Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako, myslim že se nemusíš ničeho bát, ty notebooky jsou jak nový. Kolega má jednu D620 už 4 roky, jen teda baterku musel koupit, ale jinak to jede pořád bez problémů a jakýchkoliv závad. Jen ale pozor na grafiku od Nvidie v techto typech D620, D630, která v některých konfigurácích byla, slyšel jsem a tady se to i psalo že umirají

Jinak ještě doporučím Asus a jejich Outlet či repas, mám jeden outletový a stál méně než polovinu a přišel prostě nový NTB, navíc mají na vše 2 roky zaruky

http://eshop.asus.com/cs-CZ/outlet/repasovane/repasovane-notebooky

Nahoře, Výprodej, nebo Outlet

Odesláno (upraveno)

Myslim si , ze sa nemas coho obavat..ja som si vlani pridelil /tiez s finanacnych dovodov / refurbihed , cpu i5 ,ssd , baterka cez 5 hodin , znamky pouzivania ziadne....nova klavesnica atd.....2 r zaruka...win + nalepka.....ziatial max spokojnost.

Upraveno uživatelem vladosr
Odesláno

Já jsem si pořídil 2 roky zpět v gigacomputeru latitude e4300 s core 2 duo 9600 a 4gb ram s win7, hdd 500gb a docking station za 5500kc a super. Jen mi po 1,5roce odešel hdd tak jsem koupil ssd 250gb a teď win startují do půl minuty. Baterie drží cca 2hod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...