KoudaK Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Jo tak máte pravdu.. Sem si to poplet.. Do 750 kg stačí B a nad 750 kg brzděnej je to skupina BE. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Dnes jsem viděl pěkný vlek, než jsem stačil vytáhnout mobil, byl pryč. Táhl ho Favorit menší "podval" bez bočnic a navrchu ve středu ležely nájezdy. Nebyl nijak širší než auto a na délku mohl mít cca 3 metry. Citovat
Marcel505 Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Mám to tak v malém TP, ale tažné auto nikdo nemělo, tak se vůbec divím, že tam údaje jsou. Jsou tam pro případ, že by jsi zapisoval Tažné. Kdybys je tam neměl, máš smůlu a tažné Ti nezapíšou dokud údaje neseženeš. Citovat
Marcel505 Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 (upraveno) Radime -Peugeot. Oddie -asi 730, teď to nevím přesně, ale bude to stačit. To asi nebržděnej ne? Bržděnej bys měl mít 1300kg ne? Kdyby jsi měl B+E nebo B96, tak můžeš sehnat plato s celkovou 1800 kg, které bude vážit samotné 500 a auto na tom 650, tím pádem 1150 kg a nepřetížíš tažné, ale bohužel 307 má 1970kg + plato 1800kg = celková 3770kg, takže na to B nestačí... Musel by jsi sehnat to plato SMA... Jak to chceš na ten vozík č.15 dostat? 650 kg není moc, ale tyhle jednoosý nic moc... Pokud víš o plaťáku 1800kg, zeptej se u Vás na B96 - stojí to pár korun a je to jen zkouška z jízdy - když ji neuděláš, ŘP Ti neseberou. Upraveno 5. duben 2016 uživatelem Marcel505 Citovat
Marcel505 Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Jo tak máte pravdu.. Sem si to poplet.. Do 750 kg stačí B a nad 750 kg brzděnej je to skupina BE. Zase špatně, oddie to má v tom článku jasně napsané: B-...ke kterým smí být připojeno přípojné vozidlo o největší povolené hmotnosti 1. nepřevyšující 750 kg, 2. převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost této jízdní soupravy nepřevyšuje 3500 kg Citovat
Driver Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Pokud víš o plaťáku 1800kg, zeptej se u Vás na B96 - stojí to pár korun a je to jen zkouška z jízdy - když ji neuděláš, ŘP Ti neseberou. Oni ti řidičák neseberou ani když by jsi dělal B+E....to je asi takový mýtus, že ti ho vezmou když neuděláš zkoušky. Když jsem si cca před třemi lety dělal Éčko tak jsem se na to samozřejmě taky ptal ale v autoškole mě uklidnily, že i kdybych to neudělal tak mi ho nevezmou. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 Velký vlek, který si můžu zdarma půjčit, nemá nájezdy, stejně jako vlek č.15 z půjčovny, takže dostat to z vleku dolu, bude u obou stejný (ne neřešitelný) oříšek. Naložení je bezproblémové, a zajištěné. Citovat
KoudaK Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Zase špatně, oddie to má v tom článku jasně napsané: B-...ke kterým smí být připojeno přípojné vozidlo o největší povolené hmotnosti 1. nepřevyšující 750 kg, 2. převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost této jízdní soupravy nepřevyšuje 3500 kg Tak asi Joo.. Mě je to fuk budou to vaše trestný body.. Já mám noty na kamion mě je to volný.. :-) Mě to jen řek instruktor z autoškoly kterému sem volal... Citovat
Charlie 607 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Ono na instruktory v autoškole taky nejde moc spoléhat, často v tom mají hokej. Vyhláška jak tu psal oddie hovoří jasně. Netřeba se o body obávat. Já si místo BE dělal C a pak CE, sice to vyšlo o něco dráž, ale díky věrnostní slevě v autoškole to nebylo zas tak strašný, dneska nemusím přemýšlet do čeho sednu a jestli to můžu zapřáhnout, pokud to tedy tažné dovolí. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 C mám, ale do CE se mě investovat nechce. Dnes už to nevyužiji. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 Driver: A je to tedy mýtus a nebo je to jen tak, že když to neuděláš, tak řeknou "Příště" a nebudou to řešit a evidovat? A kde jsi ho dělal? Měl jsi hodnýho učitele? :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.