Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hm, ovšem kdybych si to hodnocení přečetl ... nějakej bělorus tam píše, že Diagbox je jen verze 7.58

.....a je snáď už aj vyššia verzia???????????????????

Odesláno

Neviem za čím sa všetci pachtíte.....na naše šunky je aj 5.02 až až......tak k čomu je to dobré.....8.15.....?????

Len preto aby som to mal? No pokakám sa z toho.

Odesláno

Neviem za čím sa všetci pachtíte.....na naše šunky je aj 5.02 až až......tak k čomu je to dobré.....8.15.....??

Len preto aby som to mal? No pokakám sa z toho.

tak jsem to nemyslel, já jen že když jsem dával odkaz na nejlevnější, co jsem našel, a pak o pár dolarů dražší, tak aby si mohl odůvodnit proč dát víc, že nejen to je lépe hodnocený prodejce, ale ještě navrch má novější verzi ... no nemá, a nevšiml jsem si toho na první pokus, tak jsem se opravoval

jinak souhlasím, když se podívám do popisu změn jednotlivých verzí, tak je to úúúúplně jedno

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Může mi prosím někdo povyprávět jak je to s těma kabelama (B, C), jakej je v tom rozdíl a jak to případně poznám v nabízených u číňanů? Je jich tam na Ali celkem mraky a poměrně velkej cenovej rozptyl. Nějak se v tom neorientuju. Poradí někdo?

Dík předem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...