Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V 307 vrzgaju sedacky???:myslim:o

To ja mam 309, 1990, a vrzga mi len spolujazdcova vpredu, co som si zatial vsimol. No a par plastikov - mriezky vzduchu vpredu, ked sa kuri a ohrieva sa to, vzadu plasty pri plate...:D:D

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Da se vubec nejak odstranit vrzani sedacek ? Dik:papa

Tak tohle mne také zajíma. Zkoušel jsem to promazat, dotáhnout kde to šlo a stále to skřípe. Bude to asi někde mezi tou ozubenou lištou a trnem co do ní zapadá (co já vím). Je to prekérka... :aut

Odesláno

peugeot je dobry auto ale sedacky v my 205 byly akorat jeden den a pote jsem je vyrazil a dal tam sedacky z civika 93-95 a mohu vrele doporucit je to sice trochu pracne ale vysledek stoji za to.

Odesláno
Původně zaslal: BobyD

peugeot je dobry auto ale sedacky v my 205 byly akorat jeden den a pote jsem je vyrazil a dal tam sedacky z civika 93-95 a mohu vrele doporucit je to sice trochu pracne ale vysledek stoji za to.

No já jsem se svýma sedačkama spokojenej :roker:roker

Odesláno

Frantíci maj nejpohodlnější sedačky (jak pažóti, tak citróni) - rozhodně bych neměnil za jinou značku!!! Když bych ji měl prosezenou, nebo by nesnesitelně vrzala, zašel bych na vrakáč - tam je mikroplyšovejch sedaček hafo za dobrou cenu - bavim se teda o 405tkách, ale u jinejch modelů to bude asi stejný...:myslim

Odesláno

Me spise vice nez vrzani jako ze ty moje ve 307 nevrzou .Tak me vadi jejich material jsou potáhli takovou svetle sedou pot. latkou a vzdycky po mesici jsou neuveritelne zasrany treba jen destova voda na kalohotech nebo treba s bundy dela na tech sedackach normalne fleky.Vzdycky to cistim takovou cistici penou.Ale uz me to nebavi asi budu muset sehnat nejaky potahy.Ale ty se mi zas v aute moc nelibi!Mate nekdo ve 307 potahy??(nejlipo na miru)A jak to vypada??:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...