Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ty jseš zářná vyjímka a s tvýma autama jezdiš štreky ne nějaký popojíždění po městě 5-6km....

bych chtěl vidět naftu jak na tom bude s kondicí po 150000km když bude jezdit couračky do 5km po městě...

Ber to jako názor,člověka co nemá naftu,ale kolem mě ji skoro všichni mají,mají nájezd cca od 100000-350000km a pořad něco řeší.....

Odesláno

Evasion s RHZ používa manželka na kazdodenne jazdenie po našom malom meste čas od času ja na dlhšie trate. To auto nemá žiadny problém. Ten by ale určite nastal ak by tam bol FAP :)

Odesláno

6km tam a 6km zpátky denně... benzínové auto se rychleji ohřeje, kor v zimě. Vidím to už teď - jezdím do práce buď svým benzínovým pugem, nebo služební naftovou oktávkou (i když úplně nejčastěji teda MHD, aby mě Oddie nenapadl za eko aspekt ;) ). Pug má po dvou kilometrech provozní teplotu, oktávka až když přijíždím do práce. Trasa má 12km.

Odesláno

benzín se prohřeje a topí o pár kilometrů dříve, to je pravda--mám to taky vyzkoušeno na cestě do práce s různými auty, ovšem je to až takový argument v těchto posledních zimách, kdy je sníh jen v televizi?? :)

Odesláno

No ne, já to napsal spíš s ohledem na provozní teplotu motoru, než kvůli topení. Že ten benzíňák se dostane do optima hned a tudíž jede v pohodě vy svým režimu, kdežto ten nafťák bych do optimální teploty na takhle krátkých trasách nedostal vlastně nikdy a myslím že by asi dost trpěl. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho.

Odesláno

Stejsn

jasně, čím dříve má motor provozní teplotu, tím líp--o tom není pochyb :super , na druhé straně--mám to do práce 11km a při okolní teplotě 0 stupňů mi nafta topí naplno tak po 9?? km, ale shánět práci dále od baráku si kvůli tomu fakt nebudu :D:papa

Odesláno

Podavam info z bazaru: Pan bazarnik jaksi zapomnel napsat, ze ta cena je jen uverova... Tedy byla o 20tisic nizsi, nez realna... Ach jo, a to jsem si myslel, ze tohle je jen praxe Esa a AAA. Takze jsem stale na mrtvem bode.

Nasel jsem na netu moc pekna Berlinga, ale vsechna, ktera by stala za to, jsou na druhe strane republiky :/

Odesláno

cca 6-8 tisic km

Proc pri tomhle najezdu proboha resis naftu? To uz jste lidi totalne prestali myslet? Na tehle najezd doprocuju benzin, usetris si spoustu starosti..... Jestli mas hodne penez kup si naftu

Odesláno

Cetl jsem to cely a proto si docela klepu na celo proc vubec premejslis o nafte, a kor na denni dojizdeni 6k do rpace a zpet. Nebylo by jednodusi poridit nejakej malej kepl ciste jen na tyto ucely? 106 ideal. Honit tezky novy auto s naftou 6k rano v -10 jako priklad bude uzasny a urco ti auto podekuje. Asi sem z jiny planety ale nez toto volim jinou cestu.....

Odesláno (upraveno)

To neni na cestu do prace, ale  pro maleho do skolky... To je fuk,toto je forum, proto jsem tady a chci si nechat poradit, i tvuj nazor vnimam jako vecny... Ale cim vic hledam, tak se mi ukazuje, to co nekdo psal na zacatku, ze bude moc tezke, najit takove auto v me cenove relaci. Asi se budu muset uskromnit(mistem a pohodlim) a jit nakonec do toho Roomstera.

P.S. Je to tedy vlastne 12 rano a 12 odpoledne, ale tim jsem ten najezd nevylepsil :D

Upraveno uživatelem macik.83
Odesláno (upraveno)

Asi takhle vzhledem k tomu ze mas nejaky rozpocet vykasli se na partnera a roomstera. Jestli ze chces do par let druhy dite tak spis pokukuj po necem jako je 307 ci fabie. Roomster dle meho nazoru nema tak moc velkej kufr jak vyse dve zminovane auta. Nebo jeste muzes mrknout na c-maxe ty delaj i benziny. Tech aut je mraky mas z ceho vybirat a jsi schopen jeste usetrit. Teda c-max asi vyjde stejne cenove jak teepee.

ber to jako priklad samozrejme to chce vybirat. http://www.sbazar.cz/fobiex/detail/13913777-ford-focus-c-max-16-16v-74kw-rv3-2007

Upraveno uživatelem agresssor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...