks. Potom ze Žďáru n/S je cyklostezka na Dářko se zastávkou v Polničce, kde je vesnický zábavní park. Pak je hezká, ale krátká cyklostezka Přibyslav - Sázava, příjemných 10 km v jednom směru po asfaltu po bývalé železnici. Krásnej výlet je z Poděbrad kolem Labe do Kerska do hájenky se zastávkou u Písečného přesypu u Píst (nebo obráceně to jet). Nedávno jsme jeli kolečko u Brandýsa n/Labem, tam to teda bude na těch cca třech kilometrech v Brandýse na asfaltu masakr. Vloni jsme jeli Děčín - Pirna podél Labe, ale to už je v jednom směru cca 60km, ale taky paráda. Po SZ rád komukoliv poskytnu informace a logy z turistické navigace. Citovat
radim.1008 Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Jen teď pozor na tý cyklostezce na Letohrad od Ústí nad Orlicí. Jelikož probíhá kompletní rekostrukce železniční trati Ústí - Letohrad, tak je cyklostezka využívaná vozidly stavby a když je potřeba uzavírka na přejezdech, tak normální dopravou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.