Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A máš tu novou verzi? Ono to asi nezlobí, když na danou trasu není alternativa, resp. je až příliš odlišná (v násobcích), ale pokud je někde víc cest...

Odesláno

Asi su divné, ale mě WAZE nezlobí (a to jsem jí zkoušel i o víkendu na Slovači, což mě stálo 482,- Kč)

A zto jsem si myslel ,že to ted užiji v sobotu při odjezdu do Holandska. To musím kontaktovat operátora.

Odesláno

Docela mě překvapilo, že to najednou počítá špatně, měl jsem za to, že ten plánovací engine je na serveru, nebo snad ta nová verze má někde jiný server než ta předchozí?

Už jsem to komplet přeinstaloval, ale stejně žádný zázrak, svoji trasou jsem oproti vypočítanému dojezdu přijel do cíle o 10% rychleji, to je docela velký rozdíl, který by to mělo umět zjistit.

10%? Koukni se co času strávíš na foru. :D 

Je fakt,že mi to ted nehlásí ani oblíbené trasy či jak to nazvat při odjezdu z mista atd.

Odesláno

Mě waze takhle taky chvíli zlobil. Mám jednu oblíbenou trasu, kterou jezdím do Prahy a dom a z ničeho nic mě začal tahat na dvou místech někam úplně do háje a nazýval to nejrychlejší cestou. Teď někdy vyšla další aktualizace na 4.1.0.1 a už to takhle blbnout přestalo, cestu mi to ukazuje správnou jako dřív. Jen teda mi to neukázalo včera kolonu, do které jsem kvůli tomu vjela, až když jsem ji označila, že je tam kolona tak najednou se to ukázalo i na mapě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...