Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji StibTo, za tvoji arogantní připomínku. Domnívám si, že i pro tebe je tato hra vhodné.

Neznám Tě StibTo osobně, ale pouze z fóra. Ale i zde by měly platit zásady slušného chování, i když je to prostřednictvím internetu.

Pravidla slušného chování a jednání, jak jistě sám víš, tvoří soubor, který se nazývá etiketa.  Lze koupit knihu s touto tématikou a nebo na internetu si lze najít a přečíst zásady slušného chování.

Vím, že v současné době se slušnost a ohleduplnost nenosí, ale to je chyba nejen společnosti, ale i rodiny.

Proto Tě tím to StibTo žádám, aby si přestal být vůči mě arogantní a choval si se prosím slušně.

Jak jsem napsal v úvodu, neznám Tě osobně a ani jsem Tě neviděl na srazu. Je pravda, že na srazy nejezdím.  Věřím, že si vezmeš mé slova k srdci a budeš se chovat dle zásad společenského chování a to nejen k mé osobě. Děkuji

Odesláno (upraveno)

Tak aby jsem se prdel s tak dlohou reakci tak to by mne mohli asi milovat.... :D

Ze se na to ne vys...te :P

PS: A buh vi jak to Stibto myslel...

EDIT: Jo a hra to neni spatna.

Az na to ze hned v prvnim kole jsem mel slovo HLÚPÁK   to jsem teda nedal.Maji tam jeste mouchy.

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

Co je na tom v rozporu s etiketou ? Jen jsem využil Tvého příspěvku k připomínce, že zrovna od Tebe to sedí dávat sem něco o skladbě slov, potažmo vět. Ani svoji reakci teď na mě jsi si po sobě nepřečetl, což jen dokládá legitimitu mého rýpnutí. A moji rodinu sem laskavě netahej. A už vůbec to nemá co dělat s tím, kdo jezdí, či nejezdí na srazy (nevím, proč to pořád povazuješ za nutné omílat). Ono je hovorová čeština a psaná čeština. Rozdíl mezi srazem a hovory "u piva" a tady je v tom, že pokud jsi alespoň trochu inteligentní, napadne Tě si po sobě příspěvek před odesláním přečíst a eliminovat tak případné nesmysly, na které ovšem neupozorňuji zdaleka jen já ...

Odesláno

Taky ti tam chybí háček a čárka za slovem :D sory... :D

Nechte toho... :)

Nedala sem dohromady slovo zámek...! Chápete to? zámek..?! Obyčejnej "zámek".. Asi to bude tím, že bydlim v kuče.. :D jinak fakt dobrý.. :) až u toho na mě nebude mluvit pes, tak to možná dám celý.. :D

Odesláno

:D :D :D

Muj starej dycky řiká, že má hlad jak vlčák.., když jde z hospody tak očůrá kdejakej roh, a když neni po jeho, tak na mě štěká jak fena...! :D :D :D

Až na mě nebude mluvit - tak se do toho pustim znova... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...