Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej hola!

Šteloval někdy někdo tyto zasouvací dvířka? Nějak mi začaly někde drhnout. Koukám a jedna strana (ve které jezdí ty dvířka) je vystouplá víc, než ta druhá. Směrem od rádia jsou tam na obě strany takové jakoby záslepky, či kýho šlaka.... Už taky blbě vidím na blízko, ale zdálo se mi, že v těch záslepkách vidím šestihran nebo hvězdičku, ale nechytnul jsem se ani s imbusem, ani s torxem.... Podá někdo vyčerpávající pomocnou tlapičku?  :(

Odesláno (upraveno)

jen plastovy trn - taky sem se je pokousel vysroubovat
vycvaknout
oddelat a proste nesly

je to jen trn - ta dira je jen imitace

pokud ti jdou dvirka na jedne strane vic je asi zlomeny ten jezdec

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Ty jezdce jsou oba v pořádku, akorát ten levý kus s tím trnem (jak píšeš) je víc vystouplý, než ten pravý....  Takže tobě se to vůbec nezdařilo "odšpuntovat" ?

Odesláno

No to snad ne! Prostě na každém tom bazmeku s drážkou (ve které se pohybuje ten držák)je jakási záslepka s dírou. Předpokládám, že pod těma záslepkama bude imbus, či spíše torx....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Má tušení že to zdemontovat nejde, ale na 100% to nevím. Jednou nám s tím krytem zajel i rámeček autorádia co upadl a to byla taky sranda vyndat ho. Jinak ty čuprdliky mám také utržené :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...