Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tady o tom něco je .... http://www.svetandro...ndroidem-201404

Je to totéž v jiné krabičce, dělají různé varianty asi aby se to vešlo při trvalém zapojeni v autě .... viz

http://www.ebay.com/...elm 327&_sop=15

a má s tím někdo zkušenosti, jak to šlape a třeba jestli ukazuje třeba jakej senzor ABSka je v čudu?

_______________________________________________________________________________________________________________________

Zkoušel jsem to přesně s tímto: ZDE a s tímto: ZDE a po dlouhém boji, po mnoha stažených aplikací z GooglePlay se mi občas podařilo spárovat, poté bylo v některých aplikacích pouze info třeba napětí baterie, teplota vody, rychlost, otáčky,  apod. vše čistě informativní

Výpis chyb mi v ničem nešel a na 100% tam chyba byla - svítila kontrolka motoru, a trvale mi svítí chyba airbagu.

O ničem..pokud bude někdo chtít a bude mít cestu přes Opavu, zdarma daruji.

Upraveno uživatelem Jarda5
Odesláno

a má s tím někdo zkušenosti, jak to šlape a třeba jestli ukazuje třeba jakej senzor ABSka je v čudu?

_______________________________________________________________________________________________________________________

... po dlouhém boji, po mnoha stažených aplikací z GooglePlay se mi občas podařilo spárovat, poté bylo v některých aplikacích pouze info třeba napětí baterie, teplota vody, rychlost, otáčky,  apod.

mohu potvrdit; Phedra, motor 4HW

odkazovaný Torque se s autem vůbec nespojí

funguje mi jenom EOBD Facile a OBD Car Doctor

teď komunikuju s autorem AndrOBD, který vypadá, že má snahu problém vyřešit, posílám mu logy bluetooth komunikace ...

... vše čistě informativní

Výpis chyb mi v ničem nešel a na 100% tam chyba byla - svítila kontrolka motoru, a trvale mi svítí chyba airbagu.

O ničem..

tady bych si dovolil nesouhlasit - teplota i otáčky se mi shodují s ukazateli na palubce, rychlost se blíží údaji z GPS, takže ne jen "čistě informativní", nýbrž prostě normálně to co má ŘJ k dispozici

i jednu chybu, když jsem měl problémy s FAPem, jsem z toho vydoloval, bohužel ale jen kód, ke kterému jsem na netu našel akorát "depollution fault", což jsem věděl; a smazat se ji nepovedlo

napětí baterky mi to oproti měřáku ukazuje hausnumera, nicméně když jsem tuhle málem nenastartoval, tak ke kontrole, že dobíjení funguje, to stačilo

"o ničom" je to možná z hlediska toho, co se řeší v tomto fóru, tedy plnohodnotná diagnostika včetně servisních pokynů, ale jinak svoje využití to má - já si třeba s oblibou sleduju graf rychlosti, jak se mi daří jet plynule; původně odkazovaná aplikace Torque Pro umí (tedy na autech, se kterými se dokáže bavit :-/) třeba změřit čas 0-100 km/h, a z Oktávky mi vyčte i okamžitý výkon, dávky paliva a vůbec hafo věcí, který na palubce nejsou

Odesláno

mohu potvrdit; Phedra, motor 4HW

odkazovaný Torque se s autem vůbec nespojí

funguje mi jenom EOBD Facile a OBD Car Doctor

teď komunikuju s autorem AndrOBD, který vypadá, že má snahu problém vyřešit, posílám mu logy bluetooth komunikace ...

tady bych si dovolil nesouhlasit - teplota i otáčky se mi shodují s ukazateli na palubce, rychlost se blíží údaji z GPS, takže ne jen "čistě informativní", nýbrž prostě normálně to co má ŘJ k dispozici

i jednu chybu, když jsem měl problémy s FAPem, jsem z toho vydoloval, bohužel ale jen kód, ke kterému jsem na netu našel akorát "depollution fault", což jsem věděl; a smazat se ji nepovedlo

napětí baterky mi to oproti měřáku ukazuje hausnumera, nicméně když jsem tuhle málem nenastartoval, tak ke kontrole, že dobíjení funguje, to stačilo

"o ničom" je to možná z hlediska toho, co se řeší v tomto fóru, tedy plnohodnotná diagnostika včetně servisních pokynů, ale jinak svoje využití to má - já si třeba s oblibou sleduju graf rychlosti, jak se mi daří jet plynule; původně odkazovaná aplikace Torque Pro umí (tedy na autech, se kterými se dokáže bavit :-/) třeba změřit čas 0-100 km/h, a z Oktávky mi vyčte i okamžitý výkon, dávky paliva a vůbec hafo věcí, který na palubce nejsou

Asi malé nedorozumění - výrazem čistě informativní bylo myšleno, že dostáváš pomocí tohoto zařízení pouze informace. Ať už z GPS nebo z ŘJ, ale jsi pouze informován. Jestli správně, či špatně, to nedokážu posoudit - to bych nerozporoval. Nelze tedy aktivně provádět jakékoliv úpravy, editace čehokoliv např. v ŘJ nebo kdekoliv jinde, dle tvého zjištění se nepodařilo ani odstranit chybu.

Tedy tě to pouze informuje, jak píšeš, o rychlosti v grafu, pomocí výpočtu aplikace o plynulosti jízdy apod. Informací aplikace umí podat opravdu hodně - pokud je ovšem řídící jednotka aplikací, zařízením podporována. 

Je to spíš taková hračka, problémy se s tím moc řešit nedají... Ale na chvilku mě to zabavilo :-D

Odesláno

Asi malé nedorozumění - výrazem čistě informativní bylo myšleno, že dostáváš pomocí tohoto zařízení pouze informace.

aha, promiň, já si to vyložil tak, že je to k ničemu a nedává to dobrý údaje

Taky jsem kdysi neodolal a tenhle adaptér na modrej tesák jsem si koupil. Ale s Torque Pro mi to něco málo věcí ukazovalo.

no ale se kterým autem? - máš v profilu 807 r.v. 2004, ale je to benzín nebo nafta, verze ...?

- mně to (=Torque Pro) na výše zmíněném (= Phedra, 4HW = 2.2JTD/94kW) nejde :-(

ještě bych tedy měl dodat r.v. 2003, ale ŘJ je tam z něčeho jinýho, přičemž nešlo to ani s původní, takže ten rok asi není tak podstatnej

když se zběžně nakouknu k tunerům, tak já bych měl mít Bosch EDC15 a další možnosti jsou Bosch EDC16 a SID803 ...

Odesláno

Nafta 4HW. A tuším, že jsem tam musel manuálně nastavovat přes který protokol to má komunikovat, v režimu automatické detekce mi to nešlo.

Odesláno

...... no ale se kterým autem? - máš v profilu 807 r.v. 2004, ale je to benzín nebo nafta, verze ...?

Že jsem tak smělej .... ono HDi může bejt něco jinýho než nafta?  :o  :myslim  ;)

A malé OT: Doktore, co vstřiky u našich proslavených motorů .... řešíš to nějak preventivně?

Odesláno

A tuším, že jsem tam musel manuálně nastavovat přes který protokol to má komunikovat, v režimu automatické detekce mi to nešlo.

číslo 5, KWP fast init ... ale je mi to k prdu

Že jsem tak smělej .... ono HDi může bejt něco jinýho než nafta? :o:myslim;)

tak su slepej a můj prohlížeč rozbitej? - já tam vidim jen "Auto Peugeot 807", k "HDi" se nedoberu ani přes vyhledávání na stránce

Odesláno

Já vidím u doktora v podpisu "Peugeot 807 2.2 HDi 94kW (2004) & Škoda Fabia Combi 1.4MPi 50kW (2002)".

Ale vcelku jde o ......

Odesláno

Další malé OT: Sawoy, no řeším (snad) kvalitní naftou a přidávám pravidelně VIF. Na jaře to asi zkusím prohnat tím TEC2000 bo jak se to jmenuje.

Odesláno

Já vidím u doktora v podpisu "Peugeot 807 2.2 HDi 94kW (2004) & Škoda Fabia Combi 1.4MPi 50kW (2002)".

Ale vcelku jde o ......

ha, to je to šedý písmo, co prd vidim :) ... já jsem koukal do uživatelskýho profilu, když si rozklikneš jeho ikonku, bo tam to po mně chtělo vyplnit káru

Další malé OT: Sawoy, no řeším (snad) kvalitní naftou a přidávám pravidelně VIF. Na jaře to asi zkusím prohnat tím TEC2000 bo jak se to jmenuje.

pardon že se vám míchám do OT, ale ... není trošku zbytečný u toho TEC2000 platit za značku? - já jsem koupil za polovic Wynn's cleaner a spravil se mi nepravidelnej chod, takže to asi funguje taky

(akorát mě to teda v důsledku stálo podstatně víc, neb jsem si urval napojení nádobky palivovýho filtru, když jsem sundaval hadice, abych to tam nalil ... achjo)

jinak VIF taky používám k plné spokojenosti (teda ... nemám porovnání, jak by to za stejnejch okolností bylo bez toho, ale obecně, na nejlevnější naftu s aditivem mi to subjektivně jede stejně jak když jsem za firemní natankoval u Shellky, prostě pořád dobrý, zatímco než jsem to začal používat, tak mi přišlo, že to občas bylo horší, občas lepší)

Odesláno

Shell nebrat, jedna z nejhorších naft za posledních pár roků. Jinak o tom Wynn's Cleaneru jsem neslyšel, všude čtu o tom TECu, tak kouknu i po tom druhém. A ano, tamto je v tom šedém písmu. Ten takzvanej podpis nebo jak se tomu říká.

Odesláno

Shell nebrat, jedna z nejhorších naft za posledních pár roků.

hehe, není na našem trhu značka, o který jsem něco takovýho neslyšel

máti to už léta leje do Oktávky, neboť maj po městě kartelový ceny, tak je jedno kde a Shellku má po cestě, a šlape jak hodinky, zimní starty na první otočení, spotřeba nízká, výkon vysoký, emise v pohodě ...

já z tý jedný plný nádrže nemůžu moc vyvozovat závěry, ale dojezd jsem měl dobrej, přes 1100 (no, na papírovou spotřebu se ne a ne dostat ...), a jak jsem psal, před používáním aditiva mi přišlo, že na některou naftu jede hůř, tady mi to přišlo dobrý i bez aditiva

Jinak o tom Wynn's Cleaneru jsem neslyšel, všude čtu o tom TECu, tak kouknu i po tom druhém.

bral jsem konkrétně tu: http://www.eshop-rychle.cz/bezo/eshop/9-1-Aditiva-prisady-utesnovace/259-3-Aditiva-a-prisady-do-nafty/5/3488-Prisada-pro-vycisteni-palivoveho-systemu-Wynn-s-DIESEL-CLEAN-UP-W25241-325ml

pak ještě něco dělá Liqui Moly, a tím z dostupnejch u nás asi končíme - tedy bavím se o tom, co se leje napřímo, ne do nádrže, těch je pak víc, ale nemám k tomu důvěru

A ano, tamto je v tom šedém písmu. Ten takzvanej podpis nebo jak se tomu říká.

nojo, no, su nasleplej, na některý věci se potřebuju podívat třikrát, nehledám je tam kde jsou, holt se mnou musíte mít trpělivost ... teda musíte, no, taky se na mě můžete vykašlat, že ;-)

ještěže tyto stavy nemám za volantem (tuhle se mě ženská stihla zeptat proč brzdím než si všimla, že před sebou máme stádo srn, uff)

Odesláno (upraveno)

Pánové přečetl jsem celé vlákno a zjistil jsem že nevím nic je tu chaos.Jde vypsat která diagnostika je z finančního hlediska nejlepší a samozřejmě aby něco uměla a na které se všichni shodnete.Rád bych si k vánocům udělal radost a je tu plno  rozporuplných názorů. :myslim

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno (upraveno)

Pánové přečetl jsem celé vlákno a zjistil jsem že nevím nic je tu chaos.Jde vypsat která diagnostika je z finančního hlediska nejlepší a samozřejmě aby něco uměla a na které se všichni shodnete.Rád bych si k vánocům udělal radost a je tu plno  rozporuplných názorů. :myslim

Zas tak strašně moc nepřehledné to není...

LINE     Tom08

Publikováno 25 září 2015 - 08:24:04

Já jsem koupil toto:

http://www.aliexpres...1936251801.html

a jsem plně spokojen.

Funguje jak origo, běhá na F Ulysse, Ducato, Citroeny a Peugeoty skoro všechny, soft v češtině včetně diag postupů atd.

Objednal jsem přes DHL za 22 usd, celnice v poho - zrychlené řízení bez cla, za 3 dny byla doma!

Fiat Ulysse 2.2 94kW 4HW 

Upraveno uživatelem Jarda5
Odesláno (upraveno)

Zas tak strašně moc nepřehledné to není...

LINE     Tom08

Publikováno 25 září 2015 - 08:24:04

Já jsem koupil toto:

http://www.aliexpres...1936251801.html

a jsem plně spokojen.

Funguje jak origo, běhá na F Ulysse, Ducato, Citroeny a Peugeoty skoro všechny, soft v češtině včetně diag postupů atd.

Objednal jsem přes DHL za 22 usd, celnice v poho - zrychlené řízení bez cla, za 3 dny byla doma!

Fiat Ulysse 2.2 94kW 4HW 

Já jsem zapoměl napsat aby to komunikovalo v češtině jazyk není můj obor ale věřím že odkaz je dobrej.

Upraveno uživatelem Cyrďák

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...