Ričmond Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Ahoj můj problém je že na citroen c8 nechytnu žádné stanice ani kdybych stál ve městě u rádia jenom šumí a šumí! zesilovač měněn proud do něj jde anténa v zad.bočním okně auto je z Belgie nevím jestli tam autorádio hrálo jinak cd,navigace,changer vše funguje(hraje) perfektně. díky za rady. Citovat
Edison Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Zkontrolovat kabel... Zkus vyndat rádio, odpojit ANT a místo ní tam vraž kus drátu... Klidně třeba jen půl metru... na vyzkoušení na tom nesejde. Pak třeba zařaď předzesilovač a zkus to samý před ním. Ale obecně... ty předzesilovače bývají spíše na škodu... Zejména, pokud jsou až u rádia a ne hned za ANT. Citovat
misho.1709 Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Presne tak, ako píše Edison. Vyber rádio a strč tam kus drôtu. Ak sa to zlepší, tak bude problém naskôr v kábli. Príp. ho premeraj na koncoch a zistíš, či je kábel celý alebo nie. Citovat
Ričmond Odesláno 24. červenec 2015 Autor Odesláno 24. červenec 2015 to jsem zkousel jako první,měděnej drát místo antény žádna změna Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 rozebrat radio - bude upadeny kablik od anteny - vevnitr v radiu Citovat
misho.1709 Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 (upraveno) Nemusí, ale môže byť, no pozrel by som sa na to Upraveno 24. červenec 2015 uživatelem misho.1709 Citovat
Ričmond Odesláno 24. červenec 2015 Autor Odesláno 24. červenec 2015 aha aha dobrej nápad mrknu na to pak napíšu zajímavé je že co jsem hledal na netu tak s tím mám snad problém jenom já! Citovat
Edison Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Mohl odejit vst. Tranzistor. Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk Citovat
Ričmond Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 Tak rádio rozděláno vstup od antény je přiletovaný k desce takže tam chyba není,nic nesmrdí spálením,žádné poškození tak už nevím asi budu muset najít nějaký odborníky.Nevíte o někom okolí Brna? Citovat
Edison Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 Vstupní tranzistor je FET. Ten opravdu hořet nemusí, aby byl v čudu... Jestli má to rádio blbě ošetřenej stup, tak je dost dobře pravděpodobný, aby byl tranzistor v křemýkovvim nebi. Citovat
virten Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 Hele sice ti moc nepomůžu, ale už mám druhý auto, u každýho vyzkoušené jiné rádio a jiná anténa a nikdy se mi nepodařilo dostatečně chytat signál,abych mohl poslouchat rádio, prostě je to nahovno Asi mám smůlu a ten signál nějak odpuzuju, nebo nevim Citovat
Zodiak Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 aha aha dobrej nápad mrknu na to pak napíšu zajímavé je že co jsem hledal na netu tak s tím mám snad problém jenom já! Nejen ty, mě taky nehraje rádio, ale vše ostaní je ok. Nicméně ty píšeš, že ti šumí, mě ani nešumí. Takže si troufám tvrdit, že to jen anténou nebude, pokd tedy moje RT3 nemá umlčovač šumu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.