hrasek Odesláno 25. duben 2016 Odesláno 25. duben 2016 (upraveno) Měl bych několik dotazů ohledně přední nápravy. zadních tlumičů, nerovnoměrného sjíždění pneu. 1) Při přezouvání na letní jsem si všimnul, že přes zimu jetá přední kola jsou sjetá totálně křivě. Sjíždí se vnitřní okraj úplně do hladka zatímco na vnějším okraji je vzorek 5mm. Přední náprava v háji, kola do A. Dal jsem tam honem zpět zimní pneu.Mechanik / debil který mi na podzim dával nové letňáky na disky mi tehdy řekl že náprava je ok a geometrii že nebylo třeba dělat. Už k němu nepojedu... Za podzim jsem si stihl křivě sjet ty nové letní pneu (najel jsem na nich cca 8000 km), přes zimu jsem odrovnal staré zimní. Zimní neřeším, ty už vyhodím. Ale co s letníma? Tedy myslím po opravě náprav a geometrii... Přední pneu jsou jetá tak, že v hlavních běhounech uprostřed mají vzorek cca 5-6 mm, u vnějšího okraje cca 6mm a u vnitřního okraje cca 4 mm. Mám takové plenu vyhodit, nebo je mohu ojezdit / srovnat na zadní nápravě? 2) Přední kola do A jsou způsobená nejspíše vadnými rameny atd. Chci to vše nechat vyměnit. Co je rozumné udělat? Plánuji ramena + tyče + silenbloky(?), nějaká tak ložiska ve kterých je to uchyceno? Plus nechám vyměnit brzdy a udělat technickou. Tlumiče byly teď nedávno měřeny a oba přední jsou 50%. Má cenu je také rovnou vyměnit? Co pružiny? Předek auta je čaplý, ale domnívám se že to je ramenama... Jakou značku náhradních dílů byste doporučili? Nechci tam dávat nějaké nekvalitní co moc nevydrží. Nebo je to nastejno? 3) Při testu tlumičů zjištěn stav zadních tlumičů 40% + 20% (pravý). Zadní tlumiče chci tedy nechat měnit oba. auto má najeto 170 000, zadní náprava po repasi (někdy okolo 100 000 asi prý), tlumiče budou nejspíše původní. Jaké tlumiče tam dát? Opět bych nerad aby to byly nějaké šmejdy. Najezdím cca 35 000 ročně po českém tankodromu. Vybral jsem Sachs 230 375. Je to dobrá volba, nebo máte tip na jiné / lepší? Upraveno 25. duben 2016 uživatelem hrasek Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. duben 2016 Odesláno 25. duben 2016 Jestli byl delan repas zadni napravy tak s tim meli menit i tlumice ... No, ted uz je to fuk. Sachs je myslim dobra volba. A urcite at uz budes delat cokoliv s tim podvozkem nezapomen na geometrii. S gumami neporadim obavam se. Citovat
P607Olda Odesláno 25. duben 2016 Odesláno 25. duben 2016 (upraveno) Zavolej a zajeď do Zábřeha, tel. 583 411 572. Do telefonu jim vysvětli, domluv se. Měření tlumičů je taková zvláštní činnost, ale jestli si je přeješ vyměnit, tak ti je vymění. Předek ti opraví, geometrii seřídí. Ta sjetá kola - venek 6 vnitřek 4 - na zimu už to nebude, tak je sjeď v létě, a nechej je na těch pozicích, jak jsou. Když bude geometrie OK, tak se budou sjíždět rozumněji - správně, a na vnitřek není tolik vidět, tak nechej navenku lepší vzorek a do těch 1,6 na vnitřku je sjeď. Můžeš je dát i dozadu, ale v podstatě to nemá vliv s ohledem na jejich nesprávné sjetí. Na předek bych dal ten pár, který má vyšší vzorek. Případně nahlaš i další závady, když už tam pojedeš, ať je to při jednom. Oleje, rozvody, brzdy? STK ti tam taky udělají. Upraveno 25. duben 2016 uživatelem P607Olda Citovat
hrasek Odesláno 25. duben 2016 Autor Odesláno 25. duben 2016 2 StibTo: Možná byly měněny, ale to bohužel nevím. Geometrie bude určitě. 2 P607Olda: Díky za tip na servis. Jezdím směr Brno, takže sever Moravy by pro mě byla trochu komplikace. Proč zrovna tam? Nějaké dobré osobní zkušenosti? Zprava zezadu se ozývá na nerovnostech klepání, takže ten tlumič je asi opravdu KO. S těma pneu jsme se špatně pochopili. Řeč je o nových letních. Myslíš je tedy po opravě nechat na předku jak byly? Čistě teoreticky by se po geometrii měly sjíždět již rovnoměrně a po čase (až se vnější strana ojede o 2 mm) by mohly být pneu jeté rovnoměrně? Citovat
P607Olda Odesláno 25. duben 2016 Odesláno 25. duben 2016 Ano, dobré osobní zkušenosti. Hodně dílů mají skladem, případně jsou schopni vrátit nepoužité díly, když se ukáže, že výměna není potřebná. http://www.peugeot-club.com/topic/90742-autoservis-peugeot-necas-zabreh-jake-mate-zkusenosti/ Pneu - přesně jak říkáš, trochu se srovnají, nic lepšího se nedá vymyslet. Citovat
hrasek Odesláno 30. duben 2016 Autor Odesláno 30. duben 2016 Tak auto už je tam. Dal jsem na vaše doporučení. Nikdy by mě nenapadlo že pojedu do servisu vzdáleného desítky kilometrů. Na druhou stranu najít dnes dobrého "řemeslníka" je problém. Kdybych to na podzim neměl na přezutí u debila, tak už se to řešilo tehdy... Citovat
Jury122 Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu, chci si vyměnit ramena+tyčky stabíku+silentbloky, mám Pug 206 3dv 1,4i TU3JP RV 2002 a má nalítáno 280000 km. Přemýšlím jestli koupit všechno zvlášť anebo koupit celou sadu, našel jsem jednu celou sadu včetně čepů řízení, ale nějak se mi nezdá cena, viz. : http://aukro.cz/show_item.php?item=5982647346&utm_source=heureka&utm_medium=nove Počítám s tím, že ramena nebudou TOP kvalita, ale vzhledem k tomu, že studuju, a penízků moc není, hledám nějaké nejlepší řešení v poměru cena/výdrž, počítám s tím, že na nich nenajedu 70000km, ale těch 30-40tis. by stačilo než našetřím na povoz s menším nájezdem KM, ale jinak je 206 hodně nenáročné auto, a další fáro bych chtěl zase 206ku, ale s menším nájezdem km a silnějším motorem Děkuju všem za rady , Hanz Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 cena za sadu je dost nízká, takže od toho moc nečekej když jedno rameno Delphi v Autokelly stojí skoro tři litry... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.