Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pokud vzpomínám, tyto ročníky už nemají čip, ale jeho funkci zastane elektronika v klíči, napájená baterkou.

Zda tam máš čip, zjistíš když rozebereš klíč a dáš sem fotky. Pokud je tam čip, tak ti ho prodají a naprogramují v klíčařství. Anebo naučit auto na jiný čip, např. z vrakáče. Záleží na ročníku auta - ty systémy se postupně měnily.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Nedaří se mi tu nahrát fotku ale vypadá stejně jako tenhle    https://www.google.cz/search?q=kl%C3%AD%C4%8D+peugeot+307+2+tla%C4%8D%C3%ADtka&espv=2&biw=1680&bih=949&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwizqo7X98XLAhUDWhoKHQgJCLoQsAQISg&dpr=1#imgrc=oW6OltXSAfr60M%3A                    mechanik mi říkal že je bud poškozený čip nebo tam není

Odesláno (upraveno)

Odkaz mě zavede na tento obrázek. Čip tam nevidím, pouze cívku vlevo nahoře. Když klíč spadne, tak se tato cívka utrhne (vývody). 

Možná by bylo vhodné dát aktuální fotku toho tvého klíče, o kterém se bavíme. Takto sice můžeme probrat různé klíče pro 307, i různé fotky klíčů z netu, ale pořád nevíme, jaký tam máš.

Aneb - chce to tah na branku.

post-2001-0-52016900-1458206393_thumb.jp

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Tak to vypadá že tam máš tu cívku a tím pádem je to napájené elektronikou klíče. To bude problém elektroniky. Zkus pod pod lupou zkontrolovat jestli není něco utržené nebo uvolněné. Nebo ohmicky změřit tu cívku.

Odesláno (upraveno)

No ono se to zdá jako blbost ,ale při výměně krytu musíš docílit toho,aby ti na desku plošňáku elektroniky přesně dosedal ten dvojplýšek od baterie jinak se ti to ani nehne...

Pokukaj na to maladěc....možná bude v tom zakopanej pes....zdarec

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

Chtělo by to kouknout na destičku z druhé strany, jestli je tam na plošném spoji nějaký podivný oblouček - anténa pro dálkáč. Nevylučuji, že pro dálkáč je anténa na plošňáku, zatímco pro imobilizér je ta cívečka.

Anebo, nevím, zda je možné, že imobilizér "zapomněl" tento klíč. Na druhý klíč to startuje?

• O 3 týdny později...
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Ja jsem koupil ojetinku se dvěma klici a ten obal od dálkového byl v rozkladu :) tak jsem ten obal nechal vymenit za novy, ale stejne mi dalkac nefunguje. sparovani a ruzne ptakoviny jsem zkousel mnohokrat.
Včera jsem se vratil ze servisu Peugeot, kde jsem nechal cele auto prohlidnout, jestli me neceka brzo nejake prekvapeni a krome spojky je to dobry. Zminil jsem se jim o tom klici a po prohlídce mi tvrdili ze ten vnitrek v tom obalu je spatny. Novy stoji u nich 150€.
Normalne bych se na to vyprdnul, ale problém je vecer, když koukam na kliku abych se trefil s klicem.

7c456e69b18b26ecb529345e29dfe0e0.jpg

Upraveno uživatelem Rocles

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...