jiriczek Odesláno 30. prosinec 2015 Autor Odesláno 30. prosinec 2015 Přišel mi dáreček z Ebaye! Konečně přišla druhá část držáku pro mobil, vypadá celkem kvalitně... V nejbližší době ho dám do auta, tak napíšu, jak jde řadit pětka. Citovat
jiriczek Odesláno 2. leden 2016 Autor Odesláno 2. leden 2016 Včera si tak jedu domů ze Silvestra a zhruba ve 130ti "ABS fault" a kontrolka, jakože je auto ve smyku (ale ESP nemám...). No, říkám si, nebudu to řešit, kouknu na to dneska... Přijdu k autu, nastartuju a chyba, ani kontrolka nevyskočila. Je tam teda nějaká chyba ABS, nebo je to normální, že tam skočí chyba a po nastartování tam není? Jinak už mi cca měsíc, až měsíc a půl bouchá pedál od brzd, ale to je předpokládám od křivýho kotouče.. Citovat
Tony Stark Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Jak víš, že ESP nemáš? Máš vzadu kotouče? Já třeba ESP mám, dokonce i ASR ale vypnout nejde ani jedno, je to trvale zapnuto. Ve velkém techničáku bys měl mít napsanou přesnou výbavu, dívej se i dokolonek ostatní záznamy, tak to taky bývá. Nicméně, křivý kotouč kope nejvíce při brždění a nebo při vyšších rychlostech jinak to do pedálu moc nezasahuje. Spíše bych to viděl na ABS kroužek, napoj auto na dia a ono ti napoví kde máš hledat chybu. A ano chyby "přechodné" zmiznou po ujetí pár km či x nastartovaní sami. Citovat
jiriczek Odesláno 2. leden 2016 Autor Odesláno 2. leden 2016 Na první stránce je výčet výbavy a fakt ESP nemám. A klepe to jenom při brždění do brzdového pedálu. Citovat
Tony Stark Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Pokud jenom při brždění tak jsou v háji kotouče. Nedoporučuji je stáčet na soustruhu, výsledek nebude nikdy 100% a nakonec stejně koupíš nové. Citovat
jiriczek Odesláno 2. leden 2016 Autor Odesláno 2. leden 2016 Zatím to není tak strašný, takže to neřeším.. Citovat
jiriczek Odesláno 7. leden 2016 Autor Odesláno 7. leden 2016 Dnes jsem byl s kamarády zablbnout si na parkovišti a celkem pěkně se to dá urvat. Samozřejmě přes ruční brzdu, ale dá se... Jednou se mi to teda celý přetočilo a nestihnul jsem vyšlápnout spojku, takže mi to chcíplo Ale jinak v pohodě, pěkný svezení. Samozřejmě, že na 4x4 to nemá, ale na předokolku se dá utrhnout pěkně. Citovat
agresssor Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Naposled sem to urval i bez rucky , trosku vic riznout zatacku a je to hned. Ale to bude tim ze mam tezky Hdi na predek . Citovat
jiriczek Odesláno 7. leden 2016 Autor Odesláno 7. leden 2016 Ono bez ručky by to určitě šlo taky, ale je to vesměs ledová plocha s pár místama sněhu.. Ale asi 2x se mi to už urvalo na silnici, když jsem to nečekal... To nebylo moc příjemný Citovat
jiriczek Odesláno 11. leden 2016 Autor Odesláno 11. leden 2016 Tak mám fakt asi nějakej problém s ABS... Kdykoliv jedu nějakou delším cestu, tím pádem i více brzdím, po nějaké chvíli hodí ABS chybu a pedál přestane klepat... Fakt nevím, čím to je... Ale defacto by se teď dalo říct, že dokud auto nehodí chybu o ABS, tak nefunguje správně Po tom, co chybu hodí sice svítí kontrolka, ale pedál od brzdy vůbec neklepe... Máte někdo podobné zkušenosti? Citovat
Veverka Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Proč by měl pedál brzdy klepat? Tím spíš, když není aktivováno ABS Citovat
jiriczek Odesláno 11. leden 2016 Autor Odesláno 11. leden 2016 No právě... Klepe se podobně, jak když na to šlápneš a ABS zasáhne... Ovšem mě se to klepe i při lehkým brždění... Po tom, co hodí ABS chybu, všechno klepání ustane... Citovat
Veverka Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 No tak to bude asi vadný ABS, když se chová, jak nemá a ještě vyhazuje chybu. Obvykle je ta nejpravděpodobnější příčina ta správná - proč by to u tebe mělo být jinak? Citovat
jiriczek Odesláno 12. leden 2016 Autor Odesláno 12. leden 2016 Zkusím zajet do servisu, co mi řeknou... Pak nápisu. Citovat
radim.1008 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 To bude jeden z ABS kroužků. Kdyby to kopalo při každém brzdění, tak bych se zaměřil na křivost kotoučů. Citovat
jiriczek Odesláno 12. leden 2016 Autor Odesláno 12. leden 2016 No, ono to klepalo při každém brždění, ale potom, co to hodí "ABS fault", tak veškerý klepání ustane... Citovat
MJSytic Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Protože se to ABS odpojí a funguje to v "normálním" režimu. To zkus schválně zaflekovat a uvidíš, jak se budou péct gumy, když ti ta kontrolka bude svítit Kontrolka nahlásí, že je problém s ABS a svítí, abys věděl, že odteď brzdíš bez něj. Citovat
jiriczek Odesláno 12. leden 2016 Autor Odesláno 12. leden 2016 Jo, normálně se mi kousnou brdy, jako kdyby tam to ABS vůbec nebylo... Citovat
KingSpade Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Asi tohle funguje jinak u 307 a u 405, kde mi svítilo ABS a fungovalo ABS Citovat
jiriczek Odesláno 18. leden 2016 Autor Odesláno 18. leden 2016 Tak skutečně vadné čidlo ABS u pravého předního kola. Oprava včetně práce i DPH 1500,- až 2000,-. Mělo to být hotové dnes, ale bohužel jim přišel prý špatný díl, tak až zítra. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.