saslik Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Čau Kluci Mám taký problém auto mi 24h stalo A keď so šiel naštartovať tak chytil na brnkni ale vzápätí to zdochlo, A už len točil naprázdno, tak som išiel skúsiť balonik A bol prázdny. Na tlaková som ho A po chvíli mi vytlacilo naftu cez tesnenie filtra von, skúsil som naštartovať A nič, až po dlhšom toceni to na štartovalo, Mám vymeniť filter, lebo som ho menil asi 8000km dozadu, ako je možné že pretlačiť naftu cez tesnenie??? Za rady Ďakujem. ...p 407 2.0 hdi 93kw (100kw) Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 resilo se to tu tak 10 dni zpet - probjem je v tesneni na filtruhledej smudlo Citovat
saslik Odesláno 11. říjen 2015 Autor Odesláno 11. říjen 2015 To sem našiel ale môže sa tak rýchlo zničiť? Diky za odpoveď Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
myšut Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 (upraveno) ochladilo se ,jestli sis nevšiml.....nafťáci na foru vedou.....mají žně to mi připomíná story s mojí máti s R19 z roku 91...dojela na gumy na výměnu na zimu do servisu a servisáci veget,a hned ,jestli se bude něco dělat na autě nebo tak ...... máti - auto slouží,v poho jezdí,nic mu není..... a borci hned...no to je řidičem..... tož tak. Upraveno 11. říjen 2015 uživatelem myšut Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 myšut co piješ?? nějak nemám šajn, cos tím chtěl říct, a tazatel asi taky ne Citovat
myšut Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 kdo se stará a servisuje ,jezdí kdo ne ,ptá se nic nepiju,zatím to mám v sudech 900L ,pálím v prosinci Citovat
saslik Odesláno 11. říjen 2015 Autor Odesláno 11. říjen 2015 Bracho ja mam auto po veľkom servise A napísal som ze filter som nedávno menil.... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
milanblatnica Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 To sem našiel ale môže sa tak rýchlo zničiť? Diky za odpoveď Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Zničiť ho môžeš iba neodbornou montážou,ale asi stálo za h...o už vo výrobe,takže ak chceš mať pokoj,rozobrať a vymeniť.Ja dávam purflux. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 kdo se stará a servisuje ,jezdí kdo ne ,ptá se nic nepiju,zatím to mám v sudech 900L ,pálím v prosinci to máš sice pravdu, ale toto forum je k tomu, abychom si pomohli taky se mi nad některými dotazy ježí vlasy, ale néé každý rozumí autům jako ty nebo já Citovat
saslik Odesláno 11. říjen 2015 Autor Odesláno 11. říjen 2015 Jasné že to vymením ale V nedeľu nemám na blízku autodiely tak to musí počkať na zajtra ale moc Ďakujem za rady je to môj prvý diesel.... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
jaxvine Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 (upraveno) Vyměň filtr, zkontroluj si balónek jestli neprosakuje, případně doporučuju odpojit hadici od balónku směrem k filtru, nasadit hadici od kompresoru a pustit tam tlak (malý!) možná budeš koukat kde všude ti to začne vzlínat, stačí blbě utažená spona... Upraveno 12. říjen 2015 uživatelem jaxvine Citovat
saslik Odesláno 12. říjen 2015 Autor Odesláno 12. říjen 2015 Filter vymenený ale ďalší problém celý systém sa zavzdusnil A nejde na ťahať ani balonik, ako mám postupovať ďalej, prosím poradte som zúfalý. ... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 nalit naftu do filtru a zacit startovat Citovat
jaxvine Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 (upraveno) Kdyby ti to joo neslo, povol matici na trubce na vstriku, startuj dokud nepotece nafta, pak utahni... Pripadne na vic vstrikach. Upraveno 12. říjen 2015 uživatelem jaxvine Citovat
saslik Odesláno 12. říjen 2015 Autor Odesláno 12. říjen 2015 Jo skúsim. .... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
myšut Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 (upraveno) nalit naftu do filtru a zacit startovat...Lukíno,zapoměl jsi na něco..... Kdyby ti to joo neslo, povol matici na trubce na vstriku, startuj dokud nepotece nafta, pak utahni... Pripadne na vic vstrikach. Filter vymenený ale ďalší problém celý systém sa zavzdusnil A nejde na ťahať ani balonik, ako mám postupovať ďalej, prosím poradte som zúfalý. ... .................................. proč by měl hned lézt do těla vstřiku a uvolňovat matice .. jaký je na to důvod ...???to je až poslední krok ,jestli není bordel a nejde přímo z čerpadla. nádobka filtru se plní s novým filtrem do plna a vrací do systému zaplavená pro prevenci zavzdušnění .... Na těle každého vstřikovacího čerpadla je šroub na ovzdušnění,na starých kárách bývá hodně očesaný,což asi tenhle případ nebude,ale je tam,ten povolíš ,vytáhneš všechny ty bubliny a sajrajt ,co tam teď je ,utáhneš a natlakuješ do tvrda .Pak startuješ . Nic víc není třeba. Jestli se s tím nebude dát domluvit ani na dalším startu a budeš to trápit pedálem,aby to nezdechlo,tak na to je další postup. Upraveno 12. říjen 2015 uživatelem myšut Citovat
ozzy56 Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 není tam vstřikovací, ale vysokotlaké čerpadlo (je mezi nima nejeden podstatný rozdíl) a to žádný odvzdušnovací šroub nemá pokud nejde nasát balonkem, tak hledat místo mezi balonkem a nádrží, kde to bere vzduch, může to být zrovna ten balonek Citovat
jaxvine Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 Nepsal sem lezt do tela vstriku, ale pouze povolit matici pokud by mel zavzdusnenou vysokotlakou cast a nechtelo to stale chytat! Jinak jak sem rikal, at si do hadice pred filtrem pusti vzduch a hned uvidi jestli to nekde tece/sici. Samozrejme muze bejt v haji balonek, to sem taky psal at se koukne jestli neprolina. Samozrejme to muze byt i na hadicich mezi balonkem a nadrzi. A kdyz sme u toho, taky to muze padat pres zpatecku, tzn. Prepady na vstrikach a zpatecka do nadrze. Mimochodem nema hdi nahodou v nadrzi podavaci ceepadlo? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 (upraveno) toto HDi el. pumpu nemá jsou HDi , které mají el. pumpu v nádrži, ale ty zase nemají balonek...,je to jednoduché... Upraveno 12. říjen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
jaxvine Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 (upraveno) Jo to sem si presne myslel... Upraveno 12. říjen 2015 uživatelem jaxvine Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.