MilanF1 Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 Ty kola snad musely být zadarmo, ne? Tohle bych si na auto fakt nedal. Být to zmenšený model, pak bych do toho ráfku strčil šroubovák a natahoval pérko, aby to jelo. Citovat
Print Odesláno 6. leden 2016 Autor Odesláno 6. leden 2016 Tak zase pár drobností. Koberečky, stěrače, termostat a těsnění víka vetilů a při te příležitosti se rovnou seřídí i samotné ventily. Citovat
Print Odesláno 30. leden 2016 Autor Odesláno 30. leden 2016 Vcera po praci se konecne seridily ventily. A dalo se nove tesneni vetiloveho vika a ocistilo se viko od slemu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 prvni a posledni vstrik zelenej? to je nejakej tuningjinac pekne si hrajes to jootaky bych potreboval udelat ventily, nove tesneni - prebrousit a prelakovat to viko a sehnat ty "podlozky" pod viko Citovat
Print Odesláno 30. leden 2016 Autor Odesláno 30. leden 2016 Lukasi vidis toho jsem si ani nevsiml. A to jsme na ten motor na dilne hledeli asi v peti :-D Ale motor funguje pekne a pravidelnej chod ma taky tak predpokladam ze vstriky rozprasujou a to zeleny bude jenom oxidace. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 ja myslim ze spis jina serie (vymenene puvodnim majitelem) Citovat
Print Odesláno 30. leden 2016 Autor Odesláno 30. leden 2016 I to je mozny pro zajimavost na to mrknu. Jinak viko ventilu a i samotnej motor taky budu lakovat a davat do kupy co se vzhledove stranky tyce. Zhruba za mesic a pul az dva pujde motor ven a motorak se vyvari a necha se nalakovat a s nim i kapota strecha a viko kufru. Takze prace jeste jak na kostele. :-) Citovat
SV 24 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 kdybys Honzo chtěl, tak znám jednoho týpka co ti to naladí na super výkon. Když tak si zadej na googlu: Mach motorsport! Citovat
Print Odesláno 4. únor 2016 Autor Odesláno 4. únor 2016 Určitě si vemu kontakt. Ale napřed musím odvést auto k Mečislavovi na lak. Citovat
Print Odesláno 8. březen 2016 Autor Odesláno 8. březen 2016 Tak dneska vyměněno spojkové lanko které vrzalo a jeho kondice už nebyla nějak dobrá. Po výměně sice vrzání trochu utichlo ale stejně dále lehce vržeme a pedál má stále odpor. Takže výměna setrváku vč. spojkové sady nás nemine. Dále jsem sehnal nápravu po repasu ke které mám i doklad jen na ní pro klid duše vyměním silentbloky lanovody k ruční brzdě a brzdové hadice. Nápravu bych chtěl přehodit příští víkend aby to bylo už na lakovně v cajku a já si pak mohl hrát už jen s detaily. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 sakra pekne si hrajestaky bych potreboval zadni napravu - nevis o nejake po repasi leve, nejlepe zadarmo ??EDIT: 3 dirka Citovat
Print Odesláno 8. březen 2016 Autor Odesláno 8. březen 2016 (upraveno) Tak aktualizace. Po práci sem dojel před barák a nemohl najít místo na zaparkování tak sem se jel projez kolem Černáku a když sem dojel zpět před barák a zaparkoval tak vrzání odeznělo. Už nevržeme a pedál během jízdy ztratil velkou část odporu a pedál už jde sešlápnout řekl bych normálně. Tak uvidíme. Upraveno 9. březen 2016 uživatelem Print Citovat
Print Odesláno 8. březen 2016 Autor Odesláno 8. březen 2016 Havlicek.Lukas: Bohuzel nevim :-( Citovat
MilanF1 Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 Printe, nebude to tím, že to lanko má samoštel? Při jízdě samoštel mohl najít "ten vhodný zoubek" a nyní už to funguje jak má. Citovat
Print Odesláno 19. březen 2016 Autor Odesláno 19. březen 2016 Dneska mi John dovezl poloram od Racelandu na 106 od Cechice. Takze oboum dekuju. :-) Dale shanim originalni pricniky na 106. Nema nekdo ? Citovat
Print Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Ve Ctvrtek se sundaly gumy z kol a odvezly se na chemicke odlakovani abych je potom mohl vylestit. Citovat
Print Odesláno 29. duben 2016 Autor Odesláno 29. duben 2016 (upraveno) Tak po kratší době sem něco přihodím .... Proběhlo broušení a následné lakování kufru zespod. po doporučení čechiče jsem kufr obrousil vzal 2x odrezovačem, pak stříkacím tmelem, základem, 3x přelakovatelné body a na konec přelakoval matnou barvou ve spreji. Když byl dole i výfuk tak jsem ho vzal pár vrstvami stříbřenky koupil nové svorky a šroubky na výfuk a nové silenbloky. Ještě čekám až se mi vrátí z pískování a lakování tepelný štít na koncový díl výfuku. a v Pondělí jedeme na repas zadní naprávy. (takže se vymění rovnou i ty tlumiče co jsou teď na fotce) Jinak dále nás v týdnu čeká výměna spojky + komínek a těsnění na gufera a znovu spojkového lanka + plynového a levá poloosa. A pak už jenom lakovna/klempírna nahodit kola a nový podvozek a Monča může jezdit. Upraveno 29. duben 2016 uživatelem Print Citovat
Zdenek86 Odesláno 2. květen 2016 Odesláno 2. květen 2016 Líbí se mi ta formulace "jenom" Taková menší generálka... Citovat
cechic Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Pěkná prace to zázemí ti těžce závidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.