Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Splnění snu - Coupé, ale jaké?

Recommended Posts

Odesláno

Koukám na tu náladu pod nickem a raketový vzestup tohoto vlákna.....

No neunáhli se, jsem tu někdy od roku 2006 a pár takových vláken  už jsme zažili a jak to dopadlo taky

Hodně štěstí

Odesláno

Tahle turbovlákna většinou konćí stejně rychle, jak rychle začala, takže mě i toto vlakno nechava v klidu :D

Odesláno

Je celolak a celolak. Záleží na technickém stavu auta, zda musíš vařit nebo ne. A taky zda to komplet odstrojit včetně interiéru nebo ne. 

U mě třeba cabrio má jen špatný lak - přepálený od sluníčka. Tudíž ho potřebuji jen "polít barvou" - bez kytování. Když jsem se ptal v lakovně, pokud si to odstrojím, bude to od 15 000 Kč (nárazníky mám nelakované). 

Odesláno

Proč turbovlákna? :)

Tak já vznesl dotaz, akceptuji rady :) více méně zatím vím vše potřebné... Vyhledám vůz v Německu :)

Odesláno

No vidíš hned to druhé je už poslední model, páčky to má už prakticky shodné s 407.. Jestli je to potenciálně dobrý kup ale neumím poradit. Taky mám pocit, že 05 už se do V6 nedávaly Brembo brzdy :myslim

Odesláno

Ak pozeráš nejaké auta na mobile.de tak si tam daj filter prvý majiteľ a privátny predaj. Občas tam určite niečo vyskočí. Minimálne ten prvý majiteľ. Kupovať auto od turka podľa mňa nieje problém. Sú to väčšinou len obchodníci a ak majú auto v bazáre od prvého majiteľa tak prečo nie. Už sa mi stalo že Nemec mi ani nedovolil pri kúpe napichnúť auto na diagnostiku zato zľavu väčšinou vyjednáš všade. A o tom to je. Dovozca vyjedná zľavu ty zaplatíš cenu z internetu takže majú zarobené 2 x. Chodil som kedysi s kamošom pre autá tiež to tak robil. Teraz si chodievam pre auta sám a nieje to problém ani s mojimi minimálnymi jazykovým schopnostami. Každý predávajúci je ochotný auto odhlásiť alebo minimálne poradiť kde a ako. V Nemecku to trvá pár minút a úradníci sú na cudzincov zvyknutí. Tak isto s prevoznými značkami. Tie vybavíš zväčša pri úrade. Ja za autom často idem aj viac ako 1000 km. No a u nás to našťastie funguje tak že ak ide so mnou pre auto nejaký kamarát tak je to nezištne. Generácia mojich kamarátov v našom meste takto našťastie ešte funguje. Dnes ty mne zajtra ja tebe :)

Odesláno

Díky za příspěvek :)

Já se domlouvám ze společností www.mujdovoz.cz kde jsou velice ochotní a chlápek zatím sympaťák :) 

Vyhlížím 152kW v manuálu, tak snad brzy najdu :)

Odesláno

Ten prvni link nefunguje .. nebo UŽ .. nefunguje ..

Odesláno (upraveno)

Opraveno! :)

Ale až teď jsem si všiml, že někdo netrefil odstín dveří, že to bude bourané, takže zatím připadá v úvahu jen to druhé..

Upraveno uživatelem pštros
Odesláno

No a co že jsou bourané? Můžou to být jen dveře. Kup si, nebo si půjč měřák laku a uvidíš jestli tam je měněný třeba práh nebo sloupek..

Odesláno

A k němu je navíc i ikonka NEBOURANÉ 

Informace:

Vozidlo je považováno za nebourané pouze v případě, že prodejce může poskytnout závazné ujištění, že nikdy neutrpělo žádné (závažné) poškození při dopravní nehodě.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...