Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj můj problém je že na citroen c8 nechytnu žádné stanice ani kdybych stál ve městě u rádia jenom šumí a šumí! zesilovač měněn proud do něj jde anténa v zad.bočním okně auto je z Belgie nevím jestli tam autorádio hrálo jinak cd,navigace,changer vše funguje(hraje) perfektně. díky za rady.

Odesláno

Zkontrolovat kabel... Zkus vyndat rádio, odpojit ANT a místo ní tam vraž kus drátu... Klidně třeba jen půl metru... na vyzkoušení na tom nesejde. Pak třeba zařaď předzesilovač a zkus to samý před ním. Ale obecně... ty předzesilovače bývají spíše na škodu... Zejména, pokud jsou až u rádia a ne hned za ANT.

Odesláno

Tak rádio rozděláno vstup od antény je přiletovaný k desce takže tam chyba není,nic nesmrdí spálením,žádné poškození tak už nevím asi budu muset najít nějaký odborníky.Nevíte o někom okolí Brna?

Odesláno

Vstupní tranzistor je FET. Ten opravdu hořet nemusí, aby byl v čudu... Jestli má to rádio blbě ošetřenej stup, tak je dost dobře pravděpodobný, aby byl tranzistor v křemýkovvim nebi.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hele sice ti moc nepomůžu, ale už mám druhý auto, u každýho vyzkoušené jiné rádio a jiná anténa a nikdy se mi nepodařilo dostatečně chytat signál,abych mohl poslouchat rádio, prostě je to nahovno :D Asi mám smůlu a ten signál nějak odpuzuju, nebo nevim

Odesláno

aha aha dobrej nápad mrknu na to pak napíšu zajímavé je že co jsem hledal na netu tak s tím mám snad problém jenom já!

Nejen ty, mě taky nehraje rádio, ale vše ostaní je ok. Nicméně ty píšeš, že ti šumí, mě ani nešumí. Takže si troufám tvrdit, že to jen anténou nebude, pokd tedy moje RT3 nemá umlčovač šumu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...