Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky Radimově zprávě jsem nenakládal a je to doma v dílně. Nepřekáží a tak to z mojí strany nehoří. Pokud bych věděl o někom kdo jede směr východ tak dám vědět. Jinak se ozvěte kdyby někdo měl cestu.

Odesláno

Čtvrtek až neděle nejsem v Liberci, tak kdyby někdo plánoval tak max zítra a pak až příští týden.

Odesláno

Tak dejte vědět. Tento týden by neměl být problém kdykoliv.

Odesláno

Možná, ale neslibuji, ve čtvrtek jdu na večeři s lidmi od Microsoftu a jedna jejich sličná slečna v pátek pojede nejspíš do Trutnova, tak jí zkusím ukecat, ale nevím jak se jí to do Octavie vejde.

Odesláno

To by jsme museli ještě někoho najít, kdo to tam teď převezme. Já mám ode dneška neschopenku min. Do příštího úterý. :/

Odesláno

Tak zkus někoho poptat kdo by byl schopný si to u ní vyzvednout. Ona tam bydlí a tak by to nemuselo být hned v pátek. Bylo by to přeci jenom kousek směrem k tobě.

Odesláno

V Trutnově Goldinka a Ondra, ale nevim jestli to narve do Pežumy. Ale kdyby ji to sličná slečna hodila až domu tak to tam muže poležet a někdo od nás to vyzvedne, tam se už jezdí víc jak do Liberce, připadně tam za mírný uplateček (třeba pivko na sraze) zajedu no, mam to 30km

Cestu okolo Radima budu mít 11 nebo 12.2 a pak až cca 1. března

Odesláno

No ale to by muselo u ní chvíli být, což nevim jestli pujde. Ja tam mužu zaletět v sobotu 6. 2 a nebo pak až 11.2

Kdyby něco telefon na mě maš a moto moto taky, tak klidně volat

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...