MJSytic Odesláno 30. červen 2016 Autor Odesláno 30. červen 2016 Co nejdřív, dokud mám volno Ale nevím jestli se ti to vyplatí jet takovou dálku Citovat
radim.1008 Odesláno 30. červen 2016 Odesláno 30. červen 2016 potřeboval bych to jako sůl. Zkusím zítra přesvědčit předsedu na výměnu. Nebo popadni vysavač a přijeďte na výlet. Citovat
MJSytic Odesláno 7. červenec 2016 Autor Odesláno 7. červenec 2016 Tak včera proběhla další fáze údržby. Výměna paliváku a cca 40min vrčení na TEC. Ve finále se nám to trochu zavzdušnilo, ale jezdím dál Asi bych tu péči neměl přehánět, abych to nakonec fakt neodstavil v garáži Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červenec 2016 Odesláno 7. červenec 2016 Kdy budeš mít dovolenou? Přivezl bych ti svoje na podobnou péči. Od března měním olej a ještě k tomu nedošlo. Ještě mám 2tis km čas. tak, že by jsi to zvládnul všechno za pár dní, když ti to tak jde. Citovat
MJSytic Odesláno 7. červenec 2016 Autor Odesláno 7. červenec 2016 Radime, teď mi dovča končí a už se těším až si v práci odpočinu Ale jedno auto se dá případně sfouknout za víkend Citovat
John Odesláno 7. červenec 2016 Odesláno 7. červenec 2016 Mj: TEC čištění je dobrý a hlavně to fakt pomáhá.. Citovat
MJSytic Odesláno 7. červenec 2016 Autor Odesláno 7. červenec 2016 JJ, já jen pokračuju v tom, na co bylo auto zvyklé od předchozího majitele. TEC každý rok při výměně filtrů. Jen jsem to tentokrát neudělal najednou Teď chci ještě před další dovčou (tentokrát už rekreační) "vyměnit" olej v převodovce. Snad to vyjde termínově a vše se stihne Citovat
janacek Odesláno 7. červenec 2016 Odesláno 7. červenec 2016 cawko ten tec fakt pomáha a az poslucha hodne km Citovat
MJSytic Odesláno 8. červenec 2016 Autor Odesláno 8. červenec 2016 Konečně jsem se dnes prokousal k pořádnému ručnímu mytí a čeká mě ještě hodně dřiny, než tu zažranou špínu z laku dostanu. Bude to chtít nějaký ověřený čistič laku. Asi koupím něco od Sonaxu, nebo máte někdo nějaký jiný tip? Každopádně i jen po umytí šampónem s následnou aplikací leštěnky vylezlo něco, nad čím jsem chvilku těžce nechápal Nějaký jelito sundávalo samolepku prodejce asi houbičkou na nádobí, nebo nevím Naštěstí to šlo docela uspokojivě rozleštit. No a v další fázi jsem si posvítil na vnitřní stranu blatníků a po umytí jsem bohužel našel to, čeho jsem se bál Takže boj začíná - odrezovač, penetrátor koroze (základ), BODY atd. Příště jsou na řadě zadní lemy... Citovat
ChouLu Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Já myslel, že chceš kosmetiku.. néé Sonax Hele Honza Čevela má hodně zkušeností a určitě ti i poradí co na to použít, popř ti to i prodá Joshiki na foru Citovat
ChouLu Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 PS: To jsi na mě blikal ty u globusu okolo půl 11? Citovat
MJSytic Odesláno 8. červenec 2016 Autor Odesláno 8. červenec 2016 Nechám si poradit, to je jasný. Potřebuju něco, co bude fungovat. Na značce mi nesejde Dnešní den jsem strávil v garáži, takže jsem na nikoho neblikal Citovat
ChouLu Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Tak to byl asi jinej MJ v 508GT v bílé barvě Citovat
MJSytic Odesláno 12. červenec 2016 Autor Odesláno 12. červenec 2016 Předek hotov Jestli auto bude jezdit i příští rok, tak ty blatníky sundám a udělám je z vnitřku komplet. Byla by škoda to nechat rozjet, aby shnily skrz Citovat
John Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Pe.Tr: taky ne, že něco dělá Ale vážně pěkně se o ní staráš Citovat
MJSytic Odesláno 19. červenec 2016 Autor Odesláno 19. červenec 2016 Dnes došlo na dlouho plánovanou dvojitou výměnu oleje v automatu. Nechci to zakřiknout, ale zatím z toho mám dobrý pocit Řazení je hladší a převodovka tišší Uvidíme po dovolené až bude mít za sebou pár 1000km Ještě nechat udělat geometrii a můžeme vyrazit do Tater Nějaký tip na spolehlivý servis na GEO s rozumnou cenou? Citovat
MJSytic Odesláno 19. červenec 2016 Autor Odesláno 19. červenec 2016 Díky, ale tam se asi nedostanu vzhledem k otvíračce Budu muset asi risknout nějakou 3D po cestě do práce EDIT: Hurá, tak už jezdím rovně - GEO hotová Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.