Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky chlapi za odpovědi, zítra to budu řešit. 

A ještě si zajedu do Peugeotu, jen se zeptat na kolik by vyšla oprava nezávazně a pak počkám co mi řekne, nebo nabídne ten likvidátor. 

Tak snad to všechno dopadne dobře. 

Jinak tomu chlapovi bylo přes 70 a asi si myslel, že když to dá o 30 metrů dál, že na to nepřijdu, ale určitě by to nenahlásil, protože vylezl z baráku až když mu policajti fotili auto. :bojim

Odesláno

... Myslim si vsak ze to jako totalku neuznaji. Nevim. Porad si myslim ze reseni mimo pojistovnu je to nejjednodusi.

Tohle určitě jako totálka nebude, likvidátor napíše akorát lakování nárazníku a to si ho ještě prohlédne jestli tam nejsou jiné škrábance za které by mohl něco strhnou. Řešení mimo pojišťovnu je nejjednodušší pokud se jedná o takovéhle prkotiny a pokud je s druhým člověkem kloudná řeč. V tomhle případě bych se o to už ani nepokoušel (stejně to nemá smysl) a rovnou to řešil přes pojišťovnu.

Odesláno

S dotycnym bych to neresil, nevím proč mu šetřit bonusy, když se nedokáže k odreni přiznat a ještě udělá scénu před pcr.

Zeptej se v servisu na kolik to vidí a ať máš nějaké opěrné body pro jednání s likvidátorem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak, už mám verdikt konečně.

Pojišťovna mi rozpočtem vyplatí 6 000 Kč a opravím to za 4500 Kč v neoriginálním servisu :) 

v originálu mi řekli 8000, pojišťovna mi tolik nechtěla proplatit.

Odesláno

já ti říkal ,že sis udělal opožděnýho ježíška .

A ta česká sousedská povaha...nasr...t, ...to je můj soused,on být dobrý svině...

Odesláno

No, mám zato, že pojišťovny musí uhradit skutečné náklady na uvedení vozidla do původního stavu. To ať seto likvidátorovi líbí, či ne. Ono může likvidátor diskutovat u starého roztřepaného křápu, ale u zachovalého a udržovaného vozu bych mu nedal prostor. Dnes jsou již konečně jiné podmínky plnění pojistných událostí. Bohužel pojišťovny to na své klienty zkouší. Má rada zní, pokud máš auto trochu zachovalé klidně to dej do autorizačního servisu. Amortizace již není to správné slovo, co může pojišťovna používat. Na pojistné události nikdy nevyděláš. Touto opravou ti padá hodnota vozu. Pokud máš doklad o opravě z autorizačního servisu, tak náhled kupujícího je úplně jiný.

Odesláno (upraveno)

Na pojistné události nikdy nevyděláš..to je teda sakra dobrý vtip.

Co hulíš proboha....?????

někdy se podívej ,jaká je realita

https://www.stream.cz/autobazar/10007714-papirova-pojistovna

Jezdil jsem deseti lety 2 roky v kuse  nehody po celý Praze , proč se tedy dějí ve stejných lokalitách ty samé sra.ky...?Proč ještě po kompletním zpracováním bouračky po letech chodí nehodovka k soudu ,kde se řeší pojistný šméčko, který vznikne až skutečným převzetím hotovosti...?Do tý doby se nic právně nestane ,až po vyinkasování . Není do té doby naplněná skutová podstata tr.činu.

Serpentýny nad Radotínem, přejezdy tratí někde v polích na Pha-západ,  údajné zadáky před světlama u tratí, kde není žádná kamera, ...viděl jsem DN ,kdy se auta prokazatelně ani nepotkala a jedno bylo očesany od svodidel ,druhý pro sichr taky .

A jedno bylo dokonce i bez motoru v kopci .....šmudla ,když to zjistil ,že se fotí i podvozek ,tak začal šermovat 5tibábou před očima ,že se šábnem nakonec všichni....

I zaostalý člověk nebo s 3kou v krvi pochopí,že když máš 15 let starý auto v ceně 10 tis kč  a druhej ti to zezadu zboří ,že dostaneš 8100 za nárazník a mlhovku ,nárazník si koupíš za 500 na vrakáči a jezdíš dál .

A nevím ,proč by mu měla padat cena vozu.....kde sis to vygooglil...?

to budeš tu káru kupovat...? Já teda za sebe,radši beru auto se šlicem na předku,než s celolakem u 5 let starýho auta....hádej proč asi.

Opraví si to je zdí dál .Pojišťovna mu zhodnotila kapsu a má dost možností uvést odřeninku velikosti 15x20cm  do původního stavu.V čr ,kde jezdí 3/4 zbořek dotažených ze západu ......to snad nemá ani smysl se o tom bavit.

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

No právě že se snažím chovat slušně, jak na silnici, tak i v životě. Nechci od nikoho nic, co mi nenáleží, ale zase požaduji, co mi právem patří. To co tady popisuješ, je trestná činnost nato jsem skutečně nepomyslel.

Podle toho co zde píšeš, mi připadá, že ty sám sedíš na patníku u popelnice za 10 litrů a při hulení přemýšlíš jak tu popelnici někomu přistrčit abys vydělal nějakou pětku. To já si raději tu pětku jdu vydělat a svezu se v pohodě v udržovaném voze.

Vidím, že máme rozdílnou výchovu i myšlení. No asi se neshodneme. Ale i přesto ti přeji jen to nejlepší. Václav

Odesláno

Vemda

pravdu máš v tom, že většina do autorizáků nejezdí, protože tam jsou předražení tupci ;) , ale když kupujou auto, chtěli by mít od prodávajícího jen servisní papíry z autoriz. opravny :D:super 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...