iOrange Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Hoj, mám dotaz ohledně páčky světel, kterou budu nucen vyměnit za jinou protože mi zlobí levý blinkr. Někdy většinou přední žárovka nebliká nebo to bliká jak splašený. Po zjištění, že konektory jsou v pořádku jsem zkoumal páčku a když blikám a páčkou zavergluju tak se nechá dát do pořádku. Nicméně je to otrava. Koukal jsem podle OEM kódu 625370 na novou páčku, která mimo jiné stojí docela dost a objevil jsem tam dvě poznámky. Pro vozidla bez airbagu (variantu s jsem neobjevil) a nevím čím by se mělo lišit. Jestli tou průchodkou kudy prochází kabel k airbagu pro volat (myslím, že to jde tím držákem páčky a ne páčkou). A pak všude psáno pro auto s funkcí denního svícení. Že by teda existovala páčka, která by uměla po nastartování/otočení klíčku sama rozsvítit světla ? To by se mi líbilo :-) Citovat
P607Olda Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 (upraveno) Holá zbytečnost. Páčku rozeber a vyčisti. Je to snadné, dolní kryt odmontuj a páčka je na konektoru. Nepamatuju přesně, znám to z 206, kde je stejná páčka. Doma mám asi 3 rezervní. (Předpokládám, že do 306 se nikdy nedával MUX a tedy že klasicky páčka spíná přímo proud do blinkrů.) Upraveno 26. srpen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
iOrange Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Jo páčka spíná přímo proud z blinkrů. No pokud to lze snadno rozebrat a vyčistit mrknu na to :-) Citovat
iOrange Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 (upraveno) Mám prosbu pří rozdělávání páčky to na mě SAMOZŘEJMĚ vyskočilo jak čertík z krabičky. Takže první dotaz zda tam něco nechybí nebo není ulámané a druhý jak to prosím patří dohromady ? Upraveno 26. srpen 2015 uživatelem iOrange Citovat
iOrange Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Tak probádáno, vyčištěno opět složeno z téhle strany (světla). Z druhé strany (blinkry) taky rozebráno, vyčištěno a složeno zpět. No a nyní již vše funguje jak má :-) Citovat
Knightey- Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Nemas nejaky teda navod na to? Docela by to pomohlo asi vicero lidem. Jak ti to zlobilo prosim te? Sestre na aute udajne obcas levy blink blika rychle, jako kdyz je jedna zarovka praskla. Dela to tak vterinu aztri ale pak to prestane a blika to normlane. Moje prvni podezreni bylo na zarovku ale kdyz to chci ukazat jak to blika, tak vypada ze vse je OK. Mel jsi stejny problem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.