Hafity Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Hej hola! Šteloval někdy někdo tyto zasouvací dvířka? Nějak mi začaly někde drhnout. Koukám a jedna strana (ve které jezdí ty dvířka) je vystouplá víc, než ta druhá. Směrem od rádia jsou tam na obě strany takové jakoby záslepky, či kýho šlaka.... Už taky blbě vidím na blízko, ale zdálo se mi, že v těch záslepkách vidím šestihran nebo hvězdičku, ale nechytnul jsem se ani s imbusem, ani s torxem.... Podá někdo vyčerpávající pomocnou tlapičku? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 (upraveno) jen plastovy trn - taky sem se je pokousel vysroubovatvycvaknoutoddelat a proste nesly je to jen trn - ta dira je jen imitacepokud ti jdou dvirka na jedne strane vic je asi zlomeny ten jezdec Upraveno 16. červenec 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Hafity Odesláno 16. červenec 2015 Autor Odesláno 16. červenec 2015 Ty jezdce jsou oba v pořádku, akorát ten levý kus s tím trnem (jak píšeš) je víc vystouplý, než ten pravý.... Takže tobě se to vůbec nezdařilo "odšpuntovat" ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 ne jeden spunt sem znicil uplne a druhej z castime lsem totiz v planu to vyndat a dat tam jen verzi bez dvirek jestli existuje Citovat
Hafity Odesláno 16. červenec 2015 Autor Odesláno 16. červenec 2015 A zjistil jsi (tím pádem po destrukci) co je pod těma záslepkama? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 nezjistil me se totiz ten kastlik ani nepodaril vyndat :-/ ale mela by tam ybt bud kovova nebo plastova stena ve ktere jsou ty trny narazene Citovat
Hafity Odesláno 17. červenec 2015 Autor Odesláno 17. červenec 2015 Hmm, tak to jsem z toho první ročník.... Citovat
petr.inout Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 (upraveno) Jestli náhodou nemusí jít dolú celá palubka, aby se na to člověk dostal?! Upraveno 20. červenec 2015 uživatelem petr.inout Citovat
Hafity Odesláno 20. červenec 2015 Autor Odesláno 20. červenec 2015 No to snad ne! Prostě na každém tom bazmeku s drážkou (ve které se pohybuje ten držák)je jakási záslepka s dírou. Předpokládám, že pod těma záslepkama bude imbus, či spíše torx.... Citovat
chury721 Odesláno 21. srpen 2015 Odesláno 21. srpen 2015 Má tušení že to zdemontovat nejde, ale na 100% to nevím. Jednou nám s tím krytem zajel i rámeček autorádia co upadl a to byla taky sranda vyndat ho. Jinak ty čuprdliky mám také utržené :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.