Pája Rybišár Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 :grr:grrCo stím je? Ta poslední část tam fakt není?Kdo pomuže? Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Snažím se s tím něco udělat, ale nějak se nedaří. :grr:grr Citovat
Driver Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Původně zaslal: Sedlous Mám menší problém-ty první 4 části sem si stáhnul bez problému ale když chci stáhnout tu 5. tak mi to hlásí nějakou chybku Mě se ta páta část nestáhla celá a potom to taky hlásilo chybu. Tak jsem to zkusil asi za hoďku a už to zase šlo a stáhlo se to celý, takže to chce zkoušet. Citovat
Marda106 Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Sedlous Mám menší problém-ty první 4 části sem si stáhnul bez problému ale když chci stáhnout tu 5. tak mi to hlásí nějakou chybku Hmm teď to zkouším a opravdu tam ta patá část není. To je divný. Toz to hod na nejakej ceskej server pokud to mas rozdeleny na 50MB tak to muzes hodit treba na webzdarma nebo treba na uschovna.cz a je to vyreseny:super Citovat
Tornado Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Sedlous Mám menší problém-ty první 4 části sem si stáhnul bez problému ale když chci stáhnout tu 5. tak mi to hlásí nějakou chybku Hmm teď to zkouším a opravdu tam ta patá část není. To je divný. Toz to hod na nejakej ceskej server pokud to mas rozdeleny na 50MB tak to muzes hodit treba na webzdarma nebo treba na uschovna.cz a je to vyreseny:super No z webzdarma.cz ti to smazou ze tam mas warez a na uschovne si to stahne jeden a pak se to z uschovny smaze (nebo tak to tam aspon fungovalo). Zkousejte ten rapidshare, asi tam maj nejaky technicky problemy. Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Tak snad opraveno. Zatím to funguje. Je opraven odkaz \"5\". Citovat
Sedlous Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 No nějak to furt nefunguje:bojim ... ale píše to jinou hlášku než v noci Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Původně zaslal: Sedlous No nějak to furt nefunguje:bojim ... ale píše to jinou hlášku než v noci Divné mě to jde. Citovat
Sedlous Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 http://rapidshare.de/files/9722861/Peugeot_2_z_3.part5.rar.html z tohodle odkazu se tam nemůžu dostat... se nejdřív objebí okýnko z hláškou to odkliknu a nic... je tam jen normálně rapidshare a žádný odpočítávání... Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Tak zkus znova kliknout na \"5\", nebo tuhle adresu: http://rapidshare.de/files/9846468/Peugeot_2_z_3.part5.rar.html Citovat
Sedlous Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 Jo už mi to jde!!! Chyba byla asi u mě... Díky moc za snahu!!! Citovat
Tornado Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Původně zaslal: Dave_k Tak zkus znova kliknout na \"5\", nebo tuhle adresu: http://rapidshare.de/files/9846468/Peugeot_2_z_3.part5.rar.html Dave, nechces se s Trundikem domluvit a dejte tech 5 funkcnich odkazu hned do toho jeho prvniho prispevku. Bude to jiste prehlednejsi, nez odkazy pohazeny po celym tomhle tematu. Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: Dave_k Tak zkus znova kliknout na \"5\", nebo tuhle adresu: http://rapidshare.de/files/9846468/Peugeot_2_z_3.part5.rar.html Dave, nechces se s Trundikem domluvit a dejte tech 5 funkcnich odkazu hned do toho jeho prvniho prispevku. Bude to jiste prehlednejsi, nez odkazy pohazeny po celym tomhle tematu. Však všech pět odkazů je plně funkčích. Jak už jsem psal tak ta \"5\" je opravená. Si to klidně odzkoušej. Nevím proč to Sedlousovi nešlo. Citovat
Sedlous Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 No já sem to ještě jednou jen tak pro zajímavost zkoušel a opravdu mi ta 5-ka nejde stáhnout z toho příspěvku z 24.12 v 9:24...Stáhnul sem to až potom co tady byl umístěnej jen celej link na to... Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Původně zaslal: Sedlous No já sem to ještě jednou jen tak pro zajímavost zkoušel a opravdu mi ta 5-ka nejde stáhnout z toho příspěvku z 24.12 v 9:24...Stáhnul sem to až potom co tady byl umístěnej jen celej link na to... No jak jsi dával z jakýho odkazu Ti to nejde stáhnout, tak to byla jiná adresa než je teď. Nevím odkud Ti ji ten prohlížeč bere. Citovat
Vopičí Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Vopičí :super:super:D:D:super:super:super Paráda, úplně jsem ten dokument hltal jak to šlo. Jenom je škoda, že tam nebylo nic o novějších modelech a taky třeba nějaký záběry z továrny, jak ty Pažouty dneska dělaj. Chtěl jsem si no nahrát, ale po 30 min jsem zjistil, že si nahravám Čt1:grr:roll:grr. Ještě štěstí, že to v Pá od 3:00 na Čt1 opakujou, to už si dám pozor:super myslíš jako dneska ve 3:00 jako ráno?jestli to prošvihnu,tak mě to bude štvát:grr nikde není nějekej archiv? Jo jo, koukal jsem na to znova ve 3:00 ráno a konečně jsem si to nahrál. Teď se to tady snažím stáhnout z těch odkazů Jinak pánové díky za odkazy:super:super Citovat
Fusion Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Sem se konečně na to mrkl Pěknej dokument, zjistil sem hodně nových věcí. Trochu mě mrzí rychlej \"spád\" ke konci po 205ce. Překvapilo mě, že neřekli nic o autech pro vládu, hlavně 604 (první TD na světě), 605 tam mohli taky ukázat . A zapomněli se trochu zmínit např. o úspěšnosti dieselů a využití v jiných automobilkách. Jinak Citovat
kveton Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 tak jsem to zkousel stahnout a 1-4 byly v pohode, ale ta 5 cast se mi nedari stahnout, pise mi to, ze byla smazana uzivatelem Citovat
Sedlous Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Původně zaslal: kveton tak jsem to zkousel stahnout a 1-4 byly v pohode, ale ta 5 cast se mi nedari stahnout, pise mi to, ze byla smazana uzivatelem no to mi psalo a píše taky... zkus to stáhnout rovnou přes ten link co se tady potom objevil ten fajči v pohodě... Citovat
Dave_k Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Nevím co s tím máte pořád za problém. Já když kliknu na ten odkaz \"5\" tak mi to normálně jde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.