Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Display na peugeot 206+

jirka1297

Recommended Posts

Odesláno

Cena (Kč): 1000

Stav: Nový nebo použitý

Telefon: 736241439

Email: jiri@rambousek.cz

Souhlasím s pravidly inzerce

Koupím display na P206+ (z 206 a 207 nepasuje) 3řádkový. Zde je ukázka jak má vypadat 

Odesláno

:xvul Docela zajímavý, že pro auto který by měla být složenina 2 aut (206,207) a zase tolik se jich nevyrobilo si vymyslí sólo displej a nepoužijou typ z jednoho těch 2 modelů. :myslim

Odesláno

taky jsem byl překvapen, když jsem domu přinesl z 207 (ta středová konzele má stejný tvar, až na místo pro displej) displej i středovou konzoli, jedinej konektor byl jinej :(

Odesláno

Momentálně mám tento obrázek 1 a chtěl bych ten co je na videu (to je z 206+ a tu mám i já)

a co chci je tento http://bazar.automedik.cz/AMD0743198955/peugeot/206?dotaz=1&_fid=3bkj

první dva odkazy jsou na 206(starou) to bylo ještě vyzkoušeno na vrakovišti a ty jsou moc velký, z 207 má jiný konektor 

třetí odkaz to možná je, (tento konektor akorát černý, ale nevím jak je dlouhý přesně) dojda do auta ještě ofotit přesně typ co mám teď

post-41852-0-93310000-1453230196_thumb.j

Odesláno

ano přesně tak, chci 3 řádkový a mám 1 řádkový. Z druhého odkazu mi tam nepůjde, ty boční tlačítka musí být obdelník ne kolečko ( to měla jen stará 206) zde je to vidět na videu 

jak má vypadat, takže spíš ta 3 (tam mě zaraží to GPS) a tvar oproti bazaru, už jdu do toho auta to vyfoti, jak vymontovaný
Odesláno

ale se koukni na tu 2, ten displej bude přichytávat 2 šroubkama zespod, zatímco já na boku. Takže já ho tam nechytnu :(

Jinak myslím, že 2 je to samý co 1

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...