Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RT3 + problém s FM


c4ni

Recommended Posts

Já mám stejný problém, ale prut to určitě nebude, jelikož anténa pro rádio má být ta "malůvka" na levém zadním okně. Možná to bude zesilovačem, ještě jsem se neodhodlal sundat stropnici a mrknout na něj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anténou to nebude a myslím, že zesilovačem také ne. Mám stejný problém neladí FM, AM naladí Radiožurnál na 270 . Zkusil jsem nainstalovat druhé rádio a nějak se nedařilo, tak jsem ho vyhodil a dal tam původní a najednou FM fungovalo!!! Naladil jsem vše! Bohužel vydrželo to půl dne a signál na FM byl zase pryč. Myslím, že někdo v minulosti špatně nainstaloval rádio, když jsem vůz koupil, tak už to nešlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to dělá tohle: rádio nehraje - tedy CD, MP3 z CD, navigace - všechno v pohodě. Ale rádio nenaladí žádnou stanici, ani nešumí. Diagnostika si s ním neporadila, Lexia tvrdí "Nesprávná konfigurace" a PP2000 "Počítač neodpověděl". Jiné rádio jsem nezkoušel. Nehraje ani AM, takhle už jsem to koupil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě to šumí a ladí pořád dokola. Dnes jsem se pustil do výměny zesilovače a doufal jsem, že to rozchodím, bohužel nerozchodil. Na AM ladí, takže jsem zapnul rádio a zkoušel, při vytáhnutí konektoru ze zesilovače se signál vytratil. Předpokládám, že tam chyba nebude. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlásím se do klubu, neladí

vzhledem k tomu, že tohle není první diskuse, co na toto téma vidím, že rádio (jako rádio, ne CD atd.) u autobusů nefunguje, a že jsem teďkon vyhazoval jeden krám od Sony se stejnejma příznakama, prostě projíždí celej rozsah a nic nechytne (a při ruční volbě frekvence ticho a nezobrazuje ani RDS info), tak bych řekl, že se výrobcům podařilo udělat skvělý kurvítko ve vstupních obvodech ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zesilovač je nad zadním, bočním okénkem pod tapecem stropu. Docela blbý přístup! Musí se sundat kryt zadního i prostředního sloupku, těsnění okna, kryt antény, držák stropnice u prostředního sloupku (vše je na torx). Já mám 3x šíbr, takže mám o něco lepší přístup. Nevím jak to půjde na klasické střeše. Mám strop uchycený na suché zipy, pevná střecha má tapec na silikonu!!! No a dnes cestou z práce jsem ladil FM celou cestu, tak nevím. Mám podezření, že jak se rádio zahřeje přestane ladit. Cestou jsem měl vypnuté topení, venku 6st. Kdyby někdo potřeboval zesilovač, tak mám jeden navíc.  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skuste vycistit radio zvnutra pretoze ma chladenie zozadu a hadze tam sajrajt do radia mne takto nechcelo brat CD na mapy po rozobrati a komplet vycisteni pekne islo ale musim to znova vycistit lebo nacitava pomaly a nie vzdy mozno to pomoze tak neviem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 2 roky později...

Přidávám se do klubu:( Před 14 dny jsem zaparkoval v Buštěhradu na hlídaným parkovišti a po cestě radio hrálo normal. a včera jsem přiletěl a vzal auto a radio nehraje. Jen když zapnu cd tak to jo ale radio jen je zobrazena fregvence ale žádný zvuk a když dám hledat tak nenajde ani am ani fm. Je to to rt3 s tím barevným displejem. a Peugeot 807:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...