Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zabezpečeni našich miláčků!!!

Recommended Posts

Odesláno

Vzdálenost u pageru je malá? Hm, za kolik zaběhneš kilometr? Rychleji, než ti s tím někdo frnkne?

Pamatuji svého času ne jednoho známého - nesportovce, co zaparkoval auto s pagerem u Muzea, a šel se ženou dolů na Václavák. A u Můstku mu začal pípat pager... Frajer zaběhl svůj životní rekord ( a pak byl skoro na neschopenku). Auto mu nikdo neukradl, jen mu do něj někdo š?ouchnul při parkování...

Vzdálenost 600m, co píše Štefan, se mi fak malá nezdá.

Odesláno

5xM už si viděl zámek pedálu bulock? je to opravdu pěknej kus železa a hlavně neni k tomu přístup nejrychlejší akce asi flexou uříznout pedály pokud začne houkat pager neš to dá pryč neměl by mít šanci :)

Odesláno

No bulocka mam na pedalech je to dobre, ale prece jenom vice zeleza je vice zeleza.Mam jeste zamykani na volant,imobilizer.

Odesláno

Spis se obavam aby zlodeji v pohode nedokazali nejakym paklicem bulocka otevrit.Pry pro dobreho zlodeje neexistuje zamek ktery neotevre.Pak muzes mit zeleza tuny.O to mi jde, jasne ze flexou to rezat nebude a sperhak nebo nevim co pouzivaji

Odesláno

Stefane a nevis jak to tedy oteviraji(zamykání pedálu atd.),opravdu to rezou nebo to maj zmakli jinak.Umi to otevrit jinak.

Odesláno

Udajně bulock při testu vydržel 20min.co se mi zdá slušný ale jak to dělaj netušim ale pokud ho máš víš jakej je tam blbej přístup asi to nebude sranda :)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Opravdu nejlepší se mi zdá zabezpečení pře GSM. Vzdálenost prakticky nerozhoduje, je možnost dat velký počet dveřních kontaktů atd. . Zavolá až na tři čísla apodobně. Hlavně cena je cca do 2000,-. Pro ty šikovné by byla do 1000,- !!! Hlavně se mi líbí, že zloděje nemusíte bezpodmínečně vyrušit nějakým debilním houkáním houkačky ale v klidu k němu příjdete a majznete ho palicí. Víze info zde. Na těchto stránkách je dokonce i kompletní manuál na sestavení.

Chápu, že toto téma je trochu starší ale a? se i nový příchozí podívají.

[Editován dne 21/11/03 Davy]

Odesláno

Zajímavý téma :)

Pro moje potřeby na namého mazla postačí el.magnetický ventil za naftovým filtrem, spínač vyvedený klasicky pěkně na palubovce, označený symbolem MLHOVKY, samozřejmně.

Nevíte, kde takoví el.magnetický ventil splašit. Nemám vůbec ponětí.

A pak jsem zastánce mechanických záležitostí, například jako jsou rybářský háčky pod sedlem řidiče. Co takhle po 5 s. od nežádoucího nastartování kdy alarm mebo nějaké chytré zařízení odstřelí plato s rybářskejma háčkama na sedačku zespoda. AU, AU. Bylo by to velice nepříjemné a v reálu již sestrojené. A fungovalo to. Zloděj to schytal a smáli se ještě na operačním sále :)

Nebo 10 000 V na dveře. Rozbijou ti sice šutrem sklo, ale pak vemou za dveře, než si pro to autorádio dojdou. Dostanou takovou šlahu od kondenzátoru, že se jim přiškvaří koule :)

Dveře jsou dost drsný a navíc hrozí obvinění pro veřejné ohrožení. Pak chudáci děcka a lidi s kardiostimulátorem.

Ale takovej decentní chromovej rámeček kolem rádia, napájený výkonným kondenzátorem .... Když se sepne klíček, tak se rámeček zkratuje, nebo odpojí relé, po dobu jízdy neaktivní. Po vypnutí motoru po zase bude fungovat. Jen si dát pozor, když bych na někoho čekal :)

Ale to by sedalo nějak dořešit. Náklady v ránci 100 kč a trocha času.

Dostat šlahu od auta, tak se na to vybodnu a prchám od něj. A bych mněl i strach si do něj pro zlost kopnout :)

Odesláno
Napsán autorem Davy

Opravdu nejlepší se mi zdá zabezpečení pře GSM. Vzdálenost prakticky nerozhoduje, je možnost dat velký počet dveřních kontaktů atd. . Zavolá až na tři čísla apodobně. Hlavně cena je cca do 2000,-. Pro ty šikovné by byla do 1000,- !!! Hlavně se mi líbí, že zloděje nemusíte bezpodmínečně vyrušit nějakým debilním houkáním houkačky ale v klidu k němu příjdete a majznete ho palicí. Víze info zde. Na těchto stránkách je dokonce i kompletní manuál na sestavení.

Chápu, že toto téma je trochu starší ale a? se i nový příchozí podívají.

[Editován dne 21/11/03 Davy]

Zapomel sis pripocitat cenu toho mobilu, jestli ovsem nemyslis tu usporu pro sikovne v tom , ze ten mobil sikovne ukrade.:D:D:D

Odesláno

No ten mobil si myslim, ze jde celkem hodne levne sehnat v nejakem bazaru, kterych je dnes opravdu az moc. Jelikoz se jedna o vyslouzile modely Siemens nebo Ericsson. Konkretne za model Erik A1018s bych nedal vize nez 300,- -> myslim, ze nemusis mobil hned corovat:D

Odesláno

Mate nekdo nejake zkusenosti s tema ventilama?

Jeden jsem si koupil a dal jsem ho do VW Caravelle 1,9 D, ale propoustel mi. Tak jsem ho dal sestrence do benzinove 405tky a tam je v poho.

V prodejene mi samozrejme trvdili ze to muzu dat i do dyzla, ze to ten tlak udrzi.

Uvitam radu, kde se da koupit ten co mi udrzi i naftu pod tlakem.

Diky

Odesláno

Sorry, s tim tlakem jsem to napsal trochu nesikovne. Jasne ze tam zadnej tlak neni.

Ten ventil jsme dali za paliv. filtr. Ventil vsak propoustel. tzn. pri nasavani nafty vznikal \"tlak\" dostatecny na to aby trocha nafty sla do motoru a auto jelo (bylo to znat ze tam nejde moc nafty, ale jelo to).

U toho benzinu vsak zadny problem nebyl, benzin proste neprotekl.

Odesláno

Hm, tak to nevím. Tenhle ventil byl nymontovanej na jednom autě, co jsem koupil, a normálně fungoval...

Nicméně, já bych jej zařadil před naftový filtr, a ne až za něj. Za prvé kvůli případným nečistotám při montáži, a za druhé kvůli tomu, že mezi vstř. čerpadlem a filtrem bude ten podtlak (to jak si čerpadlo saje naftu) větší, páč musí překonat odpor toho filtru.

Schválně jej zkus zařadit před ten filtr, co to udělá.

Je jasné, že v tom případě auto půjde nastartovat, a ujede tak kilometr, než to vycucá obsah filtru, ale přijde mi to jako podstatně lepší řešení - protože ventil namontuješ někam dolů. kdežto, když jej dáš mezi čerpadlo a filtr, bude \"na ráně\", nebo k němu povedou dostatečně dlouhé hadice - a zloděj ti to snadno přestřihne a přemostí...

Odesláno

Mezi filtr a cerpadlo jsme to dali ze dvou duvodu. 1. v hadice bude minimum nafty, 2. v tom VW to bylo tak krasne schovany (vubec nebyl videt) a tak blbe pristupny. Ale mas pravdu, ze neni nic jednodussiho nez dat novou hadicku.

Zatim mame auto zabezpecene jinak, ale cim vic tim lip. Tak nevim jestli to budu jeste zkouset pred ten filtr. Myslim, ze kdyz to dam pred filtr, tak abych to pekne schoval tak tam zustane moc nafty. Ja bych to chtel aby byl dojezd tak +-500m max kilak, kdyz nebude muste vyparkovavat.

Odesláno

Si to zkus, ten dojezd. Ono taky záleží na typu, toho filtru. Starší 405-ky maj ten kyblík pořádně velkej, tam se vejde nafty dost. Já jsem si ale na motor dal takovej ten z nového typu - ten co je přímo na tělesu termostatu - a do něj se vleze sotva decka... U tohoto nového typu ani dát ventil mezi filtr a čerpadlo nelze - jsou od sebe 20 cm, takže táhnout hadice někam pryč by bylo podezřelý a zbytečný - propojit to \"napřímo\" by trvalo tak 10 sekund... Ale s tím starším typem je to podobné - přívodní hadice k filtru je dost dlouhá na to, aby se dala z filtru strhnout, a připojit na čerpadlo \"napřímo\" bez toho filtru - prostě se přehodí z druhé strany motoru! Takže, nechci zas tak moc radit, ale ten ventil je potřeba u 405-ky dát buď přímo k nádrži, nebo někam kolem nápravnice, ale prostě před filtr (a spíš i před předehřev).

Odesláno

Diky za rady. Nejsem si moc jistej, ale mam pocit ze u toho VW to nejde prehodit jak u te 405-ky. (musim na to kouknout).

Je fakt ze kdyz to dam nekam pod auto, pripadne az k nadrzi, tak ho asi nenajde (nebo se na nej vykasle) a ten dojezd???? Jo mas pravdu, jedine vyzkouset.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...