Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak,nebo čím odstranit nápisy a logo Peugeot z 5.tých dveří

Recommended Posts

Odesláno

Lepicí pásku doma skladuji tak, že mám klubko jiné oboustranné, která má ten voskový papír , no a přes ten voskový papír jsem nalepil peugeoťáckou lepenku - ona má taky svůj voskový papír. Takže se vyprav do obchodu s cívkou jakékoli oboustranné pásky jako nosičem.

Odesláno (upraveno)

v sobotu jsem viděl stříbrnou 308sw která měla nápis Peugeot  na madle 5.tých dveří tak jak jsem to napsal

no ještě uvidím co kam nalepím,každopádně to nechám podlepit lepenkou

edit: jinak jeden nápis a dva znaky mám na podložke pod RZ

post-21598-0-32921400-1441654527_thumb.j

post-21598-0-44914800-1441655118_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

Havlicek.Lukas: Dnes jsem byl v Peugeotu v Mladé Boleslavi,minule mi slíbila paní kousek lepenky.Dnes tam nebyla,ale byl tam pán který mi objednával věci když jsem chtěl něco ze SB.Dal mi lepenku,že si to mám nalepit a zbytek až pojedu kolem tak vrátit. ;) . . . už si se byl zeptat. . . je to oboustranka od 3M.post-21598-1441903075,7708_thumb.jpg

edit: je to jiná lepenka než měla pani minule

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

Ve čtvrtek měla paní volno, ale včera tam zase byla. Já je tam otravuji docela často. :D

Já bych na ten nápis vzal normálně nůž (s měkčí čepelí). Když se to stříká, je jedno, jestli to trochu poškrábeš, stejně to musí rozbrousit. 

Já v MB kupoval nápisy na 106tku, jeden za 300 Kč. Moc nadšený jsem nebyl, ale jsou prostě nové, v takovém stavu je nikde neseženu. Plus jsem bral další drobnosti a ono to naskakuje. 

Upraveno uživatelem MilanF1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...