morepower Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 (upraveno) Ahoj, tak se mi nainstalovala verze androidu 5.1.1 a k mému nemilému překvapení ten telefon svítí jak lucerna. Vše, co jsem měl v neinvazivních tmavých barvách a odstínech je bílé nebo alespoň světlé. Existuje nějaká možnost změnit barvy pozadí (nebo téma, nebo jak se tomu říká), aby bylo apriori tmavé? pro představu (obr z netu a jen ilustrativní) tmavý to bylo = OK světlý to je = NOK Upraveno 31. březen 2016 uživatelem morepower Citovat
celda1970 Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 Vím o čem mluvíš.....u Kitkatu 4.4.jsem měl tmavé ...přešel jsem na S5 neo 5.1.1. a je tam ta modrobílá ****** jako defauld....ale v nastavení je možnost změnit kompletní téma .... Citovat
morepower Odesláno 31. březen 2016 Autor Odesláno 31. březen 2016 je to peklo! a jde odinstalovat tu aktualizaci? respektive preinstalovat starym "updatem"? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 stary nejdeco skusit nejake tmave pozadi nainstalovat ? Citovat
morepower Odesláno 3. duben 2016 Autor Odesláno 3. duben 2016 tak sem žádný tmavý pozadí do menu nenašel :-( všechno sou jenom tapety a tu mám svojí oblíbenou, ale tmavý menu nikde, tak kdyby někdo věděl....? já vůl, že to instaloval. taky mám pocit, že mi to nějak žere víc baterku a mám slabší signál Citovat
Veverka Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 Co funguje, do toho je lepší se nehrabat/neupgradovat Citovat
Přema Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 to sem si říkal taky u 5.1. a ne a ne nechtěl 6.0 a ted sem moooc rád že 6.0 mám Citovat
morepower Odesláno 3. duben 2016 Autor Odesláno 3. duben 2016 no, nechám si to přeinstalovat, a jestli to nepůjde, telefon vyměnim, protože stímhle fakt nechci koexistovat Citovat
morepower Odesláno 20. duben 2016 Autor Odesláno 20. duben 2016 vyřešeno, telefon s novym androidem sem vyměnil za jinej se starym androidem.. teď už budu sakra vopatrnej Citovat
celda1970 Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 No a pak ze pozadi nejde vymenit... Citovat
Veverka Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 Některý pozadí lze vyměnit jen současně s celým člověkem Citovat
morepower Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 Tak včera mě to zase nasr...lo. Tomu se normálně nedá zdrhnout, ku.va Jen co sem se připojil na wifku, tak lup, stahování aktualizace OS. Všechno odškrtáno - myslím automatické aktualizace atd..., Přesto si to novej android stáhlo. Vzhledem k tomu, že sem to čerstvě znovu vybavoval aplikacema, tak sem to zase zpět hodil do továrního nastavení a udělal to celé znovu, aniž bych na povolení instalace klik. co čert nechtěl, znovu po připojení, lup ho a už se to stahovalo, tak sem v průběhu vypnul wifku a napsalo mi to, že stahování aktualizace neproběhlo a teď mám zatím klid, tak uvidim. Je to boj s větrnými mlýny, nechci to a přesto to nemůžu zakázat, ani když mi tam "zakazovátko" daj. Stejně nefunguje. V appkách je "aktualizace SW" a ta nejde zablokovat. Vidím to na root...protože uživatelsky pohodlná cesta neexistuje (respektive sem ji nikde nenašel, pouze nepoužívat data a nebo mít nedostatek místa = to je pěkně naprd) A nebo takovou cestu znáte? Ale zatím tam ten hnusnej lollipop není, takže vítězím Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Ja teda lolipop mam, a jediny okamzik kdy narazim na bile pozadi je okamzik, kdyz vlezu do "nastaveni". Jinak mam pozadi takove jake chci, konkretne nejaka tmava fotka. Citovat
morepower Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 Ať otevřeš jakýkoli menu, tak máš bílou. Kombinace barev se mi nelíbí. Vybíjení baterky se mi nelíbí a nelíbí se mi ani nově udělanej foťák. To že je to pomalejší přecházím... 2Pacho69> Tak já sem poměrně dinosaurus, ale hlavně nemám rád, když mi někdo něco vnucuje....i když....kdyby mi vnucoval třeba hovězí stejk, tak to bych polevil ze svých standardů Citovat
Pacho69 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 No, zvykej si. A bacha, víš jak dopadli dinosauři. Ani k tomu nepotřebovali EU. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 (upraveno) At otevru jakykoli menu, bilou nemam vsude ani omylem, staci vhodny launcher a aplikace s tmavym tema. Pri beznym pouzivani mobilu na bilou nenarazim. Jak uz jsem psal, snad jen pri zmene nejakyho nastaveni mobilu. Upraveno 22. duben 2016 uživatelem minimaxa Citovat
morepower Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 dobre, tak ne vsude, ale treba v kontaktech a v nastaveni(to si psal) ano. uz nevim jak vypadaly smsky, ale vzhledem k tomu, ze aplikace jako takovy otviram pouze z obrazovky a nejvic chodim do kontaktu, sms, a nastaveni, tak to je pro me vsude...:-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.