jaxvine Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 Dobrý den, asi neumím hledat protože sem čekal že to najdu ale nepochodil jsem takže: Jaké jsou rozdíly mezi 1.9D a 1.9 TD, jde mi hlavně o motor jako takovej, totiž že mám možnost mít za pár kaček 1.9D a můj 1.9 TD už má špatný tlaky a bude asi na odchodu, a proto uvažuju o přeházení věcí z 1.9TD na spodek 1.9D. Je to možný? Bude mi všechno sedět když budu chtít přendat potřebný věci? (naftový čerpadlo, sání, svody, případně celou hlavu) Bude mít D blok vstup a výstup na přívod a odvod oleje z/do turba a třeba jen zaslepený, a nebo ho nebude mít vůbec? Případně další věci který by bylo potřeba udělat a mě nenapadaj. Máte někdo zkušenosti? Děkuji všem za odpověď!!! Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 Myslím že to nebude pasovať. 1,9 d býval v 405, ci prvý Partneroch, teda... Citovat
jaxvine Odesláno 10. září 2015 Autor Odesláno 10. září 2015 Nene dává se i do 406 atd... tenhle je z berlinga. Ono jde taky o to jestli je stejnej vnitřek, písty, klika atd... Citovat
oddie Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 Už jsem to tu popisoval asi milionkrát. Ne, vnitřek není stejný. Citovat
myšut Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 (upraveno) málooo googliš,na bxclubu je i vlákno přestavby Td na D při ztrátě výkonu turba ,to je obdobné,je to tam dost dobře popsané ,co má jaké otvory kde a jak... něž by ses s tím popasoval ,máš dřív prohozený motor Upraveno 10. září 2015 uživatelem myšut Citovat
jaxvine Odesláno 10. září 2015 Autor Odesláno 10. září 2015 Pardon, pardon, tak diky to mi staci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.