Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím prsím Vás mám problém se svou 406tkou V6 140 kw.

Jak za studena tak po ohřátí jde střídavě na 5-6 vállců pěkně se to v tom mele. Nevíte čím to může být? Cívky?Svíčky měněné před cc 1000km Díky moc za rady tipy  :)

Odesláno

OK podle poslechu(doktorské sluchátko :D) to je 2 válec z přední lišty nějak to v něm klape. zítra to zkusím, A může to být i zapalovací rampa? 

Odesláno (upraveno)

aha sry ma to zapalovacie rampy  respektive jednu rampu a kabely a nie osobitne cievky tak asi len nejaku nahradnu rampu vyskusat

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

sviecky pozri mal som taky pripad ze sa na sviecke uvolnil porcelan a jej elektrody sa navzajom (spojili)dotykali po deformacii a slo to do skratu a odfajcilo zap cievku toho valca

ale ty mas ten starsi typ zapalovania jedna cievka v tej rampe zapaluje dva valce zamienanie cievok neni mozne ako u novsieho typu  lebo je to jedna rampa a tam treba celu druhu nahradnu rampu  s kablami aj modulom pre druhy rad valcov

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Tak problém s motorem vyřešen. Jedna svíčka byla úplně vysypaná a další vypadají podobně najeto na nich cca 1000km Myslel jsem ze bosch bude ok :myslim . Fakt tragedie. Koupil jsem ngk a ok  :D

Odesláno

uz som tu pred casom pisal ze sviecky( bosch....) su v poslednej dobe nejake smejdove stalo sa to na mojom aute ze sa na vsetkych uvolnil porcelan, kolegovi to same tam sa az vyosili elektrody a navzajom sa dotkli  

tiez u sviecok treba dat pozor na utahovaci moment nepretahovat ich

Odesláno

Pravdepodobne sa do sviecok pustim aj ja,lebo zatial z nevysvetlitelnych dovod motor sporadicky zacne vynechavat za jazdy,viac ako jeden valec,no bez alarmu/chyby a ani dia nic nepise.Len to sam nezvladnem,hlavne zadny rad valcov.Kupim teda NGK.

Odesláno

Zadní část se dá udělat akorát to trvá trochu dýl musí se sundat zadní sání. Jsem t dělal asi hodku a pul. Ale je pravda , že zadek jde hůř no ale dá se t zvládnout. Ale svíčky bych vyměnil mě to dělalo to samé.

Odesláno (upraveno)

Urcite

Vdaka za rady... :super

Pri poslednej jazde som mal pocit akoby isiel motor vacsinou iba na 5 valcov.Take jemne vibracie,po prezuti som si myslel,ze su zle vyvazene kolesa,ale zase to nebolo vzdy.Uz nemam nervy na to auto :bojim  Dia nic ani ziadna chybova hlaska.

Upraveno uživatelem xpetrix
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...