Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

3 Kč OK tak to většinou bývá.

V mém výpočtu to dělalo 2.90 Kč

Upraveno uživatelem JVT
Odesláno

asi ve středu pojedu do sousedního města 18km,tak ten stojan nafotím.U nás,bývalé okresní město,N98 nemají.Dnes jsem koukal

dvě pumpy,každá na jiném konci města,OMV jej nemá,soukromé malé čerpačky taky ne,.Shell má jen N95 a naftu.

Odesláno

no,kvalita Pažouta byla vždy jen naftě 1905cm,pak HDi.Používají je i jiné automobilky. 

A zatím,co jsem na foru H,nikdo takové problémy s motorem neřešil.Jednomu sice měnili po 14 000 motor,

ale nebylo to tak uplně vinou H

Odesláno

Doporučení výrobce + údaj ve velkém techničáku už je celkem slušný právní argument ;)

Máš pravdu. Právě proto je to datum 15.01.2016. Po tomto datu je každý informován prodejcem o nutnosti používat palivo N98. Informaci klient dostane tak co chce poté řešit. 

Odesláno

no dobře,ale co ti,kteří mají koupeno,nebo objednáno před 15.1.?

Ti mají motor v cajku?Jim se teoreticky nemůže stát,že budou mít problém,třeba týden po záruce?

Odesláno

miroska

Každý a to je doslova, že každý výrobce se setkal s nějakým problémem vyskytujícím se na svých produktech. Tu se svolávají desetitisíce vozů pro nebezpečné airbagy. Tam se zase vyskytuje problém s nesprávně udávanou spotřebou až to řeší soudy. A v neposlední řadě je nový emisní problém jednoho velkého výrobce. Zde v tomto vlákně jsou to jen samé dohady o nutnosti použití toho kterého paliva. Výrobce nařizuje po 15.01.2016 palivo N98 a ozvou se uživatelé, kteří mají stejný motor již dlouho. Vyhlášené opatření se jich netýká a oni uvažují o vrácení vozu.

Co na to říct. 

Odesláno

no dobře,ale co ti,kteří mají koupeno,nebo objednáno před 15.1.?

Ti mají motor v cajku?Jim se teoreticky nemůže stát,že budou mít problém,třeba týden po záruce?

Co chceš slyšet? Co si o tom myslím já a jak bych se zachoval jsem již napsal. Jen pro připomenutí. Neznám u nás žádný motor, který má problém. Ještě Ti přidám to co říkám klientům. Nikdo rozumný nemůže garantovat, že se nic nepokazí. Vůz má pro tyto případy záruku.

Pokud máš P 2008 tak máš záruku 5 let / 60.000 km.   

Odesláno

Laďa

Mohl jsem mlčet, jako to většinou lidé dělají a nelámat si s tím hlavu. Nicméně jsem se členům snažil nastalou situaci osvětlit. Možná si při tom i pomoct výpočtem nákladů obdobných vozů. Že se zvedne lavina nesmyslných rad jsem trochu očekával. Samo sebou to beru s rezervou. Včetně návrhů: "zatlač na prodejce a on ti dá hliníky a zimní pneu jenom proto aby jsi neodstoupil od objednávky". Proč by to prodejce dělal? Na model P 2008 se čeká cca dva měsíce a tak není problém bezchybný vůz prodat někomu jinému. Ono podvědomý o zisku z prodeje nových vozů běžné značky je hodně mimo mísu. Lidé jsou zblbnutý slevou, kterou najdou na zboží v marketech -50% -60%. Jak já říkám klientům, nechte nám vydělat alespoň na to, aby jsme si na showroomu mohli rozsvítit. 

Diskuse na netu je anonymní a snese toho hodně 

Odesláno

Pojdme vsichni protestovat proti PSA napr tim ze budeme kupovat Hyundaie.

Objednavky prijimam v sz.

:) :) :)

Dosť ma dráždi Tvoje ponúkanie Hyundaiov na tomto fóre. Mám už šiesty Peugeot a som vždy spokojný. Mal som H ix20. Vydržal mi 2 roky, tj.24 mesiacov. V servise bol 32 krát až som sa ho zbavil cez AAA. A pozri si fórum tam- podvozok, tempomat....

Bez urážky ale ponúkať toto je z môjho pohľadu neprijateľné. Zadarmo reklama?

Odesláno

Tonyj, hlavne si vygoogli vyznam smajliku. To ti doporucim zaprvé.

Za druhe mel jsem nekolik peugeotu, citroena, a nekolik hjundeee a nikdy to nebylo o vyrobci auta. Vetsinou je na vine spatny pristup vlasnika vozu a pristup konkretniho servisu.

Za treti jsem na foru peugeot 9 let, na hyundai foru 5 let a dokonce 3 roky na mercedesim. Tak si nejake poucovani nech pro nekoho jineho a pokud te me prispevky sejri dej si me treba do bloklistu nebo je proste jen ignoruj.

Odesláno

Ještě dovětek. Ve všech 4 zmíněných značkách jsem několik let pracoval-pracuji a to vždy v autorizovaných servisech v poprodejních službách. Věř že vím o čem mluvím-píšu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...