Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neřekl bych, už jsem zvládl jiný divočárny o kterejch sposta lidí tvrdila, že se nevyplatí, nebo že to nejde :D
Navíc moje 405 a el. sedačky jsou záležitost roku 1994 a ty paměti byly už ve 406 z roku 1996, takže řešení elektriky je u obou dost podobný, ne-li stejný :-)

Odesláno

Servisman alias komisar alias sarkomi alias ... měl má schémata na 406, která byla pouze naskenovaná z knihy "Jak na to". Teď jsem je prošel a elektrické sedačky tam nejsou.

Odesláno

mmartinkovic: Pleteš se, FL byl na přelomu roku 92/93 a první 406 přišla v roce 95. Proto taky poslední 405 a první 406 měly stejný motory, a stejnej systém řízení vstřikování ;) A mezi náma, když už se mi ve 405 podařilo rozchodit tempomat i palubní počítač, tak nevdim důvod, proč by neměly chodit i sedačky, který na rozdíl od výše jmenovaného nejsou závislý na řídící elektronice, ale měl by to bejt samostatnej obvod :)

ChouLu: Díky moc, večer se ti připomenu :)

Odesláno

Drzim ti palce.

Len aby si potom nemusel pouzivat hasicak.

Mal som 605 z 91 r, a 405 robila FL v tom istom roku, aby sa to 605 podobalo. Samozrejme kupna sila robila 405 auto pre ludi a spolahlivostou a pomerom cena/kvalita/uzitkovost nemala konkurenciu.

Mal som 405 ale 1,8 td ale rv 90. Kedže vsetky auta z tej doby mali elektroniku na dnesne pomery "chudobnu", resp na svoju dobu dobru, ako sa hovori, co sa nemoze pokazit sa nepokazi Peugot sa toho aj drzal.

Ziadna RJ, miliony kablov, cista mechanika, jednoduchost, rele a pod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...