Weri 605 Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) děkuji pánové naučil mě to dědeček.. s kamenama dělal celej život... tohle je taková falešná benátská.., pravá se skládá jinak a barví se jí beton na zeleno nebo na červeno, ale ... brslene, kdybys chtěl podrobnější postupy, tak si řekni.. Upraveno 13. únor 2016 uživatelem Weri 605 Citovat
Ajdamek Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Ja udelal betonovou desku a na to svetlou keramickou dlazbu s hrubsim povrchem. Z hlediska udrzby mi to prijde jako nejlepsi volba, ze zamkovky se totiz olej z grilu dostava blbe mam 25m2 a vyslo to asi na 35t, z toho dlazba stala 10t. Citovat
brslen Odesláno 18. únor 2016 Autor Odesláno 18. únor 2016 děkuji pánové naučil mě to dědeček.. s kamenama dělal celej život... tohle je taková falešná benátská.., pravá se skládá jinak a barví se jí beton na zeleno nebo na červeno, ale ... brslene, kdybys chtěl podrobnější postupy, tak si řekni.. Klobouk dolů!Ale mi se to moc nelibí,nemyslím tvojí práci,ale ten kámen.I tak díky za nápad. Citovat
brslen Odesláno 18. únor 2016 Autor Odesláno 18. únor 2016 Zatím vede ten TopStone,ale mám strach že se to začne odlupovat.Mít 3500 kč na m2 tak mám vybráno-WOODPLASTIC. Citovat
Péťa Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Neodlupuje se to. Mám se podívat kolik let to mám? Hodně Jen je to dobré jednou za dva (a víc) roků přetřít tou pryskyřicí. Oživí to povrch. Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Topstone není špatný, ale určitě bych volil hodně jemný kamínek. Myslím jako velikost. Tchán to má u bazénu a když přemýšlel, jakou velikost, tak zvolil tu prostřední (tipuji tak 8mm) a jednak se to hůř uhlazuje než to jemnější a navíc to naboso tlačí a musí se po zatvrdnutí chodit a občas nějakej ten vyčnívající kamínek urazit. Další nevýhoda je, že se z toho viditelně odloupává pryskyřice, takže by to chtělo přetřít. Na tom větším kamínku je prostě to odlupování pryskyřice hodně vidět. Pokud zvolíš tu jemnou, tak tam to nebude tak strašné. Letos to tam je třetí rok a pořád to drží. Občas se uvolní nějaký ten kamínek, ale nic hrozného. Takže Topstone ano, ale ten nejmenší kamínek. Citovat
Weri 605 Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Klobouk dolů!Ale mi se to moc nelibí,nemyslím tvojí práci,ale ten kámen.I tak díky za nápad. V pohodě.. to rozdejchám Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Mně se to naopak líbí hodně, až dokonce zvažuju, že bychom sis tím mohli v létě hrát, dětem by se takové Lego v kombinaci s míchačkou mohlo líbit Akorát mám trochu blok objíždět kamenictví a loudit zbytky, na to jsem trochu ostýchavý Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Delam drevene terasy z exotickeho dreva. Umime i finskou borovici ne kavkazsky modrin ktere jsou dobre a ekonomicky to nevychazi nejhur. Posli mi do sz parametry ty terasy a ja ti to muzu spocitat na presno pro porovnani Citovat
brslen Odesláno 20. únor 2016 Autor Odesláno 20. únor 2016 V pohodě.. to rozdejchám To jsem rád Citovat
punkac Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Tento rok mě čeká rekonstrukce mého bazénku a jelikož mám rád dřevo a na Wood plastik nemám peníze, udělám to z termojasanu. Bude to za cca půlku nákladů Weri: ten beton, ve kterém jsou zalité ty kousky odřezků, je nějak dodatečně leštěný? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 bych rekl ze ten beton je tak hladky diky igelitu na kterem to delala Citovat
Weri 605 Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 Weri: ten beton, ve kterém jsou zalité ty kousky odřezků, je nějak dodatečně leštěný? Leštěný je jen kámen... Na rovnou plochu natáhneš igelit a pocukruješ ho cementem (přes klasickej jemnej cedník), pak naskládáš kameny a první lití do spár uděláš ten beton mastnější, řidší a z prosátějšího písku (tak 2mm nad kámen). Pak teprve dáš druhý tužší beton a necháš to ztvrdnout. Když to pak otočíš, na mokro brouskem obroušíš nebo špachtličkou oťukáš jen ten podlitý jemný betonek.. - tzv - očistíš - strhneš hranky. Leštit to nemusíš.. ta jemná kaše ve spojení s igelitem jak píše Lukáš se pak leskne sama.. Mně se to naopak líbí hodně, až dokonce zvažuju, že bychom sis tím mohli v létě hrát, dětem by se takové Lego v kombinaci s míchačkou mohlo líbit Akorát mám trochu blok objíždět kamenictví a loudit zbytky, na to jsem trochu ostýchavý Zbytky se dají i koupit.. ale asi záleží na množství.. Já znala majitele kamenictví, takže 10 palet nebyl problém.. proto píšu, že když jich objedeš, 20 tak ti věnují pár kousků zdarma.. - dělají z toho pak kačírky, takže výkup mají, ale levnější je to zadarmo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.