Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty kola snad musely být zadarmo, ne? Tohle bych si na auto fakt nedal.

Být to zmenšený model, pak bych do toho ráfku strčil šroubovák a natahoval pérko, aby to jelo. :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak zase pár drobností. Koberečky, stěrače, termostat a těsnění víka vetilů a při te příležitosti se rovnou seřídí i samotné ventily.

post-35380-0-81338800-1452095300_thumb.j

• O 4 týdny později...
Odesláno

Lukasi vidis toho jsem si ani nevsiml. A to jsme na ten motor na dilne hledeli asi v peti :-D Ale motor funguje pekne a pravidelnej chod ma taky tak predpokladam ze vstriky rozprasujou a to zeleny bude jenom oxidace.

Odesláno

I to je mozny pro zajimavost na to mrknu. Jinak viko ventilu a i samotnej motor taky budu lakovat a davat do kupy co se vzhledove stranky tyce. Zhruba za mesic a pul az dva pujde motor ven a motorak se vyvari a necha se nalakovat a s nim i kapota strecha a viko kufru. Takze prace jeste jak na kostele. :-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dneska vyměněno spojkové lanko které vrzalo a jeho kondice už nebyla nějak dobrá. Po výměně sice vrzání trochu utichlo ale stejně dále lehce vržeme a pedál má stále odpor. Takže výměna setrváku vč. spojkové sady nás nemine. Dále jsem sehnal nápravu po repasu ke které mám i doklad jen na ní pro klid duše vyměním silentbloky lanovody k ruční brzdě a brzdové hadice. Nápravu bych chtěl přehodit příští víkend aby to bylo už na lakovně v cajku a já si pak mohl hrát už jen s detaily. :)

post-35380-0-24650400-1457456803_thumb.j

post-35380-0-50671900-1457456809_thumb.j

post-35380-0-54901900-1457456815_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Tak aktualizace. Po práci sem dojel před barák a nemohl najít místo na zaparkování tak sem se jel projez kolem Černáku a když sem dojel zpět před barák a zaparkoval tak vrzání odeznělo. Už nevržeme a pedál během jízdy ztratil velkou část odporu a pedál už jde sešlápnout řekl bych normálně. Tak uvidíme.

Upraveno uživatelem Print
Odesláno

Printe, nebude to tím, že to lanko má samoštel? Při jízdě samoštel mohl najít "ten vhodný zoubek" a nyní už to funguje jak má. ;)

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Tak po kratší době sem něco přihodím .... Proběhlo broušení a následné lakování kufru zespod. po doporučení čechiče jsem kufr obrousil vzal 2x odrezovačem, pak stříkacím tmelem, základem, 3x přelakovatelné body a na konec přelakoval matnou barvou ve spreji. Když byl dole i výfuk tak jsem ho vzal pár vrstvami stříbřenky koupil nové svorky a šroubky na výfuk a nové silenbloky. Ještě čekám až se mi vrátí z pískování a lakování tepelný štít na koncový díl výfuku. a v Pondělí jedeme na repas zadní naprávy. (takže se vymění rovnou i ty tlumiče co jsou teď na fotce) Jinak dále nás v týdnu čeká výměna spojky + komínek a těsnění na gufera a znovu spojkového lanka + plynového a levá poloosa. A pak už jenom lakovna/klempírna nahodit kola a nový podvozek a Monča může jezdit. 

post-35380-0-50935800-1461945718_thumb.j

post-35380-0-52199600-1461945735_thumb.j

post-35380-0-68763200-1461945751_thumb.j

post-35380-0-29313700-1461945765_thumb.j

Upraveno uživatelem Print

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...