OK406 Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 V emailu mi kamarád přeposlal zajímavou hru, kde se skládají slova. Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 No vidíš, tak si hezky hraj, Tobě se to obzvlášť může hodit Citovat
OK406 Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Děkuji StibTo, za tvoji arogantní připomínku. Domnívám si, že i pro tebe je tato hra vhodné. Neznám Tě StibTo osobně, ale pouze z fóra. Ale i zde by měly platit zásady slušného chování, i když je to prostřednictvím internetu. Pravidla slušného chování a jednání, jak jistě sám víš, tvoří soubor, který se nazývá etiketa. Lze koupit knihu s touto tématikou a nebo na internetu si lze najít a přečíst zásady slušného chování. Vím, že v současné době se slušnost a ohleduplnost nenosí, ale to je chyba nejen společnosti, ale i rodiny. Proto Tě tím to StibTo žádám, aby si přestal být vůči mě arogantní a choval si se prosím slušně. Jak jsem napsal v úvodu, neznám Tě osobně a ani jsem Tě neviděl na srazu. Je pravda, že na srazy nejezdím. Věřím, že si vezmeš mé slova k srdci a budeš se chovat dle zásad společenského chování a to nejen k mé osobě. Děkuji Citovat
straki007 Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 (upraveno) Tak aby jsem se prdel s tak dlohou reakci tak to by mne mohli asi milovat.... Ze se na to ne vys...te PS: A buh vi jak to Stibto myslel... EDIT: Jo a hra to neni spatna. Az na to ze hned v prvnim kole jsem mel slovo HLÚPÁK to jsem teda nedal.Maji tam jeste mouchy. Upraveno 28. březen 2016 uživatelem straki007 Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Co je na tom v rozporu s etiketou ? Jen jsem využil Tvého příspěvku k připomínce, že zrovna od Tebe to sedí dávat sem něco o skladbě slov, potažmo vět. Ani svoji reakci teď na mě jsi si po sobě nepřečetl, což jen dokládá legitimitu mého rýpnutí. A moji rodinu sem laskavě netahej. A už vůbec to nemá co dělat s tím, kdo jezdí, či nejezdí na srazy (nevím, proč to pořád povazuješ za nutné omílat). Ono je hovorová čeština a psaná čeština. Rozdíl mezi srazem a hovory "u piva" a tady je v tom, že pokud jsi alespoň trochu inteligentní, napadne Tě si po sobě příspěvek před odesláním přečíst a eliminovat tak případné nesmysly, na které ovšem neupozorňuji zdaleka jen já ... Citovat
Weri 605 Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Taky ti tam chybí háček a čárka za slovem sory... Nechte toho... Nedala sem dohromady slovo zámek...! Chápete to? zámek..?! Obyčejnej "zámek".. Asi to bude tím, že bydlim v kuče.. jinak fakt dobrý.. až u toho na mě nebude mluvit pes, tak to možná dám celý.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 No tak jestli na tebe mluví pes tak je asi nejlepší všeho nechat a jít spát, to je jasná známka konce :D Citovat
Weri 605 Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 :D Muj starej dycky řiká, že má hlad jak vlčák.., když jde z hospody tak očůrá kdejakej roh, a když neni po jeho, tak na mě štěká jak fena...! :D Až na mě nebude mluvit - tak se do toho pustim znova... Citovat
vendelinek Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 tady už ani Chocholoušek nepomůže odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.