Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň. Prosím o radu pri kúpe poťahov na sedačky. Pretože mám už značne opotrebované pôvodné sedačky na mojej P 306 (na šoférovej strane mi už začína pretŕčať molitán z výplne sedačky), chcel by som si zaobstarať nejaké poťahy, ktoré by aspoň trošku zakryli tento nedostatok. Mám ale sedačky takého športovejšieho typu (sú originál, kombinácia koženky a látky,niekde tu na fóre boli uverejnené  aj fotky pri inej príležitosti) a majú na bokoch také výstupky, kvôli lepšiemu stranovému držaniu tela. Viete mi niekto poradiť nejaké origo poťahy na takýto typ sedačiek? Všetky, čo som doteraz pozeral sú určené na sedačky bez tých bočných výstupov. Ďakujem.

Ak bude treba, pohľadám link na tie fotky, čo boli tu uverejnené.

Odesláno

Takže máš Saint Tropez. Vůbec nevím, jaké potahy na tohle. Na obyčejné by určitě problém nebyl, nevím, jak je to u těchto s bočním vedením. 

Nešlo by tu sedačku zašít? 

Odesláno

Je to už moc opotrebované. Nie je to len potrhané šitie. Už je zodratý a rozpadnutý aj základný materiál (koženka). Takže buď tie poťahy, alebo prečalúniť. Ja by som bol aj za to prečalúnenie, stačilo by mi len predné, tie sú najviac opotrebované (logicky), len nájsť v okolí šikovného "krajčíra", ktorý by si na to trúfol :( .

Odesláno (upraveno)

To je až plán "B", ak sa mi nepodarí zrealizovať plán"A", o ktorom som doteraz písal. :)

Upraveno uživatelem rolis7
Odesláno

rolis7: Já sem měl ve 306ce sedadla stejný, jak na té první fotce a potahy sem si nechal ušit v Brně, to je ale pro tebe asi trochu z ruky :nevim, jinak jenom přední stály nějak 1800Kč, ale byly to přesný potahy na konkrétní auto a sedadla a de ještě vo to jakou si vybereš látku.

Odesláno

Chce to nejakou firmu co dela potahy na miru. Vim o jedne v Hradci Kralove, jejich praci jsem videl. Ale to mas hodne z ruky.

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...