Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko. Z nicoho nic mi prestalo fungovat bezklucove otvaranie dveri a zamke u sofera. Vsetky ostatne zamky funguju normalne len pri mojej soferovej nefunguje ani otvaranie ani zamykanie. Myslite si ze treba vymenit celu zamku alebo by to mohla byt dajaka poistka (ale ta by asi odpojila vsetky dvere) Spravili by to len original v peugote alebo by to clovek vedel aj sam opravit. Auto uz neni v zaruke. Dakujem. Peugeot 508 2.0 hdi 2012 

Odesláno

V Peugeotu mi řekli, že je to normální :) Někdy funguje, někdy ne :) Prý podle počasí. Když je vlhko, moc to nefunguje. Nakonec mi vyměnili celou kliku, ale když zapršelo, trošku vlhko, zase nefunguje :)

Odesláno

Dakujem za odpovede. Ono presne dakedy to fungovalo dakedy nie (podla vlhkosti vzduchu popripade zaspinenie alebo tak) Len v poslednej dobe to neslo vobec ani po vyumyvani auta, proste to prestalo fungovat. Ale tak nakoniec to vyriesilo prave ten restart elektroniky a odpojenim baterie na 10min. Este raz Dakujem :)

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Pánové, nevím jestli je to řešení, ale když je mokro a vozidlo nejde zamknout bezklíčovým tlačítkem, vždy mi zabralo když jsem rukou přejel po klice zevnitř, tak abych tu kliku zevnitř očistil od vody a případné špíny a poté vozidlo jde vždy zamknout na tlačítku zepředu kliky.

Zkuste to i na Vašich vozidlech když Vám to nepůjde.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

No tak také nějakou dobu mi nefunguje odemknutí a zamknutí dveří u řidiče. DIA píše levé přední dveře klika zkrat mínus. Po vymazání závada vymizela ale klika stále nefunguje. Myslíte si že pomůže odpojení baterie na 10min nebo bude do kliky někde přerušen káblík.

A propo na jakém principu fungují ty kliky, nějaký kapacitní snímač?

Odesláno

No tak také nějakou dobu mi nefunguje odemknutí a zamknutí dveří u řidiče. DIA píše levé přední dveře klika zkrat mínus. Po vymazání závada vymizela ale klika stále nefunguje. Myslíte si že pomůže odpojení baterie na 10min nebo bude do kliky někde přerušen káblík.

A propo na jakém principu fungují ty kliky, nějaký kapacitní snímač?

odpoj beterku na 10 min a pripoj, nevim na co cekas. za tuto zkousku nic nedaa nic neriskujes

• O 2 týdny později...
Odesláno

Take mi nefunguje. Neni to pocasim, proste nefunguje. U Kopeckeho v Praze mi rikali, ze na jejich aute take odesla klika u ridice. Vypada to na slusny bug. Vymena do 5 tisic. Samotna klika stoji jen kolem 1500, ale lakovani, montaz a diagnostika to nafoukne na cca 4 az 5 tisic. Pokud se nemusi menit ridici jednotka...to ukaze az diagnostika.

Odesláno

Tobě funguje a nefunguje. Nám nefunguje vůbec a mě na diagnostice píše zkrat. :(  Pokud klika stojí 1500nová, půjdu do toho, nebo pokud bude pasovat prohodím zadní s přední.

Odesláno

Trochu off topic, také jsem koukal po Allure, když jsem uvažoval o P508. Ale vzhledem k tomu, že se pohybuji v IT více než 30 let, tak jsem nakonec zvolil to, co nemá tolik vychytávek, a to verzi Active s trochu nadstandardní výbavou. Ono totiž co v autě není, nemůže se porouchat. Čím více nadstandardních vychytávek, tak v budoucnu více problémů. Mohu říci, že díky tomu mám minimum problémů a jsem s 508 spokojen.

Odesláno

Teda Honzo, takový "taťka" názor :aut Jako bych slyšel svýho otce - švihadla i vpředu a místo klimy manual šibr, takovou měl Vectru :D

Mám v autě všechno a jsem taky spokojen :P Vše, co se rozbije je výzva, která je automaticky přijata. Základ je to nezbořit, a pak je to řešitelný :aut

Odesláno

No, jelikož jsem technicky založen, tak chci samozřejmě slušnou výbavu, ale jsou věci, které už opravdu jsou dost zbytečné a jsou většinou zdrojem problémů, např. zrovna bezklíčkové odemykání. Samozřejmě nepopírám, že mám "taťka" názor, asi budu v přibližně stejném věku jako tvůj táta, ale přece jenom s technikou dělám už velice dlouho, tak už vím co mám od ní očekávat. To jsou jenom životní zkušenosti. ;)

Odesláno (upraveno)

Kľučka vymenená, akurát nefunguje.takže nový termín a rozobratie prístrojovky. Prečo vôbec vyrábajú autá, bicykle im idú lepšie...

Aktualizácia : Po odchode zo servisu nová kľučka funguje  :D

Upraveno uživatelem veldik
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar, s vlhkostí mám také jednu zkušenost, když umývám svoji 508 vodou z hadice nebo wapkou a mam u sebe dálku, tak se zamknute auto samo udemyka, pokud na něj přestanu lít vodu, tak se zamkne a přestane to. Pokud mám dálkový mimo dosah, tak to nedělá. Asi se nerad myje ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...