Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera proběhla další fáze údržby. Výměna paliváku a cca 40min vrčení na TEC. Ve finále se nám to trochu zavzdušnilo, ale jezdím dál :D Asi bych tu péči neměl přehánět, abych to nakonec fakt neodstavil v garáži :aut

WP_20160706_18_11_47_Pro.jpg

Odesláno

Kdy budeš mít dovolenou? Přivezl bych ti svoje na podobnou péči. Od března měním olej a ještě k tomu nedošlo. Ještě mám 2tis km čas. :D tak, že by jsi to zvládnul všechno za pár dní, když ti to tak jde. ;)

Odesláno

Radime, teď mi dovča končí a už se těším až si v práci odpočinu :D Ale jedno auto se dá případně sfouknout za víkend ;) 

Odesláno

JJ, já jen pokračuju v tom, na co bylo auto zvyklé od předchozího majitele. TEC každý rok při výměně filtrů. Jen jsem to tentokrát neudělal najednou ;) Teď chci ještě před další dovčou (tentokrát už rekreační) "vyměnit" olej v převodovce. Snad to vyjde termínově a vše se stihne :nevim

Odesláno

Konečně jsem se dnes prokousal k pořádnému ručnímu mytí a čeká mě ještě hodně dřiny, než tu zažranou špínu z laku dostanu. Bude to chtít nějaký ověřený čistič laku. Asi koupím něco od Sonaxu, nebo máte někdo nějaký jiný tip? Každopádně i jen po umytí šampónem s následnou aplikací leštěnky vylezlo něco, nad čím jsem chvilku těžce nechápal :grr Nějaký jelito sundávalo samolepku prodejce asi houbičkou na nádobí, nebo nevím :roll Naštěstí to šlo docela uspokojivě rozleštit.

No a v další fázi jsem si posvítil na vnitřní stranu blatníků a po umytí jsem bohužel našel to, čeho jsem se bál :( Takže boj začíná - odrezovač, penetrátor koroze (základ), BODY atd. :roll   Příště jsou na řadě zadní lemy...

WP_20160708_14_35_47_Pro (2).jpg

WP_20160708_16_30_48_Pro.jpg

WP_20160708_18_42_11_Pro.jpg

WP_20160708_18_49_09_Pro.jpg

Odesláno

Já myslel, že chceš kosmetiku.. néé Sonax :D 

Hele Honza Čevela má hodně zkušeností a určitě ti i poradí co na to použít, popř ti to i prodá ;) Joshiki na foru

Odesláno

Nechám si poradit, to je jasný. Potřebuju něco, co bude fungovat. Na značce mi nesejde ;) Dnešní den jsem strávil v garáži, takže jsem na nikoho neblikal :)

Odesláno

Předek hotov :roll Jestli auto bude jezdit i příští rok, tak ty blatníky sundám a udělám je z vnitřku komplet. Byla by škoda to nechat rozjet, aby shnily skrz :myslim

WP_20160708_19_28_50_Pro.jpg

1.jpg

Odesláno

Dnes došlo na dlouho plánovanou dvojitou výměnu oleje v automatu. Nechci to zakřiknout, ale zatím z toho mám dobrý pocit :) Řazení je hladší a převodovka tišší :myslim Uvidíme po dovolené až bude mít za sebou pár 1000km :aut

Ještě nechat udělat geometrii a můžeme vyrazit do Tater :super

Nějaký tip na spolehlivý servis na GEO s rozumnou cenou?

Odesláno

Díky, ale tam se asi nedostanu vzhledem k otvíračce :(

Budu muset asi risknout nějakou 3D po cestě do práce :myslim

EDIT: Hurá, tak už jezdím rovně - GEO hotová :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...