sloters Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 Máte někdo zkušenost s repasovanými ntb Dell?Můj soukromý je K.O.Na nový ted nemám uvolněné investice z rodinného rozpočtu :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 Jako, myslim že se nemusíš ničeho bát, ty notebooky jsou jak nový. Kolega má jednu D620 už 4 roky, jen teda baterku musel koupit, ale jinak to jede pořád bez problémů a jakýchkoliv závad. Jen ale pozor na grafiku od Nvidie v techto typech D620, D630, která v některých konfigurácích byla, slyšel jsem a tady se to i psalo že umirají Jinak ještě doporučím Asus a jejich Outlet či repas, mám jeden outletový a stál méně než polovinu a přišel prostě nový NTB, navíc mají na vše 2 roky zaruky http://eshop.asus.com/cs-CZ/outlet/repasovane/repasovane-notebooky Nahoře, Výprodej, nebo Outlet Citovat
MotoMoto Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 Jen ta legálnost licence operačního systému. Citovat
vladosr Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 (upraveno) Myslim si , ze sa nemas coho obavat..ja som si vlani pridelil /tiez s finanacnych dovodov / refurbihed , cpu i5 ,ssd , baterka cez 5 hodin , znamky pouzivania ziadne....nova klavesnica atd.....2 r zaruka...win + nalepka.....ziatial max spokojnost. Upraveno 13. duben 2016 uživatelem vladosr Citovat
pecino Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Já jsem si pořídil 2 roky zpět v gigacomputeru latitude e4300 s core 2 duo 9600 a 4gb ram s win7, hdd 500gb a docking station za 5500kc a super. Jen mi po 1,5roce odešel hdd tak jsem koupil ssd 250gb a teď win startují do půl minuty. Baterie drží cca 2hod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.