anton407 Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Ahoj tak jsem tu zase pro další radu jel jsem s peugeotem a na dálnici při 150Km/h se mi ukázala kontrolka prnd a na palubním pc mi ukazalo chybu ''chyba automatické převodovky'' myslíte že by to mohlo souviset s tím, že má to auto najeto 182000Km a nikdy tam nebyl meněn převodový olej(možná je to tím že nestíhá při takovych otáčkách a teplotě mazat, nebo já už fakt nevím auto mě zlobí už měsíc) budu vděčný za jakékoli rady děkuji. Citovat
straki007 Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 A nebo to je tim ze absolune nepises jaky motor a jaka prevodovka. Jenom se rychle zeptat a necist si pravidla fora...... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 někdy mi to připadá, že tu píšou děcka ze školky Citovat
straki007 Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 To nejsou decka. Ja bych to napsal. Ale byl by jsem opice Citovat
anton407 Odesláno 15. červenec 2015 Autor Odesláno 15. červenec 2015 Promiňte je to Automatická 6 stupnová převodovka r.v auta je 2006 kod motoru RHR. Citovat
anton407 Odesláno 15. červenec 2015 Autor Odesláno 15. červenec 2015 Jěště by jsem chtěl dodat, že jsem s tím byl na dia a tam jim to vyhodilu chybu přemostění měniče nemožné. Někde mi řekli, že se vymění olej a bude to fungovat jinde, že to bude nějaký hydrodynamický měnič chtěl bych se zeptat ke které variantě se přikláníte vy olej nebo měnič děkuji. Ještě jednou se omluvám, že jsem nenapsal popis vozu auto mám měsíc a byl jsem z toho hodně neštastný, psal jsem to ve spěchu. Citovat
Agrafik Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Dělá to pořád?, nebo jen v této rychlosti a převodovém stupni. Jiné projevy? Jak se to chová v manuálu?, uzamčení měniče poznáš, nejde do skluzu. Měnič se v určitém režimu zamyká na 4,5,6 -ce. Jestli je to měnič, tak existuje test, dát D, sešlápnout brzdu a zvyšovat otáčky motoru. Podle dosažených otáček motoru poznáš jestli je OK, nebo ne, ale hodnoty pro tvůj motor nemám. Mám dojem, že to může být po dobu max 2s. Nedělá se to na studeném autě. Ale stejně odpovědi budou jen dohady a budeš muset zajet někde, kde tomu rozumí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 A dela to i po dalsim startu nebo az po chvily za jizdy? Neco co tomu predchazelo jsi nepozoroval? Obvykle dia kdyz vyhodi chybu tak je konkretnejsi. To byla peugeot diagnostika? Me treba dia ukazala slaby tlak oleje, a ve finale pak v parametrech vadny ventil v hydrobloku, ten jsem vymenil a pak parada a vyslo to na cca 2 litry plus oil.ale to byl ctyrkvalt. Citovat
anton407 Odesláno 16. červenec 2015 Autor Odesláno 16. červenec 2015 (upraveno) Dia hodila chybu ''přemostění měniče nemožné''(byla to univerzální diagnostika přímo v servise peugeot, citroen), udělá to vždy jen v určité rychlosti(150Km/h) a při zařazeném 6. stupni, pokud je zaplý tempomat napíše to že nefunguje regulace rychlosti. Upraveno 16. červenec 2015 uživatelem anton407 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.