rolis7 Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 Dobrý deň. Prosím o radu pri kúpe poťahov na sedačky. Pretože mám už značne opotrebované pôvodné sedačky na mojej P 306 (na šoférovej strane mi už začína pretŕčať molitán z výplne sedačky), chcel by som si zaobstarať nejaké poťahy, ktoré by aspoň trošku zakryli tento nedostatok. Mám ale sedačky takého športovejšieho typu (sú originál, kombinácia koženky a látky,niekde tu na fóre boli uverejnené aj fotky pri inej príležitosti) a majú na bokoch také výstupky, kvôli lepšiemu stranovému držaniu tela. Viete mi niekto poradiť nejaké origo poťahy na takýto typ sedačiek? Všetky, čo som doteraz pozeral sú určené na sedačky bez tých bočných výstupov. Ďakujem. Ak bude treba, pohľadám link na tie fotky, čo boli tu uverejnené. Citovat
rolis7 Odesláno 31. březen 2016 Autor Odesláno 31. březen 2016 Nejaké foto som našiel, je to približne takéto niečo. Citovat
rolis7 Odesláno 31. březen 2016 Autor Odesláno 31. březen 2016 Podarilo sa mi tu nájsť aj presne také ako mám aj ja. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 Takže máš Saint Tropez. Vůbec nevím, jaké potahy na tohle. Na obyčejné by určitě problém nebyl, nevím, jak je to u těchto s bočním vedením. Nešlo by tu sedačku zašít? Citovat
rolis7 Odesláno 1. duben 2016 Autor Odesláno 1. duben 2016 Je to už moc opotrebované. Nie je to len potrhané šitie. Už je zodratý a rozpadnutý aj základný materiál (koženka). Takže buď tie poťahy, alebo prečalúniť. Ja by som bol aj za to prečalúnenie, stačilo by mi len predné, tie sú najviac opotrebované (logicky), len nájsť v okolí šikovného "krajčíra", ktorý by si na to trúfol . Citovat
rolis7 Odesláno 1. duben 2016 Autor Odesláno 1. duben 2016 (upraveno) To je až plán "B", ak sa mi nepodarí zrealizovať plán"A", o ktorom som doteraz písal. Upraveno 1. duben 2016 uživatelem rolis7 Citovat
vozzyn Odesláno 1. duben 2016 Odesláno 1. duben 2016 rolis7: Já sem měl ve 306ce sedadla stejný, jak na té první fotce a potahy sem si nechal ušit v Brně, to je ale pro tebe asi trochu z ruky , jinak jenom přední stály nějak 1800Kč, ale byly to přesný potahy na konkrétní auto a sedadla a de ještě vo to jakou si vybereš látku. Citovat
Doctor Who Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Chce to nejakou firmu co dela potahy na miru. Vim o jedne v Hradci Kralove, jejich praci jsem videl. Ale to mas hodne z ruky. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Citovat
rolis7 Odesláno 7. duben 2016 Autor Odesláno 7. duben 2016 Ďakujem za ochotu pomôcť. Už sa mi podarilo vygoogliť nejakú firmu na SVK, čo sa zaoberá šitím poťahov na mieru (http://www.ak-autopotahy.sk/produkty?gclid=CKPixqeo_MsCFcsp0wodNf8AVA). Skúsim ich osloviť a uvidíme, čo sa mi podarí dojednať . Citovat
marko306 Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Podľa mňa ťa vidu lacnejšie druhé sedačky z vrakoviska ako tie poťahy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.