Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Účinnost origo xenonů 407SW

Recommended Posts

Odesláno

Přemo, pokud borec pošle jak slíbil, tak je zkusím v týdnu vyměnit a pak podle počasí dám report :) Někteří odrazují, že 5500K je moc, tak uvidíme...

Odesláno

Onzik88:  origo xenony jsem dnes zkusil a naklápí se, opravdu si toho nevšimnu když nastartuju až po "Check ok". Takže se naklápí a nevím, jestli tedy u mě po 2 letech CB Intense svítí míň a nebo jsem víc slepý a nebo příliš rozmlsaný z Coupe. 

Mě ty CB Intense dopodud vyhovovaly, svítilo to tak, že jsem až měl pocit, že je barva lehce do modrozelena, když byly nové. Když jsem s novýma výbojkama jel po dálnici, měl jsem pocit, že mám dálkové, jak se tabule a ukazatele okolo cesty rozsvítily. Za deště jsem nepoznal moc rozdíl. Jsou tuším 5500K.

Nevím, co mám v Coupe, ale tam se mi zdá, že světla svítí líp, mám to rok s tím jak jsem to koupil a svítí stále velmi dobře. 

Odesláno

Ono podle mě taky udělá svoje i stáří toho světla jako takového, těžko říct... Už se nato třepu jak drahej pes až to vyměním :-D

Odesláno

Přemo, pokud borec pošle jak slíbil, tak je zkusím v týdnu vyměnit a pak podle počasí dám report :) Někteří odrazují, že 5500K je moc, tak uvidíme...

no právě..... 5500k se mi zdá už moc....když se mluví že nejidealnější teplota je 4300k

Odesláno

Když to řeknu blbě, tak mě bude zajímat světlo v noci bez deště, než jak to svítí když prší, to beztak jedu kvůli hlavě pomaleji...Možná dost jednoduše řečeno, ale poměr cest kdy prší/neprší zatím jasně převažuje v prospěch sucha, tak kompromis ve formě nižší svítivosti za deště jsem ochotný vzít :) Ale jsou to zatím spekulace, uvidím co ukáže reálný provoz...

Odesláno

Mám ich cca 5 mesiacov a stále rovnako svietia,u mňa veľká spokojnosť. Hlavne rozdiel v cene eshop cca 120 eur/pár aliexspress 22 eur/pár. Foto som priložil aj v odkaze je vo feedback u predajcu

Odesláno

Když to řeknu blbě, tak mě bude zajímat světlo v noci bez deště, než jak to svítí když prší, to beztak jedu kvůli hlavě pomaleji...Možná dost jednoduše řečeno, ale poměr cest kdy prší/neprší zatím jasně převažuje v prospěch sucha, tak kompromis ve formě nižší svítivosti za deště jsem ochotný vzít :) Ale jsou to zatím spekulace, uvidím co ukáže reálný provoz...

s tímhle nesouhlasím...i kdyby pršelo 1x v roce v noci,tak ať vidím co nejlíp...tma+ dešť je to nejhorší co může být a k tomu přičtu na hovno stěrače a je vymalováno...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Přemo neboj se toho :) Taky je budu objednávat :P Svítěj luxusně když tak koukám na videa. Já mám výbojky kdo ví jak starý a už je to katastrofa, takže tohle bude určitě změna k lepšímu :)

Odesláno

Taky jsem chtěl objednat z Aliexpresu, ale nějak mě odradila videa na Youtube. Myslím, že tam moc originálů nebude :myslim . Origo mají magnetické objímky, padělky ne. Co jsem zkoušel, tak ani jedna z Číny nebyla magnetická.

Odesláno

no neříkám že čínské výbojky budou nějaké 100% kvality ale když ten pan polák kterému číny berou kšeft ..... si bič najde jak po*rat číny a preferovat jeho originály.....

Odesláno (upraveno)

Tak kluci,

dal jsem CB Intense 5500K a proti té základní sérii od Osramu Xenarc 4300K viditelný rozdíl, tok světla je o dost větší. Co se týká barevné teploty zatím nepozoruju nějaky problémy, uvidíme co ukáže zimní provoz.

A co se týká problému kvůli kterému jsem zakládal vlákno...Nové výbojky dost pomohli, takže těm kteří se rozhodují zda koupit či ne, tak jednoznačně doporučím! Nicméně, ale to je jen čistě můj subjektivní názor který nikomu nenutím, si myslím že by to mohlo svítit ještě o něco víc, ale tenhle fakt přikládám tomu, že světla už prostě můžou být unavené po takové době 10let/300tk, ale světla měnit nehodlám...

Resumé - výměna výbojek pomohla, dá se s tím slušně jezdit, takže pro mě vyřešeno a děkuju všem za příspěvky :)

Jinak přikládám fotku, kde vlevo je cca 11 měsíců stará výbojka Xenarc 4300K a vpravo nová CB Intense. Nevím jestli to tak má být, ale ta původní už mi příjde dost "jetá" za tak krátkou dobu na to, že byla nová...

post-41849-0-69169400-1445671717_thumb.j

Upraveno uživatelem onzik88
Odesláno (upraveno)

No já jsem před cca3 lety vyměnil jedno světlo (i s výbojkou) a vůbec jsem nepoznal, že to nevyměněné svítí nějak hůře než to vyměněné a rozdíl vlastně ve světle 7 let. Ale jak píšeš je to jen subjektivní pocit.

docela by mě zajímalo, jestli se výbojka vysvítí jako zářivka a jestli se vysvítí i světlo (zadní část paraboly) někde jsem něco hledal,ale nikde nic nepíšou,jen dojmy...

Upraveno uživatelem John_Ice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...