Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

30. pokec v Brně - tentokrát PRIGL !! - 4.2. od 18hodin (čtvrtek)

Recommended Posts

Odesláno

Tak děkuji všem kdo dorazil. Myslím,že pokec byl supr a dost jsme se zasmali... :D Rád jsem viděl některý po delší době... :)

Tak příští měsíc jsem na rozpacích zda to neudělat ještě na Priglu. 

Ale nechám to na ostatních. Zda by o to byl zájem hlavně Šalda :D

Odesláno

Pratele, dik za fajn vecer a obohaceni o nova fakta v oblasti, ktere jsou pro nektere tabu :D rad jsem vas poznal a doufam, ze sme se nevideli naposled :D

Odesláno

Taky děkuju za srazík, i když to bylo na Príglu tak to bylo super :D

Příští měsíc uvidíme, asi je mě jedno kde to bude, asi rozhodne počasí :D

Jinak se s Váma neandrtálcama zase rád uvidím :D

Odesláno

Za takovou zábavu a rozšíření obzorů se sluší, minimálně, poděkovat, takže děkuji. Pokud mě příště manželka pustí (ještě jsem neměl příležitost se jí pochlubit o jednom z témat setkání), rád vás opět uvidím. Jen mi něco říká, že to bude už bez něžnějších poloviček (a nebo jich naopak přibude??) ;-D.

PS: ať je zima nebo teplo, preferuji Bína. Teplo a dortík na střeše parkoviště jistě nebude. Navíc, ostatní řidiči by mohli zaslechnout téma rozhovoru a bude z toho nenahlášené srocení davu. Já bych to prostě neriskoval.

Odesláno

Tak klidně bych to příště udělal ještě na Priglu... podle mě to má svoje kouzlo taky... :)

ChodeC: to bych radši nedělal, nebo už nedostaneš ,,vycházky" mezi nás :D

Salda: zas vsichni nejsme úplně neandrtálci  :D

Odesláno

Hurvajz: zkrátit? Bych čekal, že ženy spíše chtějí přesně opačný "stav" :-D. Nebo jsem už zase myšlenkama jinde?

Šalda: tak já si i kvůli vám oholím hubu a ty me nazveš šimpanzem. Na příště jsem si chtěl dát i sprchu, ale teď už vím, že každá snaha je zbytečná :-D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...