Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Televizní vysílání pro Peugeot Club

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sedlous

Mám menší problém-ty první 4 části sem si stáhnul bez problému ale když chci stáhnout tu 5. tak mi to hlásí nějakou chybku :bojim

Mě se ta páta část nestáhla celá a potom to taky hlásilo chybu. Tak jsem to zkusil asi za hoďku a už to zase šlo a stáhlo se to celý, takže to chce zkoušet.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Mám menší problém-ty první 4 části sem si stáhnul bez problému ale když chci stáhnout tu 5. tak mi to hlásí nějakou chybku :bojim

Hmm teď to zkouším a opravdu tam ta patá část není. To je divný. :myslim

Toz to hod na nejakej ceskej server pokud to mas rozdeleny na 50MB tak to muzes hodit treba na webzdarma nebo treba na uschovna.cz a je to vyreseny:super

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Hmm teď to zkouším a opravdu tam ta patá část není. To je divný. :myslim

Toz to hod na nejakej ceskej server pokud to mas rozdeleny na 50MB tak to muzes hodit treba na webzdarma nebo treba na uschovna.cz a je to vyreseny:super

No z webzdarma.cz ti to smazou ze tam mas warez a na uschovne si to stahne jeden a pak se to z uschovny smaze (nebo tak to tam aspon fungovalo). Zkousejte ten rapidshare, asi tam maj nejaky technicky problemy.

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Tak zkus znova kliknout na \"5\", nebo tuhle adresu: http://rapidshare.de/files/9846468/Peugeot_2_z_3.part5.rar.html

Dave, nechces se s Trundikem domluvit a dejte tech 5 funkcnich odkazu hned do toho jeho prvniho prispevku. Bude to jiste prehlednejsi, nez odkazy pohazeny po celym tomhle tematu. ;)

Však všech pět odkazů je plně funkčích. Jak už jsem psal tak ta \"5\" je opravená. Si to klidně odzkoušej. Nevím proč to Sedlousovi nešlo. :roll

Odesláno

No já sem to ještě jednou jen tak pro zajímavost zkoušel a opravdu mi ta 5-ka nejde stáhnout z toho příspěvku z 24.12 v 9:24...Stáhnul sem to až potom co tady byl umístěnej jen celej link na to... :myslim

Odesláno

No já sem to ještě jednou jen tak pro zajímavost zkoušel a opravdu mi ta 5-ka nejde stáhnout z toho příspěvku z 24.12 v 9:24...Stáhnul sem to až potom co tady byl umístěnej jen celej link na to... :myslim

No jak jsi dával z jakýho odkazu Ti to nejde stáhnout, tak to byla jiná adresa než je teď. Nevím odkud Ti ji ten prohlížeč bere. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Původně zaslal: Vopičí

:super:super:super:D:D:super:super:super

Paráda, úplně jsem ten dokument hltal jak to šlo.

Jenom je škoda, že tam nebylo nic o novějších modelech a taky třeba nějaký záběry z továrny, jak ty Pažouty dneska dělaj.

Chtěl jsem si no nahrát, ale po 30 min jsem zjistil, že si nahravám Čt1:grr:roll:grr.

Ještě štěstí, že to v Pá od 3:00 na Čt1 opakujou, to už si dám pozor:super

:papa

myslíš jako dneska ve 3:00 jako ráno?jestli to prošvihnu,tak mě to bude štvát:grr nikde není nějekej archiv?

Jo jo, koukal jsem na to znova ve 3:00 ráno a konečně jsem si to nahrál. Teď se to tady snažím stáhnout z těch odkazů:papa

Jinak pánové díky za odkazy:super:super

Odesláno

Sem se konečně na to mrkl :mrk

Pěknej dokument, zjistil sem hodně nových věcí.

Trochu mě mrzí rychlej \"spád\" ke konci po 205ce. Překvapilo mě, že neřekli nic o autech pro vládu, hlavně 604 (první TD na světě), 605 tam mohli taky ukázat :). A zapomněli se trochu zmínit např. o úspěšnosti dieselů a využití v jiných automobilkách. Jinak :super

Odesláno
Původně zaslal: kveton

tak jsem to zkousel stahnout a 1-4 byly v pohode, ale ta 5 cast se mi nedari stahnout, pise mi to, ze byla smazana uzivatelem :bojim

no to mi psalo a píše taky... zkus to stáhnout rovnou přes ten link co se tady potom objevil ten fajči v pohodě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...