Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Displej radia/hodin se při vyšší teplotě stával nečitelný - standardní závada určité série, jak jsem četl na obdobných tématech. Vadný displej je typ B, nahradil jsem ho stejným typem B, ale o 2 roky starším. Po výměně, ale bohužel nejde rádio pustit. Skočil jsem za kolegou ať to přes diagnostiku sladí, ale diagnostika mu hlásí, že prý nejde komunikace mezi rádiem a displejem.  

Víte jaký je tedy rozdíl v těchto dvou displejích? Posílám ofocené kódy. S oranžovou nálepkou je původní displej.

post-13811-0-16456800-1442946398_thumb.j

post-13811-0-04730600-1442946468_thumb.j

Odesláno

Datum výroby máš 25.11.2003, uvedeno do provozu 2005. Máš sběrnici CANVAN, takže by ten displej měl fungovat, pokud je také z 307, ale starší. Asi by to chtělo zkusit konfiguraci na dia. Jinak displeje z r. 2001 také černaly.

Odesláno (upraveno)

Dal jsem tam tyto žárovky http://www.svetzarovek.eu/p-2618/k-471/led-zarovka-b8-5d-12v-bila-super-180/,

světlo je studené, ale svítí to moc, je potřebné vyměnit subminiaturní odpůrek v žárovce z hodnoty 220R na hodnotu 680R nebo 1k. Odpůrek má drátové vývody, má délku 3,5 mm.

Zkuste. Teď už není tak horko, tak se mi špatně experimentuje, jen na cizích autech.

A opravte někdo ten nadpis vlákna na Peugeot.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Na diagnostice se zobrazovalo hlášení, že nemá rádio s displejem nemá komunikaci.

Nevíte, nastavuje se něco přes diagnostiku při výměně tohoto displeje ?

V jiném vláknu jsem našel, že se snad nemusí nic nastavit, že by měl tedy šlapat okamžitě.

Jinak byl tento displej čitelný i v horku, které bylo o prázdninách.

Odesláno

Diagnostiku dělal známý, který se živí pouze autoelektrikou a opravami řídicích jednotek. Je mu to hlásilo, že není komunikace mezi rádiem a displejem.

Či-li, jestli není něco vadné na komunikační lince. Ale to by ten displej musel mít více komunikačních rozhraní, protože venkovní teplotu zobrazuje, spotřebu, km, atd. a položky umím ovládat z páky pod volantem.

Odesláno

Nepíšeš, či ten tvoj známy má diagnostiku na peugeoty, tá je na to bezpodmienečne nutná a tiež by nezaškodilo vedieť aké tam máš rádio, no v podstate je to tak ako už bolo napísané, takto na diaľku je každá rada ťažká.

Odesláno

Známý má diagnostiku na Peugota.  Rádio je orginál.

Hlavně se mě jedná jestli usuzuji správně, že dané dva displeje jsou stejně funkční podle etikety, kde beru v potaz, že se jedná o typ B podle textu na etiketě "EMF B".

Odesláno

Displej zprovozněn. Nakonec jsem odpájel ze starého displeje (nečitelný při zahřátí) eeprom-ku a připájel jí do "nového" displeje. A ŠLAPE TO. V EEPROM-ce jsem tipoval, že budou nějaká data, nebo kódy, které jsou zadefinovány s řídicí jednotkou ECU.

Známý, co má diagnostiku, to buď neví, nebo mu to software neumožňuje softwarově sladit. Takže nakonec nastavení přes diagnostiku jsem obešel hardwarově.  

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Pánové,potřeboval bych poradit,mám 307cc Hdi r.v.2005 s RT3 a DT displejem,který pravidelně po 30s zhasne a naskočí jedině,pokud zmačknu 3x tlačítko DARK.Neuměl by jste někdo poradit,co s tím?Moc díky,je to hodně otravné.

Upraveno uživatelem hrubyk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...