Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, rád bych se zeptal, jaké rozměry pneu píšou do TP. Já mám P307 s pneu 205/55 R16 a rodiče si kupují P2008, tak jestli by jsme nemohli mít stejné? Dík za info.

Odesláno (upraveno)

Koukni na ceník Peugeot v pdf, tam jsou rozměry podle motorizací.

Ale co dostaneš a co napíšou do TP, to je ve hvězdách

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Takže, pokud by v TP nebyl tento rozměr zapsaný, bylo by možné je požádat o dopsání?  V katalogu je napsán rozměr 205/50 R17, ale když auto objednávali, tak jim řekli, že s ním auto nedodávají.

Odesláno

pokud myslíš prodejce, tak prodejce do TP je dopsat nemůže

rodiče si pravděpodobně objednali méně výkonný model, k němuž se pneu 205/50 R17 nedodávají, mohou ale požádat výrobce vozu ( zastoupení v ČR), který v případě kladného posouzení vystaví doklad, na jehož základě kompetentní úřad ten rozměr zapíše do TP

pokud se rozměr 205/55 R16 normálně dodává k vozům Peu 2008, můžeš taktéž požádat výrobce vozu o doklad k zapsání do TP, ale jestli se uvedený rozměr pneu k P2008 nedodává, doklad ti výrobce nedá

Odesláno

Ahoj, ja mám 1,4 HDi a pneu 195/60 R 16, 195/65 R 15. Iné sa tu neodporúčajú. Prečo neviem, ale má to byť podľa výkonu motora...

Odesláno

Díky za rady. Objednali si motor 1,6 Blue HDI 100k a když jsme koukali pozimních kolech u Continentalu, tak nám vyhodili automaticky rozměr 205/55 R16, tak nevím.

Odesláno

Díky za rady. Objednali si motor 1,6 Blue HDI 100k a když jsme koukali pozimních kolech u Continentalu, tak nám vyhodili automaticky rozměr 205/55 R16, tak nevím.

Ahoj, kup si Nokiany, Finové vědí na čem v zimně jezdit, já kupuju už jen Nokian, po všech zkušenostech se zimníma, a fakt nemám problém nikdy v zimně vyjet, cenově jsou za slušný prachy,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...