xpetrix Odesláno 22. listopad 2015 Odesláno 22. listopad 2015 Ani mne ziadne nefunkcne ziarovky nehlasi. Citovat
martinikus Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 já měl přední potkávací prasklou a Phedra o tom ani nepípla, ani jí nevadilo že v noci napůl nevidím. Citovat
Jarda5 Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Myslím, že to tu funkci vůbec nemá. Mě také nic nehlásí. Někomu jo? Ale nedávno na diagnostice byla chyba prasklé žárovky zavazadlového prostoru - tomu sem se teda kapánek pousmál. Naštěstí na sebe vesele blikáme a tak víme, že je žárovka KO. Citovat
Cyrďák Odesláno 23. listopad 2015 Autor Odesláno 23. listopad 2015 Shrnutí počítač je pouze na spotřebu dojezd atd,,,jinak je na hov....frantíci mě neustále překvapujou a italové taky tam musím spotřebu dělit 100 abych vypočítal průměrnou spotřebu. Citovat
Zodiak Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Ve služební Ochcávce, když rupne žárovka v zadnīch pozičkách, kde jsou na každé straně dvě v lampě (dvojkovej chuďas) se rozsvítí na palubce kontrolka a pak "hledej Šmudlo"...... Může to být i světluška v nějakém ovladači. Na nic. Jen to stresuje. Citovat
doctorfly Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 Máš nejvyšší výbavu .... muže to byt tím .... anebo se to povoluje přes DIA. Edit: a jak jsem nedávno zjistil .... 02.2004 je u mne uvedení do provozu ale výroba je 11.2003 .... i tim to muže byt. Další možnost je různé nastavení pro zemi kam je auto při výrobě určeno. Narazil jsem na to u makrely když jsem si dával novou ŘJ dálkového odemykání a chtěl ji zapojit aby zamceni/odemčení signalizovaly blinkry což původně neslo. Neslo to ani pak - auto bylo vyrobeno pro export do Rakouska kde v tě době tohle bylo zakázáno takže tam vůbec nebyly natahane dráty. Čau, mám Phedru rok 2002 2.2JTD 94KW v plné výbavě a tuto funkci mám také. Jde to buď povolit a nebo zakázat přes DIA. Mám to vyzkoušeno. Citovat
Zodiak Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 Já mám C8 3.0i Exclusive 2003, DIA kabel céčkovej, kdepak se to v PP2000 nebo v Lexii povovoluje? Citovat
Semir103 Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 (upraveno) Tak já bych musel mít nejdříve češtinu...ta italština je super. Nejlepší sranda byla včera, když jsem jel, tak z ničeho nic se mi na barevném displeji zobrazil peugeot kabrio a stahování střechy:-)))) Nestalo se vám to také někdy, co by to mohlo být, spíše o by to mohlo dělat. Upraveno 14. únor 2016 uživatelem Semir103 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.