Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslím, že to tu funkci vůbec nemá. Mě také nic nehlásí. Někomu jo?

Ale nedávno na diagnostice byla chyba prasklé žárovky zavazadlového prostoru - tomu sem se teda kapánek pousmál.  :)

Naštěstí na sebe vesele blikáme a tak víme, že je žárovka KO. 

Odesláno

Shrnutí počítač je pouze na spotřebu dojezd atd,,,jinak je na hov....frantíci mě neustále překvapujou a italové taky tam musím spotřebu dělit 100 abych vypočítal průměrnou spotřebu. :)

Odesláno

Ve služební Ochcávce, když rupne žárovka v zadnīch pozičkách, kde jsou na každé straně dvě v lampě (dvojkovej chuďas) se rozsvítí na palubce kontrolka a pak "hledej Šmudlo"...... Může to být i světluška v nějakém ovladači. Na nic. Jen to stresuje.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Máš nejvyšší výbavu .... muže to byt tím .... anebo se to povoluje přes DIA.

Edit: a jak jsem nedávno zjistil .... 02.2004 je u mne uvedení do provozu ale výroba je 11.2003 .... i tim to muže byt.

Další možnost je různé nastavení pro zemi kam je auto při výrobě určeno. Narazil jsem na to u makrely když jsem si dával novou ŘJ dálkového odemykání a chtěl ji zapojit aby zamceni/odemčení signalizovaly blinkry což původně neslo. Neslo to ani pak - auto bylo vyrobeno pro export do Rakouska kde v tě době tohle bylo zakázáno takže tam vůbec nebyly natahane dráty.

Čau, mám Phedru rok 2002 2.2JTD 94KW v plné výbavě a tuto funkci mám také.

Jde to buď povolit a nebo zakázat přes DIA. Mám to vyzkoušeno.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Tak já bych musel mít nejdříve češtinu...ta italština je super. Nejlepší sranda byla včera, když jsem jel, tak z ničeho nic se mi na barevném displeji zobrazil peugeot kabrio a stahování střechy:-)))) Nestalo se vám to také někdy, co by to mohlo být, spíše o by to mohlo dělat.

Upraveno uživatelem Semir103

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...