Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 rv.05 najeto 92.000 Platinum výbava

Recommended Posts

Odesláno

Nějak nemůžu přijít na to, co to je za obsah jenž má 116kW a jede to na benzín.

starší 2,2 co se dávala do 406 (má to třeba Scratch) a v roce 2005 ještě i do 407, pak to nahradila 2,2 16V 120kw co mám v autě já

Odesláno

2,2? :myslim  :myslim

jestli nekecá, tak vypadá na zajímavý kup, ale pořád je to jen 407ma  :P  :P

cena je to řekl bych super, já svojí 407 s o 80tkm víc a méně výbavy kupoval za 114

Odesláno

to sice není ale máme coupe v6. jinak ten stav auta je nevídany jeto jako by jsme se vratily v čase a sedli si v showrumu do novy 407. stav novyho auta pán co to prodavá je děsnej puntičkář.větší report udělam v sekci naše kary.

Odesláno

to sice není ale máme coupe v6. jinak ten stav auta je nevídany jeto jako by jsme se vratily v čase a sedli si v showrumu do novy 407. stav novyho auta pán co to prodavá je děsnej puntičkář.větší report udělam v sekci naše kary.

Tak to se budu tesit :) Skoda ze nejsi z Prahy ale kdybys sem mel zase nekdy cestu muzem dat sraz a auta porovnat, stejny motor, podobny rok a barva .. jen tu vybavu budes mit teda o chlup lepsi, no :) Precejen Premium je Premium a Platinum .. je holt top :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...