Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moje starý ( už prodaný ) auti jelo ve městě lehce pod 5 a venku 4,5. Občas jsem to pro zajimavost změřil. Natankoval jsem plnou po špunt a pak tak 800km jsem jezdil. Pak znova po špunt a spočítal, takže docela přesný.

Odesláno

no me to zere jen mesto asi 6,5 to sice jen studene starty a popojizdky,zadne slapani,kamosovi to bere prave asi lehce pres 5 a jezdime stejne.Slo by to nejak snizit nebo si zvyknout?

Odesláno

Udelaji to nekde kde se opravuji cerpadla?Chtelo by to ale udelat podle neceho nrmyslim podle oka,to by bylo asi naprd,asi neni dobry napad do toho drbat sam ze?

Odesláno
Původně zaslal: mk405

na čerpadle se nechá nastavit nafta takovým šroubem, je ale dost citlivej a dá se tím spotřeba i značně zvýšit :mrk

škoda že takovej citlivej šroub není i u benzína,kdybych si to vyšteloval a jezdil třeba za 3l na 100km :D tak by se mě to taky líbilo
Odesláno

moja priemerna spotreba bola 5,6l ale obcas ked som chodil nalozeny po dialnici 140 tak to bolo asi aj 7l :D , oddnes na 206 1.9D klesna na 5:)

no a neviem, ja osobne by som sa so srobikom nehral:bojim

Odesláno

Měřená spotřeba přesně podle lístků za poslední 3 000 km mi vyšla 4,4 l. 60% něsto Brno, 30% dálnice a 10% silnice \"A la Kotěhulky\". Nejsem sice žádný divočák, na dálnici kolem 100 km/h ale mi to stačí.

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Původně zaslal: mk405

na čerpadle se nechá nastavit nafta takovým šroubem, je ale dost citlivej a dá se tím spotřeba i značně zvýšit :mrk

škoda že takovej citlivej šroub není i u benzína,kdybych si to vyšteloval a jezdil třeba za 3l na 100km :D tak by se mě to taky líbilo

Na benzínem ovoněnej vzduch? To by se ti nelíbilo..... Já to zkoušel na šáde a bylo to k hovnu, to pak nejede.

Odesláno

Já 90% po městě a papá do šesti, ale má trošinku prdlej výfuk, takže to asi papá trošinku víc než je normál, aspoň se to říká, když je prdlej výfuk, že to víc žere.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...