Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže mám taký problém. Už sa mi stalo tri krát, že počas jazdy mi vypísalo na displeji ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY. V tom momente auto strácalo rýchlosť, akoby som zaradil rýchlosť a brzdil motorom. Po zastavení a hneď skúšaní naštartovať mi nabehli otáčky , no hneď zdochol motor. Keď som vypol úplne motor a po asi 10 minútach naštartoval, rozbehol som sa a došiel až domov, no kontrolka svietila. Odstavil som auto, že na druhý deň pôjdem do servisu, no ráno ako sadám do auta kontrolka nesvieti. Prešiel som asi 20 km a nič. OK hovorím si, keď nič nesvieti tak zbytočne im to auto odnesiem, aj tak s tým nič neurobia. Prešiel som asi 1000km a znova rovnaký scenár. Ráno už kontrolka zas nesvietila. Potom som zas prešiel asi 200km, kontrolka zasvietila, no a po rozbehu po asi 30 km zas som zastavil a po asi 20 zase. potom som prešiel asi 100km z rozsvietenou až domov. Ráno zas nesvietila. Otázka - čo to môže byť, a oplatí sa mi to niesť do servisu keď kontrolka nesvieti? Alebo musím ísť tak, aby som im to auto priniesol z rozsvietenou kontrolkou? Ďakujem.

Odesláno

No a pravidla fóra si četl no? No asi ne no ...

Pravidla fóra:

1. Používat Hledání
Než položíte dotaz, použijte HLEDÁNÍ, naleznete jej v horní liště fóra

HLEDÁNÍ

Ale abych pak neposlouchal, že jen poučuji a neradím. I když kontrolka nesvítí, tak budou závady zapsané v ŘJ. Takže do servisu na DIAG, a pak se uvidí ... Pravděpodobně bude problém s FAPem :myslim

Odesláno

no ešteže si nováčik, lebo... :grr

najprv hľadať potom vypisovať otázky, práve si vytiahol asi najčastejšiu tému tuna tak sa nečuduj, je tu toho dosť o tom, no a ešte jedna nováčikovská chyba, ani si nenapísal aký motor máš pod kapotou a ani rok výroby, snáď si nemyslíš, že je to jedno...

no a vítaj v klube :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...