Přejít na obsah

kvi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Lubná
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kvi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. kvi

    Páčky v P307

    Šlo by napsat kontakt, případně kvůli reklamě SZ
  2. kvi

    Antipollution fault

    Ahoj, možná se budu s někým opakovat, ale mám drobný problém. Od podzimu do jara mi nepravidelně naskakovala známá hláška Anti..., ale auto do nouzáku nepřešlo. Stačila svižnější jízda domu (asi 4km) a další start bylo po závadě. Když mi vyčítali diagnostiku, tak tam byly 2 závady (bohužel čísla si nepamatuji): EGR ventil a čidlo teploty výfukových plynů. Skusil jsem závady i preventivně vyčíst než se objevila hláška, ale byly tam pokaždé obě. Můžete mi skusit poradit, co vyměnit? Díky P307 1,6Hdi/80Kw asi s FAPem
  3. kvi

    Rozměr pneu

    Díky za rady. Objednali si motor 1,6 Blue HDI 100k a když jsme koukali pozimních kolech u Continentalu, tak nám vyhodili automaticky rozměr 205/55 R16, tak nevím.
  4. kvi

    Rozměr pneu

    Takže, pokud by v TP nebyl tento rozměr zapsaný, bylo by možné je požádat o dopsání? V katalogu je napsán rozměr 205/50 R17, ale když auto objednávali, tak jim řekli, že s ním auto nedodávají.
  5. Ahoj, rád bych se zeptal, jaké rozměry pneu píšou do TP. Já mám P307 s pneu 205/55 R16 a rodiče si kupují P2008, tak jestli by jsme nemohli mít stejné? Dík za info.
  6. Ahoj, mám malý problém. Když chci zapnout mlhovky, tak při prvním rozsvícení jdou většinou až na několikáté \"pootočení\" spínače. Pak už, i zadní, jdou napoprvé. Jde to opravit, nebo jste to nikdo zatím neřešili? Mlhovky mám sice dodělávané, ale povolené i na diagnostice.
  7. Ahoj, mám trochu jiný problém. Když chci zapnout mlhovky, tak při prvním rozsvícení jdou většinou až na několikáté otočení kroužku. Pak už, i zadní, jdou napoprvé. Jde to opravit, nebo jste to nikdo zatím neřešili?
×
×
  • Vytvořit...